42676
  • The Garrett
    doom3 ba ismeghalt a srác bemutatón :D
  • Shaman
    No akkor: Sztetek ezért nem lött/löttek jól,mert lámák?????
    A grafikai motor bemutatása,meg az AI volt a lényeg. Eleve be volt téve valami sbezhetetlenség szerü (ha még emlékeztek az ajtót berugós videjóra). És ez logikus is. Gondoljatok bele milyen égés lenne,ha demó bemutatása közben 2 sec után szétlönék szegény Gordont. Nagyon LOL lenne.
    Szal senki sem volt láma,csak egy BEMUTATÓ volt.
  • The Garrett
    írtam :D
  • Krinyo
    úristen, te megváltó vagy bazz...annyira okos vagy
  • Krinyo
    nem emléxem rá hogy anyáztalak volna, pedig megérdemelnéd.
    Most nagy ember vagy mi?
    EZen aztán qrvára lehet vitázni.
    De azért jobb ha befogod a pofád, majd ha nem leszel unreg pofázhatsz
  • Hmuda
    Végülis nekem mindegy, mivel megvannak, helyem meg van a vinyón. :)
  • ollie
    na ja , de a divx-et be lehet állítani dvd minőségre is (mpeg4 volt eredetileg). persze akkor "kicsit" nagyobb lesz a mérete.
  • Hmuda
    *mosva
  • Hmuda
    Nekm akkor is jobban tetszik a bink. Sokkal szebb, mert nélam a divix kicsit el van mostva.
  • gonosz
    hat igazabol egy binknek sokkal nagyobb meretunek kell lennie ahhoz, hogy hozza egy azonos minosegu divx szintjet. blizzard is azert allt at divx-re szerencsere. eredmeny: 1 cd-s warcraft3 :)
  • gonosz
    pl :)
    de tenyleg a vak is latja.

ezek miatt sajna 1x vegigvivos jatek lesz.
  • RelakS
    a béta tesztert is tessék meg tanítani célozni
  • Lazarus
    Elég valószinű hogy szkriptelt ugyanis a fickó mikor belő az ablakon a falat lövi, pontosabban a menedék fölé, de a teszter gyerek csak utána ugrik a menedék mögé :D
  • The Garrett
    hátminket átbaasztak. Ezt már láttam. Ez az aminek az elején vannak azok a repkedő izék meg utánna leugrik a csáphoz.

Észrevételek:
    Tessék javítani golyók becsapódásán. AI-t tessék megtanítani célozni. a béta tesztert is tessék meg tanítani célozni (vagy vegyenek fel ENGEM >) )

MEg a végén egy hülye jelenet:
    Mikor gordon koma átközdi magát a szellőzőn Meg átpréseli magát a legutolsó kis lyukon pont egy olyan helyre érkezik ahol ott a csaj. :) és szembe velük a szörnyike. Kérdés: a Csaj addig micsinált ott a szörnnyel? :P

Az ilyenekre (is) oda kéne figyelni amugy kiraly lesz.
  • The Garrett
    és lejött. CSekking in progress
  • The Garrett
    51%
  • The Garrett
    CSak elég lassacskán kolbászol lefele. gondolom nem 3 an töltik egyszerre :)
  • The Garrett
    szedem szedem .)
  • radical
    Kintvan HW-n.
  • Hmuda
    Nekem 20 perc alatt lent volt. Én azt mondom, hogy a bink file-ok jobbak mint az avi-k.
  • The Garrett
    kivárom én is a hardwiredet.
  • dashed_
    hat nekem nem jon le :(( mind1 majd hardwiredrol leszedem.. nemsokara kint lesz lokalba
  • Hmuda
    A kezdeti nyafogásomat szerencsére jó termés követte. :)

Megérte várni. :)))
  • radical
    Felinstallálod a klienst és ő maga leszedi.
  • dashed_
    lehet hogy hulyeseget kerdezek de hogy lehet errol a steamrol letolteni?
  • [NST]Cifu
    Érdekesség: a HalfLife2.net fórumja szerint elméletileg az 5. videó letöltése indult csak meg, hivatalosan magyar idő szerint du. 1. órakor lesz csak elérhető...

Szóljunk, hogy rosszul jár az órájuk? :D
  • [NST]Cifu
    Akkor igaz :D
  • radical
    IGAZ! Én már meg is néztem, fizikája szokás szerint ütős.
  • [NST]Cifu
    Késésről: Majd ha a Valve is megerősíti a hírt, elhiszem. A Vivendi önmagában aligha tehet ilyet...

Új videó?: állítólag a Steam-en kint van az 5. videó, a "Tunnels", igaz ez?
  • radical
    Kijött a Steamen a legújabb demórészlet a tunnels! 102mega, csapkodja benne a muki feszítővassal a bogarakat, meg pirítja az ellent. Állatjó!
  • The Garrett
    Téged is látni még aszittem eltüntél :)
  • The Garrett
    mármint nem a muvi hanem a jelenet.
  • The Garrett
    nemhiszem hogy az a muvi előre scriptelt lett volna. Bár annak a mapnak elég "techdemo" szaga volt :P
  • Gear
    Biztos csúszik pár hónapot a megjelenés. ez most a trendi.:(
  • gonosz
    eszmeletlen, de megrendezett :)
  • The Garrett
    ÉS mivan ha ezt az álhírt meg Te találtad ki? :D
  • Kandurex
    úgy....most meg te is húzd az agyunkat ezzel :.----
  • HuAn82
    Nem ellenőriznék le a nagyobb gamer site-ok az infót?Kétlem....
  • [NST]Cifu
    Egy apróság: a Valve még nem szólt semmit arról, hogy csúszna a game, Gabe (akinek azért illene tudni arról, ha esetleg késne a game) az egyik fan e-mailjéből hallota először ezt a késés dolgot.

Megjegyzem, irtó nagy pofára esés lenne szinte minden gamer site-nak, ha kiderülne, hogy kacsa az egész, mivel szinte mindenhol láttam már ezt a késéses dolgot, és mindenhol ugyanabból a forrásból származóan :D

Szóval meglehet, hogy valaki poénból benyomta a hírt, és a fél világ meg beszlopizta...

Szóval amíg nincs hivatalos megerősítés a megjelenési dátum csúszásáról, ne keseregjen senki ;)

OFF

Viszont, ha mégis késne, akkor lehet, hogy amiatt csúszik, mivel a "nagy" rivális Doom3 el lett napolva? Vagy esetleg a fanatikus Doom-rajongók terjesztik az álhírt, hogy bekavarjanak? :)
  • The Garrett
    *mikor 2en...*