42676
-
honnan lehetne letolteni a ket uj video divxes valtozatat? Mert ez a jatekhires link mar rossz.
Egyebkent dualberci hadjan, ami igazan szar fegyver az a GLOCK bazmeg... 4 hits 32 damage stb... -
JÓ mára ennyi, majd holnap még idegesítem magam a fórumban. -
Jajajajaj! Az okos emberektől falra mászom. -
[21:08:42] ::: Topic: (Temp forums up! http://195.68.206.130/forums | Half-Life 2 delay rumours may not be true, and yes, we know about it! || Mr Bond see Munro please | NS v2 out now)
jó akkor ez így ennyi. -
Aham. Megkérdem a hozzáértőktől, mi van :~ -
A Valve nem erősítette meg, szóval ha rajtuk múlik... -
Még nem tutibiztos:) -
Nem olvasom el az egyheti termést, csendben elvonulok a sarokba és a magamba roskadok. -
Re. Visszaérek a tengerpartról, és egy ilyen siralmas hír fogad? :((((
Hát EMBEREK EZEK? -
Igen azt észrevettem. Mindegy, majdcsak lesz rá rendes magyarázat. -
Inquisitor #1702 Figyelj! Gordon felvtte azt az "izét" a felrobbantott "Ant Lion" darabjai közül.
Talán kaja a kisinyeinek vagy mi. De amikor kiszabadul a másik "felnőt" példány, onnantól már nem nagyon fogjuk tudni irányítani őket. :) -
Vagyis oroszlánhangya. Vagy tudjka fene. :) -
Nem is tudom. Nem hittem volna, hogy a tigrishangyák velünk lesznek. :P -
Xar ügy!
-
köszi... -
;) -
bameg, mostgyütt le a 160x -s versio :) pff...mindegy úgyse volt jobb dolga a gépemnek . -
Ki is jött a DivX-es verzió, az új videóóról. Hát éppenhogycsak látszik egy egyhe minőségromlás. Méretekben meg azért van különbség...

KaTT
-
HL1 se a normális fegyverekről volt híres. Nekem a nagy kedvenc az kis alieneket lövő fegyver volt :) -
Azér az egyben volt a porszívó (nemtom mi a neev, szép kék sugarat lött ki), az atomágyú, stb. -
Kijött a 6. videó, a HL2-bugbait.exe, letölthető a Hardwired-ről.
Úgytünik Eric koma a gyerekáldás örömére extra gyorsan adagolja a videókat :D -
szerintem ő a graviton ágyú és társaira gondolt :)
De ez így szvsz tök jó, vannak real fegyverek + csodafegyverek is. az 1ben csak kamu real fegyverek voltak -
Inquisitor #1690 Azér' OICW se egy szar fegyver, imho. 8) -
Inquisitor #1689 Kint van a bogaras video Steam-en ... nemsokára máshol is. :)
Holnapra meg biztos lesz DivX. -
Azér remélhetőleg maradnak normális fegyverek is mert ezek a kvék meg dúúm féle hiperszuper csicsabimmbumm szarok kellenek a francnak...
SHOTGUN RLZ! -
ShaiHulud #1687 elobb a graviton reszecskeket kene megtalaniuk a tudosoknak :DD nem eleg hogy sejtik hogy van ilyen:D -
Nem is kellenek a half life ba valódi fegyvermodellek. Ugy jó ahogy van/volt.
Gravitonágyut hogy modellezik le élethűen? :D -
Nekünk élvezetes játék kell nem csőszájfék meg dumdum golyó:) -
1.: Jelenleg úgy tünik, hogy a késés duma kacsa volt. Ámen...
2.: A játékban lévő pisztoly egy HK USP Match-szerűség (a szán elötti "csőtoldalék" egy kompenzátor, amely kb. úgy működik mint a nagyobb fegyverek csőszájféke, vagyis a fegyver nemkívánt 'felugrását' hivatott csökkenteni). Személy szerint sem ennek, sem a Desert Eagle-nek nem örülök/örülnék. A HL1-ben nagyon tetszett a Glock, mivel az valóban egy őrnek való pisztoly.
Persze rögtön hozzáteszem, hogy a HL nem volt, és úgy tünik nem is lesz aféle Real-mod (a CS nem Real-mod!!! Real-mod pl. az Infiltration!), bár a fegyverek a HL1-hez hasonlóan a való életből kiszedettek lesznek. Viszont ha emlékszünk, a HL1-ben Glock 3-as rövid sorozatott lőtt, és az MP5 a tárjába 50 lőszer fért! Hát ennyitt arról, mennyire várhatunk reális fegyermodellezést... -
Inquisitor #1683 "Egy Desert Eagle-nek jobban örülnék,..."
Colt Commando Special-t akarok! 8) -

[MaTriX]TerminaTHOR
:) -
m@trix te milyen neveken tolod? -
ki gagyizta le a dualbercit? az álljon ki velem egy funwarra: simashoti+ dual berci only :) -
mondom, hogy a megjelenéskor kiderül. Addig én is reménykedek, mert az király lenne... -
nem-nem. A CS-ben gagyi lett, de a valóságban a duplaberetta nagyon király dolog.
HA gémet nézünk akkor a Max Payne-t nézd meg. Ott a DuplaBeretta hatásos kombo. ;) Legalábbis nekem bejön. -
Jo az, ha kető van belőle. :) -
gonosz #1676 beretta a leggagyibb fegyver a vilagon :) -
Bennem még él a remény, hogy ezek nagyrésze csak avéletlen műve volt. :) -
na akkor játszódhat ajövőben, de adjanak nekem őskori Desertet. :)
Nekem ne mond a CS-t, mert player vagyok. :)
Onnan szeretem a Deagle-t. ;)
Amúgy a Matrix 2-ben is nagyon tuti...
Hmuda: nekem is olyan érzésem volt, hogy (jó)pár dolog scriptelt, de úgyis kiderül, ha kijön a gém. -
A fegyver nekem se tetszik. Túl kicsi. Legalább egy Beretta lenne vagy vmi. Sőt az se tetszik, hogy túl scripteltnek látszik néhány jelenet, pl a kommandós mikor belő az ablakon (nem Gordont lövi, hanem a mosógépet : ) ), amikor a strider berobban a falon, leesik a komandós, pont a szemetes alá futnak, mikor leesik, stb.