43642
  • Eisenhower
    azé néhány uj gamét megszégyenít az a q3 motor.... mellesleg ugy izgulunk ahogy akarunk én má be is pisáltam az előbb ^>^
  • Xboxman
    Arra nem gondolt senki ,hogy ők is pihennek néha?Biztos nekik is van magánéletük vagy ilyesmi:)
  • Dynamic
    Á nem hiszem el!!Egymás után jönnek ki az ISO-k, ez meg sehol:(
  • Eisenhower
    vagy mind3-an puszipajtások és eggyütt nyomulnak multiba és aki nyer az adhatja ki legelőször de lehet egy kör 8 óra hossza és mondjuk 3 körös meccset csináltak^>^
  • Xboxman
    A razoros fiúk már rég kiestek a nyeregből!Akkor már inkább immersion
  • Crem
    Nem hiszem...

Fairlight,Deviance,Razor ezek mind valahol versenyeznek is. Nem érdekük, hogy mi kinlódjunk...

Bár... Lehet, hogy most szopatják a jónépet!:)))
  • Csacsi
    Lehet, hogy olyan sorrendbe csinálják, ahogy hozzájutottak, és lehet, hogy a cod még csak most van a soron. Vagy lehet, hogy van még előtte 3 játék, nem lehet tudni, hogy dolgoznak.
  • zaki
    bazz, nézek a statisztikát az nforce-ról, másodpercenként frissítem, ezalatt kb 15-en nézik az oldalt :)
  • Xboxman
    hogy én mér írok ilyen lassan bazzeg:P
  • Xboxman
    szvsz van valami pioritásos rendszer vagy csak ők is belefeledkeztek a gamelésbe:)
  • zaki
    jaja, már rég náluk van a game, biztos nagyban multiznak éppen :P
  • Xboxman
    nah én is csatlakozom a várólistások közé!Mondjuk akkor sem szomorodom el ha nem jön ki ma sem úgy is van vagy 4 játék amit le kéne töltenem
  • LezLee
    Az a baj, hogy én is ezt gondoltam. Nem hittem volna, hogy ennyire megszenvednek a game védelmével.Vagy lehet hogy csak nincs idejük törni, mert javában nyomulnak a játékkal...
  • zaki
    fincsi kép
  • Eisenhower
    sztem meg ahogy sorban hozzák nekik a gammákat ugy törik felfelé^>^ a jó gammákat mindig halogatják kicsit mig mindenkinél a végsőkig feszül a húr
  • zaki
    jaja, nagy kofferba sokat lehet pakolni :P
  • zaki
    mi vót ott? én csak a végére kapcsoltam oda, vmi szőke bringa vót benne
  • Eisenhower
    fákk mégse tul nagy volt a segge^.^ de aztmondják hogy nagy kofferbe jó pakolni^.^
  • Breki33
  • zaki
    onnan jövök, csak most kóllofdutyival lenne kedvem játszani, gondoltam már kiadták :P
  • Crem
    Na...

Szerintem ma se lesz CoD...

Ha a két legnagyobb "nagyker" ilyen szarokkal foglalkozik akkor még nincs náluk az "aranylemez"!:(
  • Eisenhower
    hé rtl klubb gyorsan mindenki!!!
  • Takigabi
    hanyas vagy te disznó ?
  • LezLee
    SZaki te menjél vissza mohaa-zni, még nincs 8 óra. Amúgy sincs még Cod.
  • Eisenhower
    2003-10-30 PC Game ISOs Brother Bear (c) Disney Interactive *KIDDIE* 16x15 MB FAIRLIGHT

ferlájt száskz^.^
  • zaki
    :DDDDDDD
  • Takigabi
    Mackó testvér kalandjai juhéé erre vártam
  • Smoke
    Aha levehetnéd a tegezt rólam, már nagyon nyomja a vállam!
  • Crem
    PC Game ISOs Brother Bear (c) Disney Interactive *KIDDIE* 16x15 MB FAIRLIGHT

Fairlight is szarokkal foglalkozik...
  • Eisenhower
    vagy az nemaz?
  • Eisenhower
    akko tegezzelek te baromarcú?
  • zaki
    :DDD
  • Smoke
    Hmmmm... Átgondolandó! Maradjunk annyiban hogy most igen, mert te válaszoltál :))))))))
  • Eisenhower
    mi vagyok én tudakozo+ ?
  • Smoke
    Mondasz vmit, de akkor ezek biztos gazdag gyerekek, mert hiszen meg kell venni a játékot, és a többi és a többi...
    Kitől kapják a ZS-t? ezért nekik ki fizet?
  • Eisenhower
    2003-10-30 PC Game Dox Silent Hill 3 DVD *PLUS 2 TRAINER* 01x05 MB PIZZADOX
    pizzadoynak szerencséje hogy csak trainert szokott csinálni
  • Eisenhower
    ez a lényege a crackernek ^>^ legjobb tudomásom szerint. meg ez nekik kihivás sztem ki tudja mihamarabb megcsinálni meg mindig keresik az uj védelmeket ez benne az izgalom nekik meg sztem zsét is kapnak^>^
  • CELL StormBird
    Im, KristályViz :)
    Csak Storm a régi name :)
  • Hmuda
    ismét megalol :D
  • Smoke
    Nekem lenne (egy lehet rohadt nagy hülye) kérdésem?
    Deviance-nak meg a többi embernek akik feltörik a progit, miért jó ezt csinálni? Vagy hol éri ez meg nekik?