32945
Magyar Foci
-
#3394 légy optimista majd T. Sanyusz bevág 3-t! :DDDDD -
#3393 -
#3392 Holnap nyerni kell mert különben cseszhetjük a VB-t(habár szerintem amugy is cseszhetjük de mind1) -
#3391 a gól az szép volt!!!! -
#3390 ja de sajnálom h Tőzsér megint nem kapott nagyobb szerepet.. mondjuk úgy nehéz h a Fradiba se játszik!!! :((( -
#3389 A U21-es eredménytuti lenne holnapra.:) HunU21 - BulU21 1-0. Nem volt a legjobb meccs, de megvan a győzelem. Holnap is jó lenne egy ilyesmi.:) -
#3388 Hajrá magyarok!! Remélem hogy megnyerjük és lesz esélyünk még továbbjutni 2. ként. Bennetek a remény fiúk!! Forever HUNGARY -
#3387 érzi a vesztét :PPPPPPPPPPP -
#3386 Hriszto Sztoicskov: Nézze, az elmúlt húsz évben nem láttam jó magyar válogatottat, ez a mostani az lehet. Határozott fejlődés jeleit tapasztaltam. Lothar Matthäus keze nyomát hordozza magán a csapatuk. -
#3385 ok szurkolj helyettem is mert én nem tudok kimenni! :(( -
#3384 nembaj, ha kapunk 3-mat, csak rugjunk 4et!!!
én mindenesetre kinn leszek,és szurkolok!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!! -
#3383 Kiváncsi leszek, hogy holnap mit fogunk tudni kezdeni a bulgárokkal? :)
Most, hogy a bolgárok kaptak egy hármast a svédektől, elég nehéz helyzetbe kerültek. Szóval, vsz rajtunk fogják elverni azt, amit ilyenkor el szoktak. Nem lennékj meglepve, ha egy hármast kapnánk tőlük.
:(
Viszont nem tudom mit ugrálunk, hisz ez a csapat nem fogja megverni sem a horvátokat, sem a svédeket. -
#3382 aha értem. -
#3381 nem csak rokonom ott focizik oszt azért szurkolok nekik -
#3380 azt tudom, csak a meccset nem láttam. egyébként te kaposvári vagy? -
#3379 hát...első félidő gyengécske de utána már a Fradi jobb volt! de azt sajnáltam h Tőzsért csak 2 percre rakta be!!! 3:2 lett!!! így ismét 3 pont az előny mert a Debrecen kikapott!!! -
#3378 ok, sajna nem láttam a meccset, mert itt a koliban nincs sport2.
különben mijen meccs volt? -
#3377 okés megbeszéltük..tegnap Huszit jól játszott...ő a mádosik kedvencem! ;)))) -
#3376 ok, én szurkolok, a kaposvárnak, mint jo somogyi gyerek, te meg a fradinak!!!
ok?? -
#3375 oks akkor tegyük azt... -
pilboy #3374 most már nekem is a kiesés elkerülésért kell szorítanom -
#3373 hehe nekem a Kaposvár fontos h ne essen ki!!! -
pilboy #3372 a lényeg, h a Fehérvár nyert :) -
#3371 zöld fehér az is ;)))) -
#3370 de nyert a Kaposvár az a másik lényeg! :))) -
#3369 na ez szép győzelem volt az FTc részéről, Huszti megint jól játszott.. de Tőzsért meg csak a végén rakta be tiszta szégyen!!! -
#3368 majd meglepödsz, mikor dobogora se kerültök!!:))) -
#3367 A hagyományokat ápolni kell:D -
#3366 pfffffffff szegényke... -
#3365 még szép!!!! -
#3364 miért ki legyen??? Fradi megint??? -
#3363 Áh...
Ez még viccnek is rossz -
#3362 nos akkor nem remélem hanem tudom!!! :))) Debrecen olééééé! -
#3361 csak reméld...:) -
#3360 nem lesz ez szar... de remélem a Debrecen nyeri a bajnokságot!!! -
#3359 nah ahogy látom az idei év is szar lesz. -
#3358 én nem vagyok Fradi utálo hiszen a kedvenc magyar focistám ott van nevezetesen Tőzsér Daniel!!!! -
Rudee #3357 Én nem vitázok, csak nem teccik hogy a Fradit utáló közönség ismét azon lovagol, hogy mit fújtak az aktuális ellenfél ellen. Bár aki nem akarja, az nem látja hogy a másik oldalon is voltak igen nagy tévedések. -
#3356 bazzeg Rósa.... ááááááááá ilyen nincs -
pilboy #3355 jah, a 80. perc körül