42676
-
Eddig azt hittem, hogy ez pont olyan mint a HL1-ben, aztán láttam, hogy atz elsőbe többet löt bele. :) -
Hát igen.. jó kis játék lesz... -
Jaja, nagyon fasza :) -
A városostromlós videóban is van ilyen, csak akkor gránáttal borítgatja fel :D -
Hmuda... hogy tudtál úgy élni eddig, hogy ez nem esett még le...??
:DDDDDDDDDDDDDd -
Hehe, most esett le, hogy a filmes játékos úgy győzte le a gépágyúkat, hogy a fizikai motort kihasználva feldöntötte őket. :))) -
Ezt nem értem. Hogyan élhettél eddig úgy, hogy nem láttad mindet? -
Ja, mán tőtöm... -
a legutolsó most megjelent... -
azmelyikis? -
Most néztem meg a bugbait videot, az eszem megáll tőle... Csak nehogy elvesszen a hangulat valahol. -
Baszki, mekkora bénázást láttam a dokkokon játszódó filmben!! Az új Unreal motor óta nem lenne szabad ilyet látni!!!!
A stégen a fagerendák nem egyenként vannak kirámolva, hanem egy bazinagy test le lett textúrázva. Tök állat víz, ésatöbbi, oszt ilyennel felhúznak!!! ÁÁÁÁÁ!!!!! -
GameStar Online:
"Dajcs testvéreink szerint az ATi, meg a Valve igencsak jó viszonyban lehetnek, ugyanis arra készülnek, hogy mivel kb. egyidőben fog megjelenni új termékük (ATi esetében a Radeon 9900 Pro, Valve esetében meg ugye a HL 2), összecsatolják a kettőt, vagyis aki vesz egy ilyen csúcskategóriás kártyát, adnak hozzá "ajándékba" egy példányt a sikervárományos akciójátékból. Hivatalosan még egyik oldalról sem kaptunk megerősítést, de cáfolatot sem! Megtudtunk egy Gone GOLD dátumot is, ami szeptember 13. Egyébként ezt nem annyira váratlan fordulat, mert anno a HL1-et is hozzácsomagolták némely hardvergyártó termékéhez. Lehet, hogy érdemes lesz beruházni egy új Radeonra?" -
add ide majd én kidobom -
GF4 Ti4200 ezt dobdkigyorsan -
Már csak 56 nap. Annyira nem is sok, nem? -
A sok értelmes válasz után itt az enyém: IGEN -
bravó -
lehet nem lesz rossz a doom3 se. Szerintem kellemesen el lehet majd vele jatszani, foleg mert rovid lesz, ezert a puszta lovoldozest, es az agyonscriptelest nem fogjuk megunni.
De a hl2 valszleg lezuzza a doom3-at. -
Én 35 PS2-böl csináltattam egy szuperszámítógépet... A Sony szerint ezen már menni fog 30 fps-t 800x600-ban ha nem kapcsolom be az AA-t. -
bravo:) -
doom III az szar mert semmi történet és ha van is akkor is ZomBikk... -
Hát ez a game... Nézegettem a vide(j)ókat... :) és hát... A fizika és a grafika páratlan. A víz, hát amikor megláttam azt hittem eldobom az agyam... Egyik játék se tudja megközelíteni... Meg nagy móka, hogy szét lehet törni a fa-anyagokat, úgy gogy hozzávágod az alienhez... nomeg a karakterek kidolgozottsága és mozgása... Eddig a Doom3-at vártam, de most "ellopta" a szívem a HL2... :)) Qrva nagyot fog ütni, annyi szent. Látszik mekkora munka van e game mögött... Szerintem nem is sejtik, hogy most adják ki a következő évtized játékát... És ha a többi játékhoz licencelik a Source engine-t... anyám... belegondolni is rossz... :) Ha anno a Counter-Strike a GameStarnál 99%-ot kapott, akkor a HL2 minimum 150%-ot fog... :)) -
Mediumon, persze. -
Vegyél, nekem is az van, azóta csak röhögök azokon, akik GF4-en akarják futtatni meg 2.1ghz-el a HL2-t! -
jah akkor asszem veszek egy Fire GL-t X1 kódnéven fejlesztik ati ék :) -
A low grafikai settingsről beszélsz? Miért, te olyanon akarod nyomni? A mediumhoz több kell majd! -
p4-en meg gef4 en el se indul kiírja hogy AMD Operton 864 és Ati 9900Pro -
Nem, vegyél újat. -
szeptember 30. -
Mikor van a hivatalos megjelenes elvileg? -
arra linkeltem én is, hogy ne keljen cshül mászkálni. Szóval működnek a DivX-ek... -
Inquisitor #1720 A games.tiscali.cz oldalán, a letöltések között kint van az összes video.
Általában mindegyiknél van egy DivX link is.
Persze beleteszik a kis logojukat is, de az nem hiszem, hogy zavarni fog. :)
Ja és az oldal Cseh nyelvű, de azért a Downloady meg Half Life feliratokat szerintem nehéz eltéveszteni ... -
Simán és a halálból vissza is kiabálnék hogy te OGC-s geci 1 hit 436 damage? :))))9 -
lol mutatok neked 1-2 embert aki glockal bárkit bárhogy bedarál CS ben :)
szal nem szar csak olyan mint a scout. Fejre kell lőni and be okay :) -
annyira birom ezeket a dumákat.
Életben kapnál egy golyót glockból, ott is számolgatnád a healt? -
nem lábra kell lőni. 2 hits 112 damage -
Megnéztem, ellenőrizve a linkek. Nálam működnek. Lehet néha behal a szerver, mert azon van a GTA Modern MOD-ja amit nagyon szednek. Szóval lehet, hogy átmenetileg tényleg nem volt elérhető... -
CSben a glock a legjobb fegyver :)) -
És a legnevetségesebb az egészben hogy ami a valóságban a legjobb fegyver, a CSben a legszarabb... LOL!