Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi van?
<#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Igen érdekes az írányítás , de nekem se volt különösebb gondom vele . Ha jól eltaláltam a beállításokat meg gumit iszonyatos idõket mentem vele.
Emlékszem köcsög csehek a végén már nem is akartak versenyezni velem , csak direkt összetörni.... 😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
igaz CRC meg a Colin5 után szokni kell fõleg a betonos részeklet de attól még nagyon jó!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
csak egy nagyon gagyi kéz mozgat vmi fekete izét!
de mondjuk itt nem ez a lényeg!<#idiota>#idiota>
Na, hát hányszor mondjam el 😄
tehát ezt kamuból mondod hogy mien szar vagy télleg jónak tartod?
<#conf>#conf>
csak azt tudná miért jó a játékfejlesztõknek, hogy kurvaszarul optimalizálják a játékokat. 😞
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Nemakar elindulni 😞
Eddig fennvolt jóvolt.Mostmeg nem akar indulni.
Újratettem az sem segít 😞
Next PC upgrade: 2022
Felraktam a játékot de nem megy. 800x600-ban 60hz-en nem megy a game vagymi?
Ilyen 2xesen jelenik meg nekem. Jóvan na nincs pénz monitorra! 😊
Üdv!
szomszed
Van nekem egy , de a célkönyvtár ahová be kéne másolni nem létezik ..
De szerintem aggodhatsz már most, minden marad csak a modelleket meg a pályákat cserélik le 😉
http://druglord.buzz.hu/ ;)
De jo lehetne, ha tenyleg valtoztatnak valamit a fiuk. A grafikai enginennel es a kornyezeti fizikaval nem volt semmi gond - szerintem nagyon jo volt, es foleg a modolhatosagi resz.
En csak azert vettem meg a jatekot, hogy szet tudjam hackelni a kormanykezelese miatt.😊 A jatek tetszett volna, de sajnos az iranyitasa csapnivalo;( Gondoltam lehet valamit allitani, de sajnos semmit.
Van benne egy kodolt file, ami a kormanyra vonatkozik (FF😎, eleg sok parameterrel, korrekt kooordinata rendszeres, gorbes, parameteres allitassal, de barmilyen beallitassal is "idetlen" marad, csak minimalisan javul a helyzet.
Ne kerdezd hogy kell elocsalni, mar reg volt. De ha visszaolvasol, valahol megtalalod, azt hiszem leirtam (amugy DevMod-ba kell valtani - amihez kell a Beta test verzio - es INI-ben attirva lehet elerni a szerkesztot).
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nákam igy van a sor:
richard burns
xpand
colin
bár a burns az kemény szimulátor,szóval azért teljesen más mint a másik kettõ
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
and overwrite file, if asked.
In the menu press F12 to activate the God Mode which gives you max
money, cars, tracks. (money does not update immediately)