42676
-
ase érdekel, hogy vicsorognak....adjanak demot most, mán és azonnal.....de jó, egy félóra múlva is....esetleg este 19-00 -kor is vagy nyóckor
-
....#1765
"Hol érdekel mijarákon fognak futni a quakecon-on" ez csak a folyamat első része.
A LÉNYEG:"egyik oldalon az ATi-HL2, szemben pedig az nVidia-Doom3 vicsorog egymásra" -
Hol érdekel mijarákon fognak futni a quakecon-on....nekem adjanak demot mind kettőből és elégedett leszek......mig végig nem toltam őket, utána megint agresszív leszek :) -
Én megmondtam...."A VGA óriás ATi rivális, az nVidia a minap hivatalos sajtóközleményben cáfolta azokat a híreket, miszerint az augusztus 14-17 között megrendezendő dallasi QuakeCon rendezvényen nem az ő kártyájukon futna a Doom 3 prezentációja. "Todd Hollenshead, az id Software CEO-ja szerint a QuakeCon-on mindig a legutolsó aktuális hardver, jelen esetünkben a GeForce FX 5900 Ultra lesz a "vas" a bemutatandó szoftver alatt - és ez idén sem lesz másképp." Bár jóhéhány kritikus és rajongó ellenzi a döntést, miszerint az ATi-nak is éppúgy részt kellene vennie a rendezvényen (beleszól a hardverpiac), az id és az nVidia tartja magát a megállapodáshoz. Nagy harc van itt kéremszépen: egyik oldalon az ATi-HL2, szemben pedig az nVidia-Doom3 vicsorog egymásra. " -
akkor most olvasd el mégegyszer a hozzászólást -
lesz, csak nem a megjelenés előtt nem?
Persze akkor már úgyis a francnak kell. ;) -
kijön a demó mindenki azt hiszi majd hogy egy avi az egész csak ügyesen álcázva :) -
hát ezaz nincs kedvem olvasni :) -
hát igen nem lesz semmi... amúgy í videókat rongyá néztem már. És már látok benne pár gyenge momentumot ami nem baj, mert így hihető a dolog. Ha túl tökéletes lenne nem hinné senki.
Csak mondjuk az a "baj", hogy a játék már fejlettebb stádiumban van, így annyi hibája sincs, mint amennyit a videón fel lehet lelni... -
Ez nem hype, egyszerűen csak várjuk a játékok császárának megjelenését... -
Nem mintha sokat megfogsz tudni belőle...de mostan csak ennyit találtam a napló.txt -mbe :)) -
Hogy mi? Hát ez! -
ez mi? :) -
nekem nem jött be.. -
Ez -
micsoda? -
Telepűl:) -
Az internet minden pízt megér
-
köszi! -
iDe kattints, majd a letöltésre. Aki nagyobb képeket akar nézni az meg iDe nézzen el. -
Másfél szobás odu? Mármint egy kis szobában 4-en, nem? :D -
mi a mod neve? csak mert nem tudom ezt az oldalt megnyitni. -
1: Return of the Castle Wolfenstein, az kb azt jelentené, hogy Wolfenstein kastélya visszatér
A Return to Castle Wolfenstein meg Visszatérés Wolfenstein kastélyába
csak hogy okosodj :)
2: 4-5 arcnál tényleg nem volt több a pályán, mindenesetre néha nem láttam a shock rifle gömbjét, ugrottam egy pillanat alatt vagy 5 métert, meg ilyenek
-
Nalátod! :) -
Igazad is van, adom is el a lakásom, kocsim, és megyek valami másfél szobás oduba, mert ott 'ingyé van szélessávú elérés, ez még a hülyének is megéri, nem? Tiszta ügy :D -
Kisebb kép nem volt? :D -
Mucsán lax? Olcsó megoldás a kolesz -

Kanfasztikus -
1.: Upsz, akkor kicsit elb@sztam, én eddig azt hittem, hogy Return of the Castle Wolfestein, és ezért írtam RotCW-nek. De tévedtem, maxima mea culpa...
2.: Hát olyan 4-5 játékosig nincs komolyabb gond, de amikor 10-12-re emelkedik, már érdekes dolgok következnek (warpolás...)... -
Ez jó példa arra, hogy a HL1 motor mennyire durvát is tud. Szerintem érdemes lekapni ezt a MODot.
-
Ja, egyébként a héten várom a telefont, hogy mikor fog a fibernet szerelni nálunk kábelnetet
-
1: A RotCW-t írja mán végig valaki, mert a Return to Castle Wolfenstein sztem RtCW 
2: Modemmel egész jól el UT2K3-maztam, bár néha a saját lövedékemet nem láttam
-
"30.000 Ft-s telcsiszámlát fizetek a matávnak 64k-s ISDN-re"Huh...hát elég xar helyzet lehet.
-
Oké, bevezteted? Mert én jelenleg olyan 30.000 Ft-s telcsiszámlát fizetek a matávnak 64k-s ISDN-re. ADSL-t nagyon nem igérik (bár a szükséges aláírásmennyiség, vagyis 40 fő megvan a központhoz), kábelTV-s netről egyenlőre csak annyi, hogy 1x lesz, de ahoz optikai kábelt kell még kihúzniuk, ami idén már nem várható. Műholdas és mobiltelcsis net játékra alkalmatlan, LANport és egyéb lefedetség jelenleg nincs.
Szóval nekem neten max. a HL-modok és a hasonló, relative jobb hálózati képességekkel rendelkező játékok maradnak. Meg azok letorkolása, akik az ADSL és Chello árakra panaszkodnak... -
"Dial-uposok mit csináljanak" Vegyenek jobb netet -
Pl. a RotCW: Enemy Terrority-ban? Ha tudsz ilyet szólj! :D -
Botok? :)) -
grrr. és én csak 1 év mulva játszhatok vele
-
Aha. És mond, a Dial-uposok mit csináljanak?
Csak pár példa, hogy mit NE csináljanak:
-Ne akarjanak IL-2 Forgotten Battles-t játszani
-Ne akarjanak RotCW: Enemy Terrority-t játszani
-Ne akarjanak UT2k3-at játszani
-Ne akarjanak komolyabban semilyen MMORPG-t játszani
-Ja, és ne akarják a STEAM-et használni...
Amúgy pedig csókoltatom a matávot... -
Érdekes ez csúszi...na mindegy