32945
Magyar Foci
-
#4156 nagyon durva, komolyan mondom, nem lenne szégyen, ha ez tananyag lenne a magyar foci klubboknál, persze ilyenről hallani sem akarnának a magyar "mesteredzők", hiszen ilyeneket tőlük is lehet tanulni :))) -
#4155 Mi is nagyon szeretnék ja :) -
#4154 Egy kis magyar foci :) -
#4153 Böőr gólt lőtt a Galatasaray ellen. Más kérdés, hogy kikaptak 4-1-re. -
Rudee #4152 Ez a Tatabánya-Győr meccs kifejezetten jó. -
#4151 Na, ebben egyet értünk. :) Gyenge egy kifogás, hogy Matthaus nagyon sok játékost kipróbált a válogatottban, lehet, hogy még többet ki kell próbálni ezután is, mert van még egy-két poszt, ahova elkelne jobb játékos. -
Rudee #4150 més=még -
Rudee #4149 Helló
Itt elég alaposan kitárgyaltuk a Matthaus-kérdést més a svéd meccs után, a többség a maradása mellett döntött. Szerintem 70 játékosból is nehéz lenne választani, sajnos még 200 közt se találni 11 olyat, akik jó formában végig tudnak jáccani legalább 3 meccset egymás után. Mindenképp a légiósokra kell alapozni, de még azok közt is van pár sokat szerencsétlenkedő egyén. Lisztes és Gera lehet a két "alapkő" ebben az építkezésben. -
Misty19 #4148 Sziasztok!!!
Én most reggeltem magam a forumon, tök jó topikok vannak. Lány létemre tökre érdekel a foci. Kiváncsi lennék a véleményetekre hogy Mattheus maradjon-e, ha igen miért és ha nem miért ne?
És szerintetek a 70 kipróbált focistábol ki az akit ti stabilan a kezdőcsapatba tennétek!
Nekem vannak kedvenceim, győr rajongó vagyok, sajnálom hogy nem jött össze a kijutás, persze ugy érzem ha kijutottunk volna nagy zakoba futhattunk volna!
De bizonyára van fejlődés, mentalitásban is, hajrá magyarok!!! -
#4147 elég jó kis meccs! -
#4146 jaj de jó, jaj de jó :D -
Rudee #4145 12:45 Sport2 Labdarúgás. Felcsút-Hévíz, NB II, 6. forduló (élő) -
#4144 Jah! LOL! :P -
Rudee #4143 Bővebben nem sokat lehet írni egy kb 10 percesre sikeredett szarról. -
#4142 Bővebben?
-
Rudee #4141 Sport1en most volt az igen színvonalasra sikeredett MK sorsolás. Ha így akarják népszerűsíteni az egészet, akkor elég rossz úton haladnak. -
#4140 Hát ezt már hallottam , iszonyúan sajnálom ez rápakolt plusz arra a drámára ami a meccsen volt akkor. De ilyet, szegénynek ez volt a sorsa!
Részvétem a családnak! Nyugodjék békében!
-
#4139 :(
"A svéd meccsen, a lelátón vesztette életét a drukker
Andrásnak megszakadt a szíve a magyar fociért
2005-09-12
Maglód - Király András (†62) élete volt a labdarúgás. Maglódról utazott fel Budapestre, hogy a helyszínen szurkoljon a válogatottnak Svédország ellen, azonban már nem érhette meg a meccs végét. Az első percekben még ő szorított a válogatottnak, azután már az ő életéért aggódott a lelátó. Király András a mérkőzés alatt kapott szívinkfartust, és az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.
A drukker már nem tudhatta meg a meccs végeredményét
Király András Maglódról hét barátjával, fiával és unokájával érkezett a svédek elleni világbajnoki selejtezőre. A társaságban ott volt egy Svédországból érkezett gyerekkori barát, aki külön erre a találkozóra tért vissza Magyarországra. Sajnos őket a Himnusz után már nem érdekelte a mérkőzés, mivel a kezdő sípszó előtt nem sokkal szívinfarktust kapott Király úr. Az elhunyt feleségével fia telefonon tudatta a hírt a tragédiáról.
