Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez jó lehet a magyarítás?
És ezt a rls-t próbálta már valaki az elmúlt pár évben??? Release Név: Xpand.Rally.PROPER-TST
Pályák, kiegek vannak hozzá?
kellene az xpand rally-hoz kódok.(már ha van, és valakinek mûködik is..)
elõre is köszi!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Laptopon szeretném indítani a játékot, de sajnos ezt kapom:
"ERROR
To install the application, you must have Administrator privilegs on your computer."
A rendszer Vista és a game-t XP kompatibilitás módban indítom (próbáltam a 98-t is), mi lehet a gond, vagy csak simán nem szereti a videokarit?
Az volna kérdésem hogy hogyan tudom a játéknél a patch-et telepiteni mert sehogyan se tudom.
köszi<#vigyor>#vigyor>
régem nyomtam vele és nememlékszem támogatja e a manuális váltót..de szerintem nem(lehet tévedek)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
vmi ötlet?
Milyen progrma kel hozzá?
nemtudna esetleg valaki nekem elküldeni vmiféle mentést a sima XPR vagy az Xtremeböl...bármijen jólenne csak töblegyen a 0%-nál ahol most járok.
Vagyetekfel msnre ha küldeni tudtok vmit! [email protected]
ezerkösz
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
De SF4 lesz....
sztem gamecopworld.com <- innen tölcsd le a patch 1.1 et (ami 1 crack) és ird felül a chromEd.exe-t !a többit ne! és ugy meni fog (nekem mondjuk a cd1et is kéri mellé..na mindegy)
Am hol tartasz a játékban?küldehetnél savet 😄
Activation code: KTM2X-6D7N9-U7X3Q-2JPKJ-Z6YPK