2388
-
Driver99 #2348 ted fel a képet valami ingyenes tárhejre aztán ird be ide a linket..ugy lehet tudok valamit segíteni!
Am hol tartasz a játékban?küldehetnél savet :D -
#2347 szevasztok az a problémám hogy játék közbe valami hülyeségek jelennek meg a képernyőn és nem látok szinte semmit a játékból mit lehet tenni hogy ne jelenjen meg mert nagyon zavaró nem lehet tőle játszani -
Driver99 #2346 sziasztok...nemtudjátok esetleg honnan tudok leszedni mentést a játékhoz? vagy cheat esetleg..ha vki tudna küldeni msnen aztis megköszönném ([email protected]) -
gabesz860804 #2345 igen próbáltam
-
Zsolt01 #2344 Ezeket próbáltad ?
#2341 -
gabesz860804 #2343 nekem meg vannak a kódok az xpand rally-hoz,be is írom őket és mégsem akar elindulni.Valaki tud segíteni miért? -
kakhas #2342 1000 kossz -
Zsolt01 #2341 Serial number: XR-L39E4-4XCWA-RCTE4-EKR33-KPATP
Activation code: KTM2X-6D7N9-U7X3Q-2JPKJ-Z6YPK -
kakhas #2340 valaki elmondana a jatek cd keyet??
-
boti1020 #2339 mondjatok egy oldalt ahonnan lehet autókat tölteni hozzá lécci vagy nincs ilyen oldal?
-
#2338 Xpand Rally Xtreme Interview - SRW Exclusive
...We don't want to make comparisons with RBR, because it's very much geared towards hardcore simulation fans. The idea we had was to have a more arcade style of play, while retaining the simulation element at a similar level...
Korrekt kis interview, reálisan látják a szitut. Galériát lessétek, pár kép megint nagyon hangulatos! 1 | 2 | 3 -
#2337 he? -
Zsolt01 #2336 Sziasztok.
Xpand Rally - Ultimahoz van müködő Cheat !? trainer !?
Köszi előre is ! -
#2335 Pár kép a demóból -
#2334 Akkor naon jó lehet.
Nekem elég volt az első rész is anno, 1napig... -
samhun #2333 ez free gém? -
#2332 jaja meg ez a 2 auto 2 pálya elég uncsi...
én is kiváncsi leszek majd az uj autokra -
#2331 hát kipróbáltam....hát nemtudom mit csináltak ezzel ennyi ideig,mert a menütől kezdve a grafikiáig(annyi hogy rátoltak egy kis elmosódás effektek) ugyanaz mint az 1
a menükbe is annyi h egyik sarokba ki van irva h xtreme,amugy teljesen uganaz mint az előd
irányítás is eléggé érdekes,talán változott az 1hez képest,de úgy csuszkál