43642
-
#1467 azé néhány uj gamét megszégyenít az a q3 motor.... mellesleg ugy izgulunk ahogy akarunk én má be is pisáltam az előbb ^>^ -
Xboxman #1466 Arra nem gondolt senki ,hogy ők is pihennek néha?Biztos nekik is van magánéletük vagy ilyesmi:) -
#1464 Á nem hiszem el!!Egymás után jönnek ki az ISO-k, ez meg sehol:( -
#1463 vagy mind3-an puszipajtások és eggyütt nyomulnak multiba és aki nyer az adhatja ki legelőször de lehet egy kör 8 óra hossza és mondjuk 3 körös meccset csináltak^>^ -
Xboxman #1462 A razoros fiúk már rég kiestek a nyeregből!Akkor már inkább immersion -
#1461 Nem hiszem...
Fairlight,Deviance,Razor ezek mind valahol versenyeznek is. Nem érdekük, hogy mi kinlódjunk...
Bár... Lehet, hogy most szopatják a jónépet!:))) -
#1460 Lehet, hogy olyan sorrendbe csinálják, ahogy hozzájutottak, és lehet, hogy a cod még csak most van a soron. Vagy lehet, hogy van még előtte 3 játék, nem lehet tudni, hogy dolgoznak.
-
#1459 bazz, nézek a statisztikát az nforce-ról, másodpercenként frissítem, ezalatt kb 15-en nézik az oldalt :) -
Xboxman #1458 hogy én mér írok ilyen lassan bazzeg:P -
Xboxman #1457 szvsz van valami pioritásos rendszer vagy csak ők is belefeledkeztek a gamelésbe:) -
#1456 jaja, már rég náluk van a game, biztos nagyban multiznak éppen :P -
Xboxman #1455 nah én is csatlakozom a várólistások közé!Mondjuk akkor sem szomorodom el ha nem jön ki ma sem úgy is van vagy 4 játék amit le kéne töltenem -
#1454 Az a baj, hogy én is ezt gondoltam. Nem hittem volna, hogy ennyire megszenvednek a game védelmével.Vagy lehet hogy csak nincs idejük törni, mert javában nyomulnak a játékkal...
-
#1453 fincsi kép -
#1452 sztem meg ahogy sorban hozzák nekik a gammákat ugy törik felfelé^>^ a jó gammákat mindig halogatják kicsit mig mindenkinél a végsőkig feszül a húr -
#1451 jaja, nagy kofferba sokat lehet pakolni :P -
#1450 mi vót ott? én csak a végére kapcsoltam oda, vmi szőke bringa vót benne -
#1449 fákk mégse tul nagy volt a segge^.^ de aztmondják hogy nagy kofferbe jó pakolni^.^ -
#1448 -
#1447 onnan jövök, csak most kóllofdutyival lenne kedvem játszani, gondoltam már kiadták :P -
#1446 Na...
Szerintem ma se lesz CoD...
Ha a két legnagyobb "nagyker" ilyen szarokkal foglalkozik akkor még nincs náluk az "aranylemez"!:( -
#1445 hé rtl klubb gyorsan mindenki!!! -
Takigabi #1444 hanyas vagy te disznó ? -
#1443 SZaki te menjél vissza mohaa-zni, még nincs 8 óra. Amúgy sincs még Cod.
-
#1442 2003-10-30 PC Game ISOs Brother Bear (c) Disney Interactive *KIDDIE* 16x15 MB FAIRLIGHT
ferlájt száskz^.^ -
#1441 :DDDDDDD -
Takigabi #1440 Mackó testvér kalandjai juhéé erre vártam -
Smoke #1439 Aha levehetnéd a tegezt rólam, már nagyon nyomja a vállam! -
#1438 PC Game ISOs Brother Bear (c) Disney Interactive *KIDDIE* 16x15 MB FAIRLIGHT
Fairlight is szarokkal foglalkozik... -
#1437 vagy az nemaz? -
#1436 akko tegezzelek te baromarcú? -
#1435 :DDD -
Smoke #1434 Hmmmm... Átgondolandó! Maradjunk annyiban hogy most igen, mert te válaszoltál :)))))))) -
#1433 mi vagyok én tudakozo+ ? -
Smoke #1432 Mondasz vmit, de akkor ezek biztos gazdag gyerekek, mert hiszen meg kell venni a játékot, és a többi és a többi...
Kitől kapják a ZS-t? ezért nekik ki fizet? -
#1431 2003-10-30 PC Game Dox Silent Hill 3 DVD *PLUS 2 TRAINER* 01x05 MB PIZZADOX
pizzadoynak szerencséje hogy csak trainert szokott csinálni -
#1430 ez a lényege a crackernek ^>^ legjobb tudomásom szerint. meg ez nekik kihivás sztem ki tudja mihamarabb megcsinálni meg mindig keresik az uj védelmeket ez benne az izgalom nekik meg sztem zsét is kapnak^>^ -
#1429 Im, KristályViz :)
Csak Storm a régi name :) -
#1428 ismét megalol :D -
Smoke #1427 Nekem lenne (egy lehet rohadt nagy hülye) kérdésem?
Deviance-nak meg a többi embernek akik feltörik a progit, miért jó ezt csinálni? Vagy hol éri ez meg nekik?