Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
ki

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

pcguru
Az Ultima verzió!

Harly18
Melyik verziót akarod kiirni?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

pcguru
Szerintem az egyik legjobb rally játék!

Sima CD-re ki lehet írni???

k8bal
ezt most nem értem!
Mi van?
<#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

lac coo
Lehet fel is telepítem megint 😄DD
Igen érdekes az írányítás , de nekem se volt különösebb gondom vele . Ha jól eltaláltam a beállításokat meg gumit iszonyatos idõket mentem vele.
Emlékszem köcsög csehek a végén már nem is akartak versenyezni velem , csak direkt összetörni.... 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

k8bal
az én kormányomal nagyon jó az irányítás!
igaz CRC meg a Colin5 után szokni kell fõleg a betonos részeklet de attól még nagyon jó!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
viszont a belsõ nézet elég gagyi!
csak egy nagyon gagyi kéz mozgat vmi fekete izét!
de mondjuk itt nem ez a lényeg!<#idiota>

lac coo
Szép !!!!!
Na, hát hányszor mondjam el 😄

Alexease
Vagyis nem ez volt az elso jatek amit eredetiben vettem meg, hanem ez volt az elso amit megvettem es nem hasznaltam semmit😊))))
Alexease
Valoban az egyik legszebb autosjatek! csak hat az iranyitas csapnivalo, elvileg hasznalhatatlan😞 Ez volt az elso jatek amit megvettem eredetiben es kevesebbet volt fent a gepemen mint egy nap😞( Mondhatni buktam rajta😊) Bar a demo alapjan tudtam hogy nem jo, de biztam a teljesben, hogy jobban bele tudok piszkalni es jobb lesz. De sajnos nem.
k8bal
ezzel a 😄DDD -vel el bizonytalanítottál! <#idiota>

lac coo
tényleg szép .Szerintem .Miért nem az ? 😄DD

k8bal
De ezt ogy érted!
tehát ezt kamuból mondod hogy mien szar vagy télleg jónak tartod?
<#conf>

lac coo
Legszebb grafikájú....😄

k8bal
ezt hogy érted?

AdaKiller
vágom, ez csak origivel...

Steam Nick: adakiller

lac coo
Életem legszebb autós játéka 😄DDDD

AdaKiller
multiba csak nekem nem enged hostolni?

Steam Nick: adakiller

Alexease
Pedig a szolgaltatasaihoz kepest eleg jol megy. Leszamitva, hogy az automozgas, iranyitas pocsek...
gercse
szivesen,nekem nincs meg a játék,de ezt az oldalt látogathatod ha kell valami,sok autos játékhoz vannak itt filék,én colinozok 😄

mucius
köszi fõnök!!

csak azt tudná miért jó a játékfejlesztõknek, hogy kurvaszarul optimalizálják a játékokat. 😞

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

gercse
mucius
up

mucius
Hi! Nincs valami kis patch amivel az igazi autóneveket lehetne elõcsalni? mert az ilyen tinny hoopertõl (mini cooper helyett) reszketek a nevetéstõl és nem tudok játszani. 😊 keresgéltem már, de nem találtam csak cheateket, az meg nem kell.

Most felteszem ezt a gamet! Hozzájutottam a telepítõs változathoz , eddig a tört volt meg , HF

grebber
Én még ilyet nem láttam mondom tolom a game-el kicsit.
Nemakar elindulni 😞

Eddig fennvolt jóvolt.Mostmeg nem akar indulni.
Újratettem az sem segít 😞

Next PC upgrade: 2022

Hi!

Felraktam a játékot de nem megy. 800x600-ban 60hz-en nem megy a game vagymi?
Ilyen 2xesen jelenik meg nekem. Jóvan na nincs pénz monitorra! 😊

Üdv!

szomszed
lac coo
Valami pálya megnyitó csalást nem tudtok ?
Van nekem egy , de a célkönyvtár ahová be kéne másolni nem létezik ..

arty
lehet olyan jol sikerült a devkit, h csinálnak vele egy vw modot 😊

Forza.

Alexease
Valszeg az, hogy nem boltban vetted meg...
feltelepítettem az xpandot és azt irja ki,hogy protection error.mi lehet a hiba?
K.András
Ha változtatnak az autokezelésen akkor egy még rosszabb játék lesz belöle, bár ennél szarabbat nem igen lehet csinálni 😛
De szerintem aggodhatsz már most, minden marad csak a modelleket meg a pályákat cserélik le 😉

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Nem is mondtam, hogy jo hir😊)
De jo lehetne, ha tenyleg valtoztatnak valamit a fiuk. A grafikai enginennel es a kornyezeti fizikaval nem volt semmi gond - szerintem nagyon jo volt, es foleg a modolhatosagi resz.
arty
Jajj ... nem mondanám, hogy ez jó hir 😊)

Forza.

Alexease
A TechLand bejentette az uj keszulo jatekat a Volkswagen Gulf Racer-t😉Ha nem valtoztatnak az autokezelesen, hasonlo sikereket ernek majd el, mint ezzel...
Alexease
Sajnos nem:////
En csak azert vettem meg a jatekot, hogy szet tudjam hackelni a kormanykezelese miatt.😊 A jatek tetszett volna, de sajnos az iranyitasa csapnivalo;( Gondoltam lehet valamit allitani, de sajnos semmit.

Van benne egy kodolt file, ami a kormanyra vonatkozik (FF😎, eleg sok parameterrel, korrekt kooordinata rendszeres, gorbes, parameteres allitassal, de barmilyen beallitassal is "idetlen" marad, csak minimalisan javul a helyzet.

Ne kerdezd hogy kell elocsalni, mar reg volt. De ha visszaolvasol, valahol megtalalod, azt hiszem leirtam (amugy DevMod-ba kell valtani - amihez kell a Beta test verzio - es INI-ben attirva lehet elerni a szerkesztot).
Nem-e tudtok valami utility-t a játékhoz, ami keményebbé, kezelhetõbbé teszi a kormányt?

reaper4
nyiss 1 másik választ 😄 bocs.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

danee12
öhm,megvan a game de kiir egy hibaüzit hogy a rendszer nem jó választ nyitott meg.ezt hogy lehetne megcsinálni?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

báttyó02
ja,én is meglepõdtem,eddig az xpnad volt nálam a legjobb 😊

Megneztem burns-t, nagyon kemeny. Rogton felkerult nalam is az elso helyre (en meg az arokba..😊. Tenyleg nagyon jo szimulacio.
báttyó02
ha a richard burns-re gondolsz,akkor nagyon jo 😊

nákam igy van a sor:

richard burns
xpand
colin

bár a burns az kemény szimulátor,szóval azért teljesen más mint a másik kettõ

na valyon 😊
báttyó02
mi?

Anthony001
Az Jó?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

koszi, lecsekkolom
báttyó02
richard burns rally

Tudtok mondani hasonloan jo rally esetleg egyeb autos jatekot? Sztem egesz jo ez a jatek. Naivan felbuzdulva kiprobaltam a colin2005 -t is, de az valami hitvany formedveny ehhez kepest.
Unpack the included rar file into your Xpand Rally /data/ directory
and overwrite file, if asked.
In the menu press F12 to activate the God Mode which gives you max
money, cars, tracks. (money does not update immediately)