32945
Magyar Foci
-
#4236 Nyert a REAC? LOOOOOL!!! :P
Urbán Flóri bácsinak akkor most szobrot KELL emelni! :P -
#4235 milyen kár! -
Takezó #4234 nyert a reac :o lol:D -
#4233 Nyílván azért jött haza, mert van esély a szöv. kap. posztra ... -
#4232 egervári mester már odáig süllyedt, hogy fenyegetőzik a fizető nézőivel, valamelyik hangos kritikával merte illetni a csapatát és ő ezt nehezen tűrte annak ellenére is, hogy közszereplőként többet kellene tűrnie az átlagnál, de én inkább a rossz lelkiismeretére gyanakszom. -
#4231 Mit szóltok gellei "sztáredző" hazaérkezéséhez? Ciprusban a nyáron 1 éves szerződéssel átvette a 6. helyezett csapatot, majd mára sikerült lezüllesztenie a 10. helyre a 14 csapatos bajnokságban.
Remélem kapva kapnak érte a magyar csapatok, és itthon talán 4 éves szerződést is sikerülhet kicsikarnia valamelyik gárdától. -
#4230 Interjú ... Chatkivonat.
A lényeg:
"Labdarúgásunk visszaesésében meggyőződésem szerint az játszotta a legfontosabb szerepet, hogy sorra szűntek meg a labdarúgópályák, amatőr futballcsapatok, ifi- és serdülőcsapatok. Az utánpótlásképzésben úttörő velencei/agárdi fociakadémia, az újpesti és debreceni focisuli jó kezdeményezés, de a klubok belügye. A labdarúgásunknak az használna leginkább, ha a megszűnt csapatokat, labdarúgópályákat elkezdenénk újraéleszteni." -
#4229 Róth Antal interjú. Éredemes elolvasni! -
#4228 [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=97849]"Legyen végre béke köztünk!"[/URL] -
#4227 Egy jó dolog azért történt ismét, urbán flórián csapata újfent kikapott, lassan új edzőt kellene keresni a REAC-nak! :))) -
#4226 Itt is van némi olvasnivaló ... -
#4225 Óh de gáz!
Qurva keményen részesült ezek szerint Puskás a számára lejátszott emlékmeccsek pénzeiből. Azért a világbajnoki érmemtől nem válnék meg soha.
"Elárverezik Puskás Ferenc emléktárgyait
2005. október 12., szerda 13:49
Kalapács alá kerülnek Puskás Ferenc személyes tárgyai. A brit Bonhams aukciósház november 2-án a legendás labdarúgó pályafutásához kapcsolódó mintegy száz emléktárgyat bocsát árverésre.
Az eseményen licitálni lehet majd többek között Puskás Ferenc aranycipőjére, az 1954-es világbajnoki ezüstéremre, valamint egy Pelé által dedikált mezre is."
Mobilpress -
#4224 1902. október 12.
