2388
-
#2188 És hova kell másolni azt a file-t? -
#2187 YOYO
Rendben, gondoltam hogy Xpand Rallyval kapcsolatban.
Köszi rendes vagy -
Sanya52 #2186 privátban küldeném.... -
#2185 Nincs valami Cheat???
Mert 1xűen nem megy egy pálya....:D -
#2184 Azóta se írt ide. Biztos nem ér rá a két versenyzés között. -
#2183 de, megveszed... habár akkor meg az eredetinek kell bentlennie ;) -
#2182 Sziasztok
Csak úgy lehet játszani ha van benn a meghajtómba cd?
Mert az elég szar.
Nincs vmi más lehetőség? -
#2181 -
Gibro #2180 Ki a te apukád ?! -
#2179 most ezt minek irod le mégegyszer?
amugy nem nagy a pofája,szerintem csak viccelt..mindegy ez nem az én dolgom -
Savmacska #2178 alexease mira nagy a pofád miaz h csak a tévében láttam kocsitttt ?? ?? ha tudni akarod apám profi autóversenyző és van egy Lada VFTS ünk meg 1 Skoda WRC-nk -
steweee #2177 fuhh, most próbáltam, tényleg király játék, billentyűről is jó az irányítás, de nem értem hogy miért nem működik a microsoft sidewinder gamepadom iránynyilai mikor a gombokat látja és be is állítom rá, a joyt meg kihúztam mert a desert combat alatt is akadt ha egyszerre be volt dugva. de ami még furcsább hogy egy irány vagy a bal vagy a jobb be lehet állítani, csak a másikat nem, amit másodszorra akarok.pedig jobb lenne paddal, kíméli a kezet -
#2176 :|| -
Savmacska #2175 -
Savmacska #2174 alexease mira nagy a pofád miaz h csak a tévében láttam kocsitttt ?? ?? ha tudni akarod apám profi autóversenyző és van egy Lada VFTS ünk meg 1 Skoda WRC-nk -
#2173 De most meg nem tom telepíteni. Bead valami DOS ablakot, majd ennyi. -
#2172 Na végre! 1 óra valahány perc alatt siekerült iso-t csinálnom a CD-ből. -
#2171 Ok.
Patch nem hiszm, hogy lesz. -
Travelos #2170 Egy szimulátort mindig belső nézetből kormánnyal szoktam játszani.
Ebben az esetben is így tettem, de enyhén szólva baromi nehéz a játék!
Valószínűleg szoknom kell még, de arcade-ra állítva sem vettem észre nagy különbséget.
Szóval nem egy leányállom, de amúgy van valami ebben a játékban, egész jó a hangulata! -
#2169 Nem;) Bar lehet, hogy tobbet sohasem lesz fenta gepemen (nagy az eselye;D), de:
- nem lenne pofam dragan adni (>3000), azert meg inkabb el all a polcon, jol is nez ki, legalabb szaporitja az amugy is ritka (sajnos) "dobozos" keszletemet;)
- a remeny hal meg utoljara. Mivel a kornuyezeti fizika rendbe van benne (az autokkal, a palyakkal, a belsonezetekkel, grafikaval egyebekkel egyetemben), igy talan lesz hozza egy kover patch, ami majd valami autos erzest is kolcsonoz a jateknak (mondjuk, kicsi ra az esely:D).
De ha nem vonjak vissza, hamarosan lesz ez meg 2-3000 forint is boltban (most 4999):)) -
#2168 nekem bejön a gém,azért nem rossz.
a grafó meg a legjobb -
#2167 Eladod? -
#2166 Az attol fugg. Ha nem autora gondolsz, hanem valami teljesen masra, akkor az elofordulhat hogy jo. Bar lehet, hogy autot meg csak TV-ben lattal, esetleg az NFS sorozat a kedvenced, vagy kulsonezetbol tologatod es billentyuvel...:))))))) -
Savmacska #2165 szerintem a vezetési élmény kurva jó !! -
#2164 Amugy tenyleg "rossz" a jatek:( Pontosabban, sajnos nem jo semmire. En megvettem eredetiben, pedig a demo alapjan tudtam hogy szar, de remenykedtem, hogy talan meg lehet hack-elni, hogy normalisabban menjen. De nem:/ A jatek leggyengebb pontja, a jatek lenyegi resze, vagyis az automozgas, vezetesi elmeny stb. -
#2163 Az a valsz a kerdesedre, hogy nem jo a jatek, de azert te leszeded:))) Akkor meg minek kerdezted meg:))))))))))) -
#2162 mehecc inen,námértesz ikszpandhoz .dÐ -
#2161 mihujevaty -
#2160 mert az fel van törve rendesen -
#2159 Okés.
Azt szedem
De az miért YO?
-
#2158 a graffja jo, de mi köze annak ahoz, hogy jó e a játék? :)
ami amugy sajnos nemigazán ... -
#2157 Semmi, ne foglalkozz vele, de ha le akarod szedni, akkor olyat szedj,a minek a nevébe benne van, hogy ULTIMA! -
#2156 MI az Hogy ULTIMA?? -
#2155 Sziasztok!
Érdemes leszedni a Game-et??
Jó a Graffja? -
#2154 ha fel is menne a pecs, akkor sem müködne, hiszen az 1.1 keresné a CDt, mivel nincs "feltörve" :) -
Travelos #2153 Nekem a a lengyel ULTIMA verzió van meg. Tökéletesen működik. Viszont ha fel akarom rakni az 1.1-es polish (lengyel) patchet akkor lengyelül valami olyasmit karattyol, hogy az xpandrally.exe nem stimmel, vagy ne eredeti, vagy valami ilyesmit. Mit lehetne tenni? És kérdés, hogy a patch után elindul-e a game? -
#2152 ha nem a Te oldalad, akkor miért Te "reklámozod" itt? :)
elég csunyák azok a szmájlik, azzal szemben aki segiteni próbál ... -
Savmacska #2151 de ez nem az én oldalam !!!!!!! -
#2150 Ha valaki funsite-ot akar csinalni, akkor nagyreszt azert, hogy atvalalja a link-, file-, infokereses "nehezsegeit", s feltegye a sajat oldalara, hogy megkonyitse a dolgat az erdeklodo jatekosoknak. -
Savmacska #2149 de nem tudod ezek hol vannak ?
mert ezt igy könnyű mondani !!!!!!!!!!!