32945
Magyar Foci
  • Super Mario
    Hurrá! Szükség van rá, fellendíti a magyar focit.
  • Rudee
    Csankot kirúgták Sopronból, Selymes az új edző.
  • Rudee
    Nem tudom hogy a bajnoki összefoglalót néztétek-e, de valami káprázatos dolgok folynak itt. A Győr-Sopron meccs bevételét minek kell felajánlani egy román csapat utánpótlásának? Nem mintha sajnálnám tőlük, sőt, kapjanak ha rászorulnak. Úgy adakoznak, mintha a miutánpótlásunk világverő lenne.
  • Kaplan
    Végre! Ezaz vége a találgatásoknak!
    A szavazatok is mutatják rendesen mit szeretne a NÉP :)
  • a.carkey
    [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=95983]Lothar Matthäus : "Visszatérek a csapatomhoz!" Vagyis marad![/URL]
  • Rudee
    6. forduló:

Debrecen-Diósgyőr 2-0
    Győr-Sopron 2-1
    Kaposvár-Honvéd 0-0
    REAC-Fehérvár 1-2
    újpest-Tatabánya 5-1
    Vasas-Pécs 3-0
    Zalaegerszeg-Pápa 5-0

1. Fehérvár 15
    2. újpest 14
    3. MTK 13 (5 meccs)
    4. Zalaegerszeg 12
    5. Debrecen 11 (5 meccs)
    6. Győr 11
    7. Vasas 10
    8. Honvéd 9
    9. Pécs 6
    10. Diósgyőr 6
    11. Kaposvár 5 (5 meccs)
    12. Tatabánya 5
    13. Sopron 4
    14. Pápa 3
    15. Ferencváros 2 (5 meccs)
    16. REAC 1
  • Csesza
    de lejön simán csak jobb klikk és mentés más néven...
  • Csesza
    eznembiztos hogy bejön, ha bejön akkor sokat kell reá várni
  • Csesza
    megezis

Buzsáky szabadrúgás-gólja a Barnet ellen
  • Csesza
    megezis

Böőr Zoli remek gólja a Galatasaray ellen
  • Csesza
    megezis

Kerekes fejes-gólja a Roda ellen
  • Csesza
    elnézést ha ez már be volt linkelve

Torghelle nem megadott gólja a Udinese ellen
  • Ramore
    vagy mészöly! más nem lehet a "nagy duón" kívül
  • a.carkey
    Talán Mezey?
  • Láma!
    meg a geci tornyi miatt
  • Kaplan
    Ez gáz. Én eléggé szeretem ezt a csapatot. Nagy kár lenne egy ilyen butaság miatt kiesni.
  • Rudee
    Öt nap múlva a Keleti-csoport felé veheti az irányt a Honvéd

A Magyar Labdarúgóliga döntése értelmében öt nap múlva kizárhatják az NB I-ből, és a másodosztály Keleti-csoportjába sorolhatják vissza a Budapest Honvédot. A szankcióra a klub Tornyi Barnabással szembeni tartozása miatt kerülhet sor.
  • Kaplan
    Én is nagyon remélem , egészen pontosan a PAOK-kal hozták szóba.
    De Mattheus azt mondta nagyon szereti a magyarokat/magyarországot. Maradni szeretne. Nagyon várom a végkifejletet. S húzzák az agyam mert eltolták a döntést a VB selejtezők végéig. Sztem ezért rágott be Mattheus :(
  • Ramore
    remélem pontosan olyan
  • Láma!
    mi igaz abbol hogy megegyezett matthaus a görögökkel?
    mst hallottam a rádioban. vmi görög vezetö jelentette be. vagy ez is ojan mint a galatával?
  • Ramore
    egy biztos, amennyiben elküldik Matthaust, akkor az azutáni hazai válogatott meccsre aki kimegy, és egyúttal befizeti rá a belépőt, tehát támogatja azokat a mocskokat, az nem normális szerintem!
  • Kaplan
    De ezt már egy ideje tudjuk , csak sajnos nem változtatnak rajta... :(
  • djemba-djemba
    ez pontosan így van...
    szarházi banda, ez a mentalitás jellemző az egész kibaszott országra, ezért nem haladunk sehová...
    fos az egész...
  • Ramore
    Egyértelmű a képlet, arra várnak, hogy kikapjon a két hátralevő meccsen a csapat és akkor talán a közvélemény nem lesz olyan dühös, amikor elküldik Matthaust.
  • Kaplan
    Erre gondoltam, ok kösz.
    Gratulálok nekik. Ezzel is csak bőszítik a jónépet :(

