42676
  • [NST]Cifu
    Ja, kamuzok itt mint gép, ha kellő gyakorlatra teszek szert, indulok is valamely politikai párt szineiben 2004-ben :D
  • HuAn82
  • HuAn82
    .....
  • Shaman
    Hmmmmm
    Kezd nagyon kamunak tünni ez a dolog,mán a honlapot sem tood?
  • [NST]Cifu
    Auu... Keverek :D

A #1783-as a HL2C-ről származik.

Ami nem álhírforrás, az a HL2.net fórumjának Info for Valve ONLY topicja :)
  • [NST]Cifu
    Ja, amúgy a #1783-al az a baj, hogy éppen álhírgyanus :D
  • [NST]Cifu
    Half-Life2.net fórum - Info from valve ONLY topic
  • HuAn82
    Ja bocsi ezt elfelejtettem...ON OFF
  • HuAn82
    Világosíts már fel a nem álhírforrásodról légyszíves!
  • Shaman
    fasza
  • [NST]Cifu
    Jééé... Ezt találtam most:

Half-Life2.hu
  • [NST]Cifu
    Na megbízhatattlan forrásból származó (576, Gamestar & Co.) álhírforrás ON

Egyre több oldalon van kint, hogy a HL2 Szeptember 13-án kerül aranylemezre. Több oldalon máris azt találgatják, hogy az első Warez-verziók hány nappal 30.-a elött látnak napvilágot :D

Na megbízhatattlan forrásból származó (576, Gamestar & Co.) álhírforrás OFF
  • dikki*yysw
    ###de azt nem tudtam, hogy még a crowbar modellezése se volt kész...###
  • [NST]Cifu
    Azt olvastam, hogy pl. a Docks-ban látható zöldes "vérpótló izé" nem a végleges játékban szereplő megoldás, de azt nem tudtam, hogy még a fegyverek modellezése se volt kész...
  • dikki*yysw
    A crowbar fizikailag lesz modellezve, a súlyát és az ütött felületet figyelembe véve.
  • dikki*yysw
    Nem tudom te hogy vagy vele, ha nem havi egyszer néznél meg egy HL2 oldalt akkor tudnád:

1. a játék nem volt kész az E3-on
    2. a crowbar nem volt kész a játékban
    3. ez egy demó visszajátszás volt, olyan mintha pinged lenne. Tehát a játékban nem fog előbb csobbanni a vízbe eső test, széttörni a fa, vérezni a zombi.

Kis Szabó PT, a mókás.
  • [NST]Cifu
    Laggos? :)
  • dikki*yysw
    Ja de a demó ugyanaz. És jó laggos is.
  • [NST]Cifu
    Amúgy az álhíreken kívűl más is legyen:

Gabe egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy az E3-on bemutatott videók és a Steam-en letölthető videók között némi fejlődés tapasztalható a motorban, mivel az némi grafikai optimalizáció és plusz effekt került bele azóta...
  • Hmuda
    Engem nem zavar. Megvagyok nélküle, hogy magára a fegyverre nem érvényesüla fizika. :)
  • [NST]Cifu
    Ez sokaknak feltünt, de az Traptown-ban is érdekesen verte a zombikat, volt még 2 métérre, de azért rásózott :D
  • Kis Szabó [PT]
    Egyébként nem tudom nálatok hogy van, de nálam a dokknál amikor crowbarral szétver három deszkát egy ajtón akkor a deszka előbb törik, minthogy odaérne a crowb. Mókás :)
  • HuAn82
  • Shaman
    No akkor teljesen meg fogja érni 9900-est venni. 100k-nál úgyse lesz több,s abból levonod a kb 14k-s gamét,akkor végülis nem is lesz olyan nagyon drága az a kártya:-))
  • M@TriX
    "Monnyuk az is lehet, hogy szar lesz a game, és a kiadó fizet az ATI-nak, hogy: tedd má az új karid mellé, reklámozd má légyszi.."

Ezt találom megfelelő magyarázatnak, csak nekem nem jutott eszembe. :)
  • NeoMaN
    Hát ja, monnyuk én olyasmi verzióra gondoltam, mint anno a Day One. Már épp teccik mire vége...
    Soha nem fognak egy HL2 kaliberű gamét megjelenéskor HW mellé csomagolni. Ha igen, akkor pedig az Ati megvette kilóra a Valve kiadóját, ez pedig nem jó dolog! Ilyenkor elöbb-utóbb az userek és a gamerek szívják meg a hatalmi harcokat, a fejlesztőkre (Valve) pedig rányomják a billogot: nyalnak a HW gyártóknak. Monnyuk az is lehet, hogy szar lesz a game, és a kiadó fizet az ATI-nak, hogy: tedd má az új karid mellé, reklámozd má légyszi..
    :D
  • Davidus
    Szerintem ők is így gondolják csak ezt nem fogják reklámozni:)
  • M@TriX
    mondjuk a kártykkhoz Budget kategóriás játékot szoktak adni, de sztem mivel mikor megjelenik a kártya brutális ára lesz. Ahhoz meg akár hozzá is adhatják a játék árát és kész. ;)
  • Davidus
    Egy 180e forintos videokártyához miért ne adhatnának fullos HL2-t?:)
  • HuAn82
    Szerintem ezután az jön majd,hogy az új Nvidia karikhoz majd Doom3 jár.
  • NeoMaN
    Jó, de azt ugye nem hiszitek el, hogy a fullost adják majd hozzá.......
  • dikki*yysw
    Ez egészen elképesztő!!!
  • dikki*yysw
    Bazmeg. Nem hiszem el.
  • HuAn82
    A pletykák arról szólnak az interneten, hogy az ATi hamarosan megjelenő ultra high-end VGA kártyájához, az ATI Radeon 9900 dobozos változatához a Half-Life 2-t kívánják majd mellékelni. Az új VGA gyorsítón az utolsó simításokat végzik - tehát ha igaz az a feltevés, miszerint a HL2 szeptember 10-e körül aranykorongra kerül és megkezdőhet a sorozatgyártás, akkor a pletykáknak valós alapja van. Nem véletlenül nyomja az ATi ennyire a HL2 kapcsán az egyes információkat, hiszen az E3-on is a nagyközönség az ő VGA gyorsítóikon láthatta a remekművet - a HL2 az eddigi jelek alapján a Radeonokon tetszeleg jobban. forrás:576.hu
  • Shaman
    Nem kell kiabálni,hadd higgyék,hogy Nvidia kártyán nem fog menni:-))
    Legalább eldobja mind az ócskavasát,s vesz ATI-t.
  • [NST]Cifu
    Banyek, már 1000x le lett írva, hogy az AA hiba csak a Dx9-es kártyákon, vagy a GeForce FX-en áll! Vagyis a Gef4-es kártyákon nincs semmiféle probléma, és a GefFX kártyákon is csak akkor ha bekapcsolnád az AA-t, de a jelenlegi helyzet szerint ezt is megoldják a Detonator 5x szériás driverekben!

A f@szért nem lehet visszaolvasni visszaolvasni egyetlen oldalt?!
  • [NST]Cifu
    Ki az, aki még hisz a Gamestar-nak?!?

A Valve már többször jelezte, hogy nem készít demo változatott, tehát nem lesz a Day One-hoz hasonló bundle-változat!!!

Ez csak egy újabb álhír!
  • Hmuda
    Vannak ám kérdésed. Még a HL2 se jelent meg. :PPP
  • Shaman
    HL3 mikó?
  • Hmuda
    *lőtt