43642
  • Alexease
    Nem vagyok zseni. Ezert is mondtam, hogy mar biztos eszukbe jutott, mert annyira fapados dolog.
  • Eisenhower
    http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=4C052DA3-5AB5-4CBF-9ADA-40B732BD6D20 na ez meg egy másik nagyon lol^>^ ez is kristályvíztől származik^^
  • antijedi
    és félreértés ne esék én nem azt mondom hogy bárki meg tudná törni, lehet hogy csak 10milliobol egy ember tudná de az internet segitségével gyorsan elterjedne... :P
  • toMpEr
    es olyan van mar akinek valoban megvan?
  • Eisenhower
    http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=639B45CE-EE66-4118-93A2-7FEE462B19E0 by kristályvíz ^.^
  • antijedi
    eheh, ez az agysiku gondolkodás, meg az ha valaki zseninek hiszi magát
    amit valaki kitalál, azt valaki más meg tudja kerülni..., max nagyon meg tudod neheziteni a dolgukat és mire rájönek a trükjére pár honap eltelik de utána megint percek alat kint lesznek a gamek... :P
  • shaba23 #1420
    Hmm...én még csak most nyomtam le a demot...mostmár én is várom..ez egy jó gém
  • Alexease
  • Alexease
    LOL! Mario Kart DD. A Colin vero autoszimulator;)))))))))
  • Csacsi
    Nah, elmentem fürdeni.

Alexease: Ne csigázz bennünket, mond el.
  • Alexease
    Amire en gondoltam, azt nem lehet feltorni, pontosabban, nem lehet masolni:)
  • Csacsi
    Bocsánat, lemaradt a válasz gomb, Tompernek ment.
  • Csacsi
    "Yes it is out today. EBgames has called this mornign to let me know my copy is in to pick up. Also they updates thier site forst thing this morning, moving COD from Coming Soon to available now"

"So, no more rumors about it not being ready, Im on my way to the store right now to pick it up.

Damnit then I gotta go to work!! What kind of cruel world do I live in???"

Forrás Nforce fórum.
  • Takigabi
    icqt elfelejtetted bekapcsolni :)
  • Takigabi
    az a gáz hogy este nem akarok fennmaradni
    jöjjön most és akkor minden ok
  • antijedi
    amit egy ember megcsinál azt egy másik fel tudja törni, szal "feltörhetetlen" nincs és nem is lesz soha, az emg tuti nem igaz hogy nem akarják, mert warezen a kaidoknak anyi zsé uszik el hogy hihetetlen :P
  • Csacsi
    Írjunk soakt 8-ig, hogy zaki azthiggye, hogy kijött a game, mert akkora volt a forgalom, míg Ő MOHA-zott.... :))
  • AirborneRanger
    Hmmm má jöhetne Battlefield után jó lenne :P
  • toMpEr
    amugy honnan tudjatok,hogy megjelent mar? lattatok mar boxsohotot vagy ilyesmit?
    a hivatalos lapon az van hogy "coming in november 2003"
  • Csacsi
    Ha belegondolok, akkor ma reggel, kb 3 órája lehet meg nekik a játék, szóval még semmiről nem vagyunk lemaradva, szóval szerintem ma estére meglesz, legalábbis ottani idő szerint. Tehát gond nem lehet, ma éjjel tuti jönni fog, csak kérdés mikor.
  • Takigabi
    ez miatt nem fáj a fejem csak az call of duty miatt
  • Csacsi
    Miért semmi nyelvtani szabály nem tiltja azt, hogy úgy beszéljen az ember, hogy ezt mondja : ez miatt.

Szerintem nyelvtanilag helyes. Egyébként Én is utáltam, de az ofőm 4 évig beszélte ezt és észre se vettem, és átvettem tőle, pedig az már jó régen volt, de ez van.
  • Alexease
    Nem reszletezem;)) Ha egyszer sok penzem lesz, gondolkodtam, hogy beadom palyazatnak. De csak akkor, mert valszeg en is megszivnam;))))))))
  • Hmuda
  • Takigabi
  • Takigabi
    épp töröm a védelmét
  • Hmuda
    Mire gondolsz?
  • Hmuda
    Mi ez a nagy csönd? Mindenki talált vamit?
  • Alexease
    Lehetne tuti masolas vedelmet csinalni, de valszeg nem akarnak. Vagyis en tudnek egy egyszeru megoldast, es nem hiszem, hogy ez meg nem jutott eszukbe. Bar rippet akkor is lehetne kesziteni, vagyis sokat nem erne a dolog.
  • Hmuda
    De legalább neked nem kellene szenvedni a netes játékkal. :-)
  • Hmuda
    MEGATRIPLA LOL! :DDDDDDDDD
  • Takigabi
    na ja :)
  • Hmuda
    Poén lenne, ha mire visszaérnél, már mindneki nagyban játszana. :DDD
  • Eisenhower
    http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=2AF47E58-479A-48D8-B8CB-E352C6D5BBC6 <<--ezt nézzétek ^.^
  • Takigabi
    ha este nem jön ki veszek egy repülőjegyet
  • Takigabi
    jobb későn mint soha
  • antijedi
    legjobb vedelem nicns ezt mar tudhatnad, vagyis legjobb van csak feltörhetetlen nincs... :P
  • reaper4
    hehehehe az lenne csak a szop*s!
  • Hmuda
    Ez még viccnek is rossz lenne. Nincs pénzem most kifizetni, de ha lenne és télleg nincs törés 100%, hogy megvenném.
  • Alexease
    Es mi lenne, ha nem lenne belole warez, mert a vilag legjobb vedelmet tettek ra?