• Rudee
    Két meccs múlva = VB selejtezők végeztével
  • Kaplan
    Hogy mi? Két meccs múlva? Ezt , h érted?

"Gyepesnek megsúgják a magyar "mesterek", hogy rúgjon meccsenként két öngólt, vagy basszon el standart szitukat, aztán majd ő lesz a középcsatár meg a válogatott főnöke."

Azt hiszem elég nagy botrány lesz talán. De megérdemelnék, hogy ezek kipattanjanak.
  • a.carkey
    Köcsög MLSZ!

Most hallom mit tettek. Két meccs múlva "tárgyalják" Lothar ügyét.

Gyepesnek megsúgják a magyar "mesterek", hogy rúgjon meccsenként két öngólt, vagy basszon el standart szitukat, aztán majd ő lesz a középcsatár meg a válogatott főnöke.

Nem csodálnám, ha Lothar elmenne máshová ... :(
  • Ramore
    "Gondolkodjon a sok ökör aki,az elnökségben valamivel nincs tisztában !!!"

Sajnos nekik nem a fejlődésen jár az eszük, hanem sokkal inkább azon, hogy visszaszerezzék a pozíciójukat (lopások ás állami pénzek elherdálása) és elzavarják az idegen testeket (Matthaus team) az útjukból, hogy újra a régi kerékvágásba kerüljön (minél mélyebbre zülleszteni a focinkat, ellenben minél jobban teletömni a zsebüket) a magyar válogatott.
  • Kaplan
    Teljesen igaza van mind2 írónak .
    Lehetőség szerint ott leszek a székház előtt!
  • Láma!
    ezt ugyanott.

OTP-MOL Bozsik akadémia,MC Donalds,LG,BetandWin (online fogadóiroda),
    Pallos, Válogatottnak csapatbusz! (MLSZ több mint 100 éves fennálása altt nem volt eddig) Brazilia,Argentina,Japán,Wales itthon, Kína,Németország,Skócia,Thaiföld torna,Wales,Franciaország Válogatott idegenben barátságos meccsek! Eddig jórészt Luxembug és max. Ausztria ellen játszottunk esetleg Észtország ellen 348 néző előtt!
    Decemberben amerikai túra következik többek között Mexikó ellen lépünk pályára ha valaki megnézi ezek szinte mindig VB résztvevő csapatok!
    A DSF többször közvetítette a VB selejtező meccseinket (Málta idegenben,Bulgária itthon,Svédország itthon és okt.8.-án Bulgáriát is idegenben) az RTL pl. nem közvetítette élőben a Málta elleni idegenbeli meccsünket tavaly összel VICC a Sport 2 ugrott be gyorsan helyette.
    Eddig 8 VB selejtező meccsen 13 pontot gyűjtöttünk,ilyesmire több mint 20! azaz húsz éve nem volt példa!
    Újra rájött a világ,hogy a Magyar Válogatott is létezik!
    Gondolkodjon a sok ökör aki,az elnökségben valamivel nincs tisztában !!!
  • Láma!
    ezt az ns Lotharral készitett interjujához kapcs hozzászolások közt találtam.

