42676
  • Hmuda
    Eddig azt hittem, hogy ez pont olyan mint a HL1-ben, aztán láttam, hogy atz elsőbe többet löt bele. :)
  • M@TriX
    Hát igen.. jó kis játék lesz...
  • Lazarus
    Jaja, nagyon fasza :)
  • dikki*yysw
    A városostromlós videóban is van ilyen, csak akkor gránáttal borítgatja fel :D
  • dikki*yysw
    Hmuda... hogy tudtál úgy élni eddig, hogy ez nem esett még le...??
    :DDDDDDDDDDDDDd
  • Hmuda
    Hehe, most esett le, hogy a filmes játékos úgy győzte le a gépágyúkat, hogy a fizikai motort kihasználva feldöntötte őket. :)))
  • dikki*yysw
    Ezt nem értem. Hogyan élhettél eddig úgy, hogy nem láttad mindet?
  • RelakS
    Ja, mán tőtöm...
  • M@TriX
    a legutolsó most megjelent...
  • RelakS
    azmelyikis?
  • Amiga
    Most néztem meg a bugbait videot, az eszem megáll tőle... Csak nehogy elvesszen a hangulat valahol.
  • RelakS
    Baszki, mekkora bénázást láttam a dokkokon játszódó filmben!! Az új Unreal motor óta nem lenne szabad ilyet látni!!!!
    A stégen a fagerendák nem egyenként vannak kirámolva, hanem egy bazinagy test le lett textúrázva. Tök állat víz, ésatöbbi, oszt ilyennel felhúznak!!! ÁÁÁÁÁ!!!!!
  • Methos from GH
    GameStar Online:
    "Dajcs testvéreink szerint az ATi, meg a Valve igencsak jó viszonyban lehetnek, ugyanis arra készülnek, hogy mivel kb. egyidőben fog megjelenni új termékük (ATi esetében a Radeon 9900 Pro, Valve esetében meg ugye a HL 2), összecsatolják a kettőt, vagyis aki vesz egy ilyen csúcskategóriás kártyát, adnak hozzá "ajándékba" egy példányt a sikervárományos akciójátékból. Hivatalosan még egyik oldalról sem kaptunk megerősítést, de cáfolatot sem! Megtudtunk egy Gone GOLD dátumot is, ami szeptember 13. Egyébként ezt nem annyira váratlan fordulat, mert anno a HL1-et is hozzácsomagolták némely hardvergyártó termékéhez. Lehet, hogy érdemes lesz beruházni egy új Radeonra?"
  • Krinyo
    add ide majd én kidobom
  • Lazarus
    GF4 Ti4200 ezt dobdkigyorsan
  • dikki*yysw
    Már csak 56 nap. Annyira nem is sok, nem?
  • [NST]Cifu
    A sok értelmes válasz után itt az enyém: IGEN
  • Dikkma
    bravó
  • Aquli
    lehet nem lesz rossz a doom3 se. Szerintem kellemesen el lehet majd vele jatszani, foleg mert rovid lesz, ezert a puszta lovoldozest, es az agyonscriptelest nem fogjuk megunni.
    De a hl2 valszleg lezuzza a doom3-at.
  • Davidus
    Én 35 PS2-böl csináltattam egy szuperszámítógépet... A Sony szerint ezen már menni fog 30 fps-t 800x600-ban ha nem kapcsolom be az AA-t.
  • Davidus
    bravo:)
  • [HUN]PAStheLoD
    doom III az szar mert semmi történet és ha van is akkor is ZomBikk...
  • Methos from GH
    Hát ez a game... Nézegettem a vide(j)ókat... :) és hát... A fizika és a grafika páratlan. A víz, hát amikor megláttam azt hittem eldobom az agyam... Egyik játék se tudja megközelíteni... Meg nagy móka, hogy szét lehet törni a fa-anyagokat, úgy gogy hozzávágod az alienhez... nomeg a karakterek kidolgozottsága és mozgása... Eddig a Doom3-at vártam, de most "ellopta" a szívem a HL2... :)) Qrva nagyot fog ütni, annyi szent. Látszik mekkora munka van e game mögött... Szerintem nem is sejtik, hogy most adják ki a következő évtized játékát... És ha a többi játékhoz licencelik a Source engine-t... anyám... belegondolni is rossz... :) Ha anno a Counter-Strike a GameStarnál 99%-ot kapott, akkor a HL2 minimum 150%-ot fog... :))
  • dikki*yysw
    Mediumon, persze.
  • dikki*yysw
    Vegyél, nekem is az van, azóta csak röhögök azokon, akik GF4-en akarják futtatni meg 2.1ghz-el a HL2-t!
  • [HUN]PAStheLoD
    jah akkor asszem veszek egy Fire GL-t X1 kódnéven fejlesztik ati ék :)
  • dikki*yysw
    A low grafikai settingsről beszélsz? Miért, te olyanon akarod nyomni? A mediumhoz több kell majd!
  • [HUN]PAStheLoD
    p4-en meg gef4 en el se indul kiírja hogy AMD Operton 864 és Ati 9900Pro
  • dikki*yysw
    Nem, vegyél újat.
  • zaki
    szeptember 30.
  • Ombika
    Mikor van a hivatalos megjelenes elvileg?
  • M@TriX
    arra linkeltem én is, hogy ne keljen cshül mászkálni. Szóval működnek a DivX-ek...
  • Inquisitor
    A games.tiscali.cz oldalán, a letöltések között kint van az összes video.
    Általában mindegyiknél van egy DivX link is.
    Persze beleteszik a kis logojukat is, de az nem hiszem, hogy zavarni fog. :)
    Ja és az oldal Cseh nyelvű, de azért a Downloady meg Half Life feliratokat szerintem nehéz eltéveszteni ...
  • The Garrett
    Simán és a halálból vissza is kiabálnék hogy te OGC-s geci 1 hit 436 damage? :))))9
  • The Garrett
    lol mutatok neked 1-2 embert aki glockal bárkit bárhogy bedarál CS ben :)
    szal nem szar csak olyan mint a scout. Fejre kell lőni and be okay :)
  • Krinyo
    annyira birom ezeket a dumákat.
    Életben kapnál egy golyót glockból, ott is számolgatnád a healt?
  • M@TriX
    nem lábra kell lőni. 2 hits 112 damage
  • M@TriX
    Megnéztem, ellenőrizve a linkek. Nálam működnek. Lehet néha behal a szerver, mert azon van a GTA Modern MOD-ja amit nagyon szednek. Szóval lehet, hogy átmenetileg tényleg nem volt elérhető...
  • dikki*yysw
    CSben a glock a legjobb fegyver :))
  • Lazarus
    És a legnevetségesebb az egészben hogy ami a valóságban a legjobb fegyver, a CSben a legszarabb... LOL!