42676
-
doom3 ba ismeghalt a srác bemutatón :D -
No akkor: Sztetek ezért nem lött/löttek jól,mert lámák?????
A grafikai motor bemutatása,meg az AI volt a lényeg. Eleve be volt téve valami sbezhetetlenség szerü (ha még emlékeztek az ajtót berugós videjóra). És ez logikus is. Gondoljatok bele milyen égés lenne,ha demó bemutatása közben 2 sec után szétlönék szegény Gordont. Nagyon LOL lenne.
Szal senki sem volt láma,csak egy BEMUTATÓ volt. -
írtam :D -
úristen, te megváltó vagy bazz...annyira okos vagy -
nem emléxem rá hogy anyáztalak volna, pedig megérdemelnéd.
Most nagy ember vagy mi?
EZen aztán qrvára lehet vitázni.
De azért jobb ha befogod a pofád, majd ha nem leszel unreg pofázhatsz -
Végülis nekem mindegy, mivel megvannak, helyem meg van a vinyón. :) -
na ja , de a divx-et be lehet állítani dvd minőségre is (mpeg4 volt eredetileg). persze akkor "kicsit" nagyobb lesz a mérete. -
*mosva -
Nekm akkor is jobban tetszik a bink. Sokkal szebb, mert nélam a divix kicsit el van mostva. -
gonosz #1617 hat igazabol egy binknek sokkal nagyobb meretunek kell lennie ahhoz, hogy hozza egy azonos minosegu divx szintjet. blizzard is azert allt at divx-re szerencsere. eredmeny: 1 cd-s warcraft3 :) -
gonosz #1616 pl :)
de tenyleg a vak is latja.
ezek miatt sajna 1x vegigvivos jatek lesz. -
-
Elég valószinű hogy szkriptelt ugyanis a fickó mikor belő az ablakon a falat lövi, pontosabban a menedék fölé, de a teszter gyerek csak utána ugrik a menedék mögé :D -
hátminket átbaasztak. Ezt már láttam. Ez az aminek az elején vannak azok a repkedő izék meg utánna leugrik a csáphoz.
Észrevételek:
Tessék javítani golyók becsapódásán. AI-t tessék megtanítani célozni. a béta tesztert is tessék meg tanítani célozni (vagy vegyenek fel ENGEM >) )
MEg a végén egy hülye jelenet:
Mikor gordon koma átközdi magát a szellőzőn Meg átpréseli magát a legutolsó kis lyukon pont egy olyan helyre érkezik ahol ott a csaj. :) és szembe velük a szörnyike. Kérdés: a Csaj addig micsinált ott a szörnnyel? :P
Az ilyenekre (is) oda kéne figyelni amugy kiraly lesz. -
és lejött. CSekking in progress -
51% -
CSak elég lassacskán kolbászol lefele. gondolom nem 3 an töltik egyszerre :) -
szedem szedem .) -
radical #1608 Kintvan HW-n. -
Nekem 20 perc alatt lent volt. Én azt mondom, hogy a bink file-ok jobbak mint az avi-k. -
kivárom én is a hardwiredet. -
dashed_ #1605 hat nekem nem jon le :(( mind1 majd hardwiredrol leszedem.. nemsokara kint lesz lokalba -
A kezdeti nyafogásomat szerencsére jó termés követte. :)
Megérte várni. :))) -
radical #1603 Felinstallálod a klienst és ő maga leszedi. -
dashed_ #1602 lehet hogy hulyeseget kerdezek de hogy lehet errol a steamrol letolteni? -
Érdekesség: a HalfLife2.net fórumja szerint elméletileg az 5. videó letöltése indult csak meg, hivatalosan magyar idő szerint du. 1. órakor lesz csak elérhető...
Szóljunk, hogy rosszul jár az órájuk? :D -
Akkor igaz :D -
radical #1599 IGAZ! Én már meg is néztem, fizikája szokás szerint ütős. -
Késésről: Majd ha a Valve is megerősíti a hírt, elhiszem. A Vivendi önmagában aligha tehet ilyet...
Új videó?: állítólag a Steam-en kint van az 5. videó, a "Tunnels", igaz ez? -
radical #1597 Kijött a Steamen a legújabb demórészlet a tunnels! 102mega, csapkodja benne a muki feszítővassal a bogarakat, meg pirítja az ellent. Állatjó! -
Téged is látni még aszittem eltüntél :) -
mármint nem a muvi hanem a jelenet. -
nemhiszem hogy az a muvi előre scriptelt lett volna. Bár annak a mapnak elég "techdemo" szaga volt :P -
Gear #1593 Biztos csúszik pár hónapot a megjelenés. ez most a trendi.:( -
gonosz #1591 eszmeletlen, de megrendezett :) -
ÉS mivan ha ezt az álhírt meg Te találtad ki? :D -
úgy....most meg te is húzd az agyunkat ezzel :.---- -
Nem ellenőriznék le a nagyobb gamer site-ok az infót?Kétlem.... -
Egy apróság: a Valve még nem szólt semmit arról, hogy csúszna a game, Gabe (akinek azért illene tudni arról, ha esetleg késne a game) az egyik fan e-mailjéből hallota először ezt a késés dolgot.
Megjegyzem, irtó nagy pofára esés lenne szinte minden gamer site-nak, ha kiderülne, hogy kacsa az egész, mivel szinte mindenhol láttam már ezt a késéses dolgot, és mindenhol ugyanabból a forrásból származóan :D
Szóval meglehet, hogy valaki poénból benyomta a hírt, és a fél világ meg beszlopizta...
Szóval amíg nincs hivatalos megerősítés a megjelenési dátum csúszásáról, ne keseregjen senki ;)
OFF
Viszont, ha mégis késne, akkor lehet, hogy amiatt csúszik, mivel a "nagy" rivális Doom3 el lett napolva? Vagy esetleg a fanatikus Doom-rajongók terjesztik az álhírt, hogy bekavarjanak? :) -
*mikor 2en...*