- A férjem nagyon szerette a futballt, a nyaralásunkból is csak a meccs miatt kellett korábban hazajönnünk - mesélte az elhunyt özvegye. - Semmiképpen nem szerette volna kihagyni ezt a találkozót, mert nagyon bízott a magyar válogatottban. Sajnos azt már nem tudhatta meg, hogy mi lett a meccs végeredménye. A faluban mindenki szerette őt, az emberek gyászolják, és a helyi futballcsapat is fekete karszalaggal játszott szombaton Aszódon. A maglódi focistákat is nagyon szerette, minden egyes mérkőzésükön ott szurkolt. A labdarúgóklub székházára szintén fekete zászló van kitéve.
Király úr mai temetésén ott lesz a Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Hrutka János, a válogatott menedzsre, aki egy dedikált válogatottmezt visz az elhunyt sírjára. A szövetség a családnak felajánlotta, hogy állja a temetés költségeit, azonban a család saját halottját önerőből kívánja eltemetni.
- Nagyon szeretnénk megköszönni a labdarúgó-szövetség segítségét - mondta Király Andrásné. - A férjem, aki egész életében szerette a futballt, nagyon büszke lenne a dedikált mezre.
Király András, mint megannyi szurkoló, a győzelem reményében utazott fel szerdán a mérkőzésre, azonban a sors úgy akarta, hogy nem láthatta kedvencei remek játékát és vereségét. Talán ő is azt szeretné a legjobban, ha ezentúl odaföntről magyar futballsikereknek tapsolhatna.
Sztipanov Zorán" -
#4138 Nagyon nagy hülyeség lenne elküldeni Lothart!!!! -
Ma olvastam a Blikkben , hogy a 14 tagos mlsz szavazó szervezetből 5 ember már arra szavazott Mattheus maradjon , az MLSZ főnökét is beleértve. Így már csak két szavazat kell mert döntetlen esetén a vezető szavazat dönti el a dolgot.
Az mlsz nagyon sok emailt is kapott a boldog emberektől, akik végre ismét MAGYAR FOCIt láttak és nem köszönték győzni a MLSZ-nek.
:)
-
Rudee #4136 Sport2 -
#4135 Hol? :P -
Rudee #4134 12:45 Labdarúgás. Bonyhád-Budapest Honvéd, Magyar Kupa, 2. forduló (élő) -
#4133 Az ilyen véleményeknek nyilvánosságot kéne adni internetes újságokban, oldalakon. Ezt viszont csak akkor lehetne elérni ha a petíciót elég sokan aláiránk és erről a dologrol tudomást is szerezne a média. -
#4132 [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=94634&oldal=1]Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson és Lars Lägerback nyilatkozata. Korrektek, meg kell vallanom. Zlatan védelmében csak annyit, hogy érdemes Dombira gondolni, hogy pl. mi, hogy örültünk annak, ha néha kaptunk egy 11-est egy-egy "feoldobásáért" a tizenhatoson belül. Nos, Zlatan is ugyanezt csinálja, csak ő emellett nem egy akkora kétballáb mint Dombi.[/URL] -
#4131 Ez sem rossz:
"Ezt a csapatot lehet szeretni, ennek a csapatnak lehet drzkkolni. Ilyen már nagyon régen nem volt. Ami hiányzik belőlük az az, amit csak a klubokban lehet elsajátítani ill egy normális bajnokságban. vagyis az, amit a magyar edzők elbaltáztak. Aki mindkét meccset látta (az U21-et is), az pontosan tudja, mi a különbség a két válogatott között. Ez pediglen az edző. Az U21 szánalmas volt egy igen gyenge svéd csapat ellen. A válogatott viszont egyszerűen jó volt egy világklasszis együttes ellen - tétmeccsen. Egy ilyen svéd csapatnak bőven elég az is, ha egy nyali bíró ilyen kis piciket csal nekik. Nem kell tizenegyest adni, meg ilyesmi. Ennyi éppen elég. És mégegy. Az a sok impotens élősködő szemétláda, akik a foci vezetői jelenleg, az ég adta világon semmit nem tettek azért, hogy a fiataljaink (U21) közönség előtt játszanak. Egyszerűen felháborító, hogy mennyire lecsinálják ezt az egészet. Sztem Albániában is megoldották volna ezt a feladatot, de egy kisiskolás is elegendő ötletet adott volna, ha már annyira ****gfejek. De hiába itt minden, amig ezek élősködnek itt. Nagyon szomorú volt, hogy egy létfontosságú mérközésen csak a családtagok voltak kint, És ez nem a drukkerek hibája, hanem a vezetőknek nevezett impotens, dilettáns, egoista bandának Bozókytól lefelé." -
#4130 Sajnos nem láttam, de egy post az NS fórumról:
"Ma reggel a Nap Tv studiójának vendége volt két *******. Sajnos nem tudok jobb szót a személyükre, hiszen amit Hegyi sajtópatkány és Verebes edzőpatkány művelt az tökéletesen mutatja kik igazán a magyar foci sírásói. Kezdeném a „ mágussal „ aki ugy furta Mattheust, hogy a mondatfűzését Gyárfás sem értette először, Hegyi segítette ki, hogy azt akarja mondani , az eredménytelenség miatt váltásra van szükség, és az MLSZ-t bírálta. Azt az MLSZ-t, amelynek korábban amikor szóba került neve valamelyik uánpótláscsapatnál, csontig nyalt. Látszott az arcán mennyire örül, hogy nem sikerült.