A magyar labdarúgó válogatott lejátsza első hivatalos mérkőzését
"'Nemzeti sportágunk' az 1890-es években vert gyökeret. Azt nem lehet tudni, kik és hol játszották az első mérkőzést, meglehet, hogy itt dolgozó angol szakmunkások rúgtak először labdába ezen a földön. Az bizonyos, hogy a BTC (Budapesti Torna Club) keretén belül alakult meg az első magyar futballcsapat. A Magyar Labdarúgó Szövetség megalakulása 1901. január 19-én a sportág népszerűvé válását jelezte. Egy hónap múlva a Csömöri úti pályán a BTC és a Budapesti SC között lezajlott az első magyar bajnoki mérkőzés is. A nemzetközi megmérettetésnek is rövidesen eljött az ideje. Április 11-én a Millenáris pályán az Angliából érkezett Richmond AFC 4:0-ra legyőzte az MLSZ által kiállított vegyes csapatot. Az első hivatalos országok közötti mérkőzés 1902. október 12-én zajlott le Bécsben, és ezzel kezdetét vette, a több mint 100 alkalommal megrendezett magyar-osztrák összecsapások sorozata. A 'sógorok' 5:0-ás győzelmét hozó találkozón csapatunk balösszekötője a kétszeres olimpiai bajnok, úszó, Hajós Alfréd volt." -
#4223 Gondoltam , hogy ez lesz. De örülök neki! -
pilboy #4222 visszavették a Honvédot -
#4221 aki megveszi a könyvét, az támogatja ezt a mocskos alakot -
#4220 Tornyi cikk. Érdemes elolvasni. Ő semmiben sem hibás ... -
#4219 Teljes mértékben igazad van. -
Takezó #4218 Kálmit bazzeg porfán kéne már nyomni a hülye hasonlatai miatt :o -
#4217 Szerintetek a REAC csapatánál nincsen edző probléma? Az Nemzeti Sport miért nem írja a szokásától eltérően, a címlapon, hogy egy folyamatosan vereséget szenvedő csapatnál edzőválság van? urbán egy szent tehén? Az rtl szent tehene, nameg mezey mesternek a szája az rtl-nél. Matthaust fikázza folyton, őt meg senki sem cseszteti a pocsék "szakmai" munkája miatt? Hogy is van ez! -
pilboy #4216 vki linket plíz a gólról :) -
#4215 Buzsáky gólt lőtt a Plymouth-ban, és ezzel 2-1-re verték a Stoke City-t. -
#4214 Tornyi ezt mondta:
"- Megfenyegettek Kispestről, éppen ezért rendőri védelmet kértem, amit meg is kaptam. Elbujdokolni ennek ellenére nem akarok, hiszen én nem vétkeztem."
Azért egy picit vétkezett, hiszen nem véletlenül rúgták ki nem egészen fél évvel a szerződtetése után. -
#4213 ----------------------------------------------> -
#4212 hát én
se -
#4211 miért kell átvenni valaki másnak a tartozását annak, aki megment egy patináns klubbot a megszünésétől? miért nem lehet tornyi tartozását azoktól a személyektől behajtani, akik megkötötték vele a szerződést és ezáltal vállalták a teljesítését is. ezek a személyek nem tünhettek el, hiszen a nevük rajta kell, hogy legyen a papírokon, tehát nem fantomokról van szó. -
#4210 Nem lennék meglepve, ha hamarosan ebbe belehalna szegény Puskás is ... -
#4209 köcsög tornyi, de még hülyébb az, aki ezt a szerződést megkötötte vele, merthát tornyi ezt már eljátszotta egyszer.ó, biztosan mindenki emlékszik még. -
#4208 Köcsög Tornyi! Miért van az, hogy minden csapat bebukja vele anyagilag (Diósgyőr pl.)? -
#4207 Szerencsétlek ! ÁÁÁÁ! De sajnálom! Akkor sokat már nem ér az Olasz edző. Átvihetik a pontjaikat oda , vagy 0 ponttól kezdenek ? :O -
#4206 Az MLL kizárta Honvédot!
leminösitették NBII Keleti csop-ba -
#4205 Hát a Milanba inkább ne :D
-
Takezó #4204 úgy, h a Milan is meg akarta venni :o -
#4203 Az szép!
Nyah végre vannak Magyar[fiatal]tehetségek is.
-
Rudee #4202 A Sampdoria. -
Takezó #4201 ő magyar, a haladásban játszott, és leigazolta a Sampdoria asszem v Perugia -
Rudee #4200 Félig biztos az, a magyar csapatba jáccott most is. -
#4199 Koman , bocsesz, ő, magyar? :)
-
Rudee #4198 Most volt valami utánpótlás meccs, ez a Koman gyerek Gerát is túlszárnyalhatja. -
Rudee #4197 Ott is ki lett rúgva, egy hát alatt 3 edző repült az NB1ből.