32945
Magyar Foci
-
#3996 Zalaegerszeg-Getafe (spanyol) 0-0 -
#3995 Royal Antwerp 1-6 Man Utd
Azért itt is készülnek, keményen ... -
#3994 0-5 -
#3993 én tarjánból nem jutok fel :(
nem jönne velem senki :( -
#3992 Mioért te hol leszel? :) -
#3991 szurkolj helyettem is :) -
#3990 0-5 nagyon szép! GYÖNYÖRŰ! Összesítésben 8-0 ide! Én kimegyek az itthoni meccsre ez tuti! -
#3989 hát jah -
pilboy #3988 grat a Lokinak
ránk fért (magyar foci) egy ilyen eredmény -
#3987 ELDŐLT!!!!! 0-1 TUTI VÉGE NYERTÜNK!!! -
#3986 nah hallgatom a meccset a petőfin :P
Meg index onlinet is nyomatom :)
HAJRÁ LOKI!
OLD TRAFFORD RESZKESS! :) -
#3985 Így van van egy csapatunk és ennek legalább öeüljünk. -
#3984 hát ez a meccs egy batyu eper olt de este HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3983 Mindjárt itt a loki kikapunk 2-1re,de jövőhéten Old Trafford.
HAJRÁ LOKI! -
#3982 Ez a Getafe se fogja megváltani a világot,de még a spanyol bajnokságot se. -
Rudee #3981 A végén kicsit javult, de összességében ritka szar.
Debrecen meccsét máshol nem közvetítik. -
#3980 Szar? :D
A Debrecen meccset mindenképp megnézném
-
Rudee #3979 0-0 még mindig, örülj hogy nem látod. -
#3978 Hogy áll a ZTE meccs?
Sajna nekem nincs sport2-m nem tudjátok hol tudnám nézni??? :( -
Rudee #3977 Sport2 -
#3976 Adja valamelyik magyar adó a Debrecen mérkőzést??? -
Rudee #3975 Ez még edzőmeccsnek is gyenge. Mongyuk ilyen pályán nem is csoda. -
#3974 én majd inkább az esti meccsre figyelek! -
#3973 legyen így nekem 8 -
Rudee #3972 Szerintem sima spanyol győzelem. Eléggé megerősödött a Getafe és végre van egy normálisabb edzőjük is. -
#3971 én is... szerintem döntetlen lesz -
Rudee #3970 Kezdődik a ZTE-Getafe meccs, erre kiváncsi vagyok. -
#3969 Puskás Ferencért focizunk, Puskás Ferencért, Puskás Fer ..., Puskás Ferencért, Puskás Ferencért ... BIZONY! (Mint egy Hofi kabaréban.) Röhej. -
#3968 szerintem is marad! -
#3967 Már csak amiatt is ő fog maradni, mert csak miatta játszhatunk Brazília, Argentína, Németország, Franciaország, stb ellen. Ezen csapatok elleni hazai meccsek pedig jó jegybevételt jelentenek (az MLSZ-nek?). Jobban akkor sem játszana a magyar válogatott, ha más lenne az edző. Márhogy magyar edző. -
#3966 te figy, feltettél egy kérdést, de már el is döntötted:DDDDD
szerintem marad:D -
Rudee #3965 Remélem marad. -
#3964 Kíváncsi lennék szerintetek marad e Matthaus vagy nem hosszabítanak vele.
Akkor vajon ki lesz a kapitány?
Hülye kérdés tudom,hiszen nem kérdés,hogy Mezey kis barátja Egervári jön,hiszen lassan rá is nyugdíj vár és előtte még neki is kell kapitányosdid játsszani.
Szerintem nem hosszabítanak Lottharral,mert Mezeyéknek és Mészölynek nem érdeke,hogy ő legyen a kapitány és úgy is leszavazzák az MLSZ ülésén.
De akkor inkább már jönne Bölöni vagy Mészöly Géza.
A legjobb az lenne,ha maradna Loddar. -
#3963 így van kíváncsi leszek a ZTE meccsre is...
de a legjobban várt meccs a DVSC!!!
HAJRÁ LOKI!!! -
#3962 Szurkoljunk együtt a Borsodi Liga csapatainak! -
#3961 jaja szal ma elleszünk látva mecsekkel
Hajrá LOKI!!! -
Rudee #3960 18:00kor Zalaegerszeg-Getafe barátságos meccs lesz a Sport2-n, utánna meg a BL selejtező visszavágója. -
Csesza #3959 Torghelle Görögországban
Athén, augusztus 2., 19.05 A Palace egy évre kölcsönadná a támadót.
Angol sajtóértesülések szerint a Crystal Palace kész arra, hogy egy évre kölcsönadja Torghelle Sándort az élvonalban szerepelő Panathinaikos csapatának. A magyar válogatott támadó több brit lap szerint jelenleg is Athénban tartózkodik, ahol orvosi vizsgálaton vesz részt. Amennyiben Torghelle játéka elnyeri Alessandro Malesani vezetőedző tetszését az előttünk álló idényben, úgy az egyéves kölcsönszerződés lejárta után végleg megszerezhetné a csatárt a Panathinaikos.
Természetesen megpróbáltuk utolérni Torghellét, hogy Olvasóink első kézből juthassanak információhoz, ám a csatár angliai és magyarországi telefonjai is ki voltak kapcsolva. Mindenesetre a görög klub honlapján nem tettek említést a csatár nevéről, ellenben beszámolnak a svéd válogatott Mikael Nilsson leigazolásáról.
nb1.hu -
Csesza #3958 Fülöp kéri kölcsönadását
London, augusztus 2., 16.25 A kapusra Robinson felépüléséig szüksége van a Tottenhamnak.
A lényeg, hogy védhessen
Fülöp Márton, a Tottenham Hotspurs hálóőre továbbra is kitart amellett, hogy csapata adja őt kölcsön egy olyan gárdába, amelyben állandó lehetőséghez juthat.
Az MTK egykori kapusa az angolokkal tarthatott a Dél-Koreában lezajlott Barátság-kupára, mivel az elsőszámú portárs Paul Robinson egyelőre még nem épült fel külső oldalszalag sérüléséből. Az angol válogatott játékos viszont hamarosan visszatérhet, tehát Fülöp kénytelen lenne továbbra is a kispadot koptatni.
nb1.hu
-
#3957 Dzsudzsák