Felhívás: ELÉG VOLT!
    2005. október 5-én ismét sorsdöntő mérkőzés elé néz a magyar futball. Ezt a mérkőzést most azonban nem a pályán, hanem a zöld asztal mellett fogják játszani. Ezen a napon dönt az MLSZ közgyűlése arról, hogy meghosszabbítják-e Lothar Matthaus decemberben lejáró szerződését, vagy pedig a több évtizede jól bevált gyakorlat szerint ismét kapitányt váltanak egy sorozat végén.
    A hetek óta zajló nyilatkozatháborúból nyilvánvalóan kiderült, hogy Lothar Matthaus jelenléte érdekeket sért, és ennek megfelelően azok az emberek, akik a magyar futball nyomora ellenére évtizedek óta remek körülmények között élnek, mindent megtesznek azért, hogy a másfél éve elindult minimális, ám kézzelfogható fejlődést megfojtsák.
    Októberben a lényegi kérdés nem arról fog szólni, hogy Lothar Matthaus menjen, vagy maradjon, hanem arról, hogy konzerváljuk-e azt a szenvedést, amit sok kínkeserves éven át kaptunk a belterjes magyar szakmától.
    Eljött az az idő, amikor nekünk, szurkolóknak is ki kell nyilvánítanunk nemtetszésünket, és ezt ott, azon a helyen és időben kell megtennünk, amikor az érintettek meghallják.
    Kérek minden olyan szurkolót, szurkolói csoportokat, mindenkit, akinek álma, hogy nemzeti csapatunkat világversenyen láthassuk, hogy az MLSZ közgyűlés idején jelenlétével tiltakozzon (csendben, vagy hangosan) a jelenlegi futballvezetés ellen a labdarúgó szövetség székháza előtt.
    2005. október 5-én az év legfontosabb „mérkőzését” fogják játszani. Most először (és remélhetőleg utoljára) a stadionon kívül kell megmutatnunk, hogy Magyarországon szükség van egy jó válogatottra, és nem engedjük, hogy ismét szétoszlassák az álmainkat!
    HAJRÁ MAGYAROK!
    (visszajelzéseket, ötleteket, infókat a [email protected] címre küldhettek)
  • Kaplan
    Végre valaki kimeri mondani amit gondol, s ami itt magyarországon folyik [legfőképp a szar :]!
    Ezért becselüm ezt az embert mert érzelmileg és szakmailag is teljesen ott van velünk!
    S nem hiszem el , h gyakorlatilag ezt pl. nem olvassák el s nem látják be. Itt nincs vitatkozni való ! Szponzorokat, csapatokat, hírnevet hozott Lothar. S a legfontosabb egy CSAPATOT épített.
    Az egész ország azt akarja , h maradjon ha elküldenék nagyon nagy botrány lenne.
  • AnuluWork #4163
    Mellesleg geci Sinkovics! Ez fúrta ki korábban a Fradiból Vargát, majd utána a "legjobb" barátja lett, de azért a sajtóban meg fúrta tovább rendesen.
  • AnuluWork #4162
    Itt meg Laszló Csaba és Giovanni Piccolo vitatkozik ...
  • AnuluWork #4161
    A Magyar Nemzet papírváltozatában meg egy Varga Zoltán interjú van. Az is érdekes.

• AnuluWork #4160
    Olvassátok el - ITT - az interjút Lothar Matthäusszal! Nagyon komoly. Hihetetlen ami az MLSZ-en belül megy. Érdemes megnézni kik kérnek rajta bármit is számon!

• Ramore
    szerintem tanítható, sőt kell tanítani, mert aki elvileg képes ezekre a trükkökre, azt is rá kell vezetni, magától nem fogja produkálni, és különben is a gyakorlásnak mindíg meglesz a eredménye.
  • Kaplan
    Születni kell rá, csak a kiválasztottak tudják megcsinálni :D
  • Rudee
    Ilyeneket nem lehet tanulni, jó technikai érzékkel kell születni hozzá.