42676
  • The Garrett
    szal 100% ban egyetértünk.

kurvajólesz. És mostmár tényleg vagy 10 féle képpen lehet eltenni az enemy-t lábalól.

Nagyon tetszett még az AI viselkedése is nemtudom megfigyeltétek e. Bemész a házba előle, akkor nem áll ott mint a fasz a lagziba hanem megpróbál utánnadmenni. Eltorlaszolod az ajtót=> megnézi az ablakon be tud e lőni. Mikor 2 odagyűltek láttak hogy tulerőben vannak és rádrugták az ajtót, berontottak.

Eszméletlen.
  • The Garrett
    Ö én ezt a fizika+interakt. ra írtam. Nem ugy tünt?
  • Davidus
    Szerintem nem a grafika büntet hanem a fizika meg az interaktivitás. Persze a graf is büntet de azért ordít róla hogy ingame:)
  • The Garrett
    kis ontopic: most néztem meg a Traptown movie-t.
    Megjegyzés: ha az télleg ingame akkor Heil!
    DE akkor is ha csak egy bemutató pálya mert még annak is kib durva.
    tetszik ez a nagyfokú interaktivitás a pályákkal!
  • HuAn82
    Ez érdekes asszem a múlt 7en a Half Life2 vs Doom3 topicban JC-t "anyázták" a D3 késés miatt.
    Akkor most Valve vs Id 1:1?
  • HuAn82
    Hol van krinyo????
  • pinehead
    Muszáj OFF-topikolni valami surmó miatt?
    A lényeg a késés, amiről Gabe nem is hallott...
  • ujedith
    Te most azert vagy ilyen ingerult, mert kesik a hl2, vagy azert mert igazad volt?
    Az mar tuti, hogy marha nagy paraszt vagy es ezen mar nem nagyon tudsz valtoztatni.
    Veletlenul rahibaztal, hogy kesni fog, naBUMM es akkor mivan? Szanalmas vagy. Ebbol a hozzaszolasodbol lehet kovetkeztetni az eletkorodra is: 3-4 ev!
  • ollie
    nem téged akartalag fikázni, de azért lehetnél annyira bátor, hogy nem unreg-ként szídsz másokat.
  • ollie
    nem téged akartalag fikázni, de azért lehetnél annyira bátor, hogy nem unreg-ként szídsz másokat.
  • ollie
    talán nem unreg-ként kéne hozzászólnod és akkor talán valaki komolyan is vesz majd
  • Davidus
    Miért elmúltál 70?:)
  • ollie
    vagy vegye meg a SimBeach-et ;D
  • Davidus
    Nézz le a strandra:)
  • Davidus
    remek
  • Shaman
    Ezt nem a HL2 vs DOOM3 topicba szántad?
  • Krinyo
    faszé csúszik má
  • ollie
    Ne légy szomorú, hanem örülj velem, hogy olyan olcsón jutottam Mafiához. ;D
  • Amiga
    Nem, a neved helyesen ollie

Lásd: "Válasz 'ollie' üzenetére"

Vagy még a neved sem tudod leírni?

Azért HL2 miatt szomorú vagyok...
  • ollie
    kérdezett valaki?
    na meg a nevem helyesen: oLLie
  • Amiga
    Helyesen:

Azért ne menj a Dunának!

Csak 4 helyesírási hibád volt... OLLie magyar nyelvből elégtelen. :-)
  • ollie
    azért nem menj a dunának
  • Amiga
    Half-Life 2: halasztás

Sajnos bekövetkezett az, amire biztosan sokan számítottak, de remélték, hogy talán mégsem következik be. A Half-Life 2 nem jön ki a beígért szeptember 30-ra, hanem csak valamikor év végén (talán karácsonykor) kerül a boltokba. Indoklás nincs, a bejelentést a játék kiadója, a Vivendi Universal Games tette. Végülis egy-két hónap csúszás még nem a világ, csak nehogy több legyen belőle... Sértődöttségem jeleként, most nem kaptok képet a hírbe:D

Ez meg a HCGameren van... :-(((
  • Shaman
    Pedig sajnos igaz:-((
  • And5
    mi mi mi ne bazz vazz épp most akartam írni hogy már csak 2 hónap van hátra de én évvégéig nem bírom ki
  • RelakS

basszus, nem elbsztam? :)
  • RelakS
    src="http://www.tar.hu/relaks/smilies/smilies/egyebek/togo.gif">
  • Shaman
    Affenébe!!!!
    Hallottátok?Copyzok a CS HQ-ról:
    "Sokat nem akarok írni erről, nem is lehet (mégiscsak sikerült!), és elég szomorú is ez a hír amelyet a Vivendi Universal (a program kiadója) közölt pár perce.
    A Half-Life 2 bombabiztosnak vélt szeptember 30-ai megjelenését eltolták az év végére. A döntést egyelőre nem indokolták meg"
  • Kandurex
    sztem is, bár biztos kira lesz, de az is biztos, hogy évekig csak és kizárólag a CS2 tudja majd fenttartani (na akkor majd megveszem)
  • Davidus
    Majd bekapcsolom a GOD módot:)
  • ollie
    csak nehogy egy arctámadó végezzen veled ezért a szenségtörő kijelentésedért ;D
  • Davidus
    Én csak akkor veszem majd meg ha kijött hozzá a CS2 vagy valami más király MOD. Addig jó lesz nekem a warez is:)
  • ollie
    persze miért is akarna demot kiadni? nem kell demo ahhoz, hogy eladják a gámát.
  • Shaman
    Most így gondolkoztam magamban,s létezik,hogy 1 nap híjján 2 hónap múlva kinnt lesz a game??
    Megjelenéstöl számítva mennyi idö alatt ér a magyar boltokba egyébként? Mert én TUTI megveszem eredetiben. Csak az lenne a szopi,ha már fél Magyarország végigvitte,csak azok nem akik eredetibe vennék.
  • [NST]Cifu
    Ha már Shaman vette a fáradtságot, akkor a téma kifilézéséhez:

A HL2-ből a Valve nem készül Demo verziót kiadni!
  • tbundy
    +néztem a traptownos videjót, nagyon durva sztem a fizika..
  • Shaman
    Itten sokan fognak ezen rajtad poénkodni,de én rendes leszek,s elárulom,hogy NINCS demó még.
    Videjók vannak mindössze,azokat hardwired,vagy stream-en keresztül lezúzhatod.
  • Lazarus
    Ha megtalálod szólj nekem is :)
  • horbykeee
    MIKOR JÖN KI???????????????????????????THX
  • M@TriX
    erről a videóról is lemaradtam anno. Hát elég király. A fizika tényleg ki van használva. Nem mondom, hogy mi tetszett, mert minden. :)
    Mondjuk a lövéstől nem mozdulnak az ellenek de ez még hátha javítva lesz...