Hegyi erre is rátett egy lapáttal. Becsületére legyen mondva elismerte, hogy ő is azt mondta már a sorsoláskor, hogy semmi esélyünk, de azért számon kérte az eredménytelenséget. Hogy mennyire irígy pitiáner ember, arra jellemző, hogy megütközött azon, hogy Mattheust a sajtótájékoztatón meg merték a kollegák tapsolni. Később fejtegette, hogy nem tudja mennyibe kerül Mattheus, de biztosan többe mint egy esetleges magyar kolléga. Hát Hegyi úr, kapaszkodjon meg: többe kerül, de nem a magyar labdarugásnak. Nem csak azért, mert a bérébe szponzor is beszáll, hanem mert nagyságrendekkel többet hoz. Nagy cégek álltak a válogatott mellé, sztárcsapatok jöttek a Mattheus nevével fémjelzett válogatotthoz. Hegyi sajnálkozva említete mekkora igazságtalanság érte a mellette ülő mestert, amikor az elmondta a véleményét. Hegyi Úr ! Verebessel nem az volt a baj amit mondott, hanem amilyen gusztustalan felhanggal mondta.Ez egy Hegyinek nem tűnhet fel, mert ennek a hangnak a mestere maga is. Ami pedig a tapsot illet, nem csak az újságírók tapsoltak, hanem a lelátón sok ezren, mert ennek a csapatnak lehetett szurkolni, nagyon küzdött, helyenként jól játszott és a világelit egyik csapatával volt partiban. A közönség nem *****, ez tetszik a szurkolóknak, azoknak az embereknek, akik százával követelték Verebes felállítását a kommentátori székből is éppen a gusztustalansága okán." -
#4129 [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=94558]Imádom Svédországot, de rühellem az ilyen "épphogy megúsztuk" szituk utáni lenéző magatartást. Remélem a horvátok - akiket viszont utálok - lesznek a csoportelsők, és a svédek nem jutnak ki a vébére![/URL] -
#4128 Ez nagyon jó nyilatkozat volt! -
#4127 AMúgy szerintem, ha van fájó vereség, akkor az egy gólos az mindig az. -
#4126 Jó meccs volt, de ha itthon nyerünk is a svédek ellen, tuti nem verjük meg egymás után a bolgárokat és a horvátokat. -
#4125 Azért, mégis kár, hogy nem nézted meg
Lehet, most más lenne a véleményed. -
#4124 ah ezt mar meg se neztem ereztem h a alasz vmi hasonlo lesz:
"egyenrangu partnerek votlunk, nekunk kellett volna nyerni, csak ok rugtak a golt" ha nem a 91. percben szuletik a gol tuti benyogik h osszezavarta oket a gol, de nem meg az sem, egyszeruen csak benak. ah pf -
Rudee #4123 Másodikok. -
#4122 OFF!
Hanyadik helyen állnak az angolok? [remélem nem jutnak ki!]
ON!
-
#4121 Hoppá, hoppá, hoppá, hoppá:
Észak-Írország-Anglia 1-0 -
#4120 Ez a hajó elment. Ismét ... -
#4119 Sebaj. Elnézem! -
Rudee #4118 Kazah-görög meccsnek igen, nagyon sok köze van a magyar focihoz. Mindegy, engem nem zavar csak szóltam. -
#4117 Van már százhúszezer más foci topik úgy átlagban kb. 100 bejegyzéssel. Ez volt korábban a válogatotté. Tudom, mert én nyitottam. Úgyhogy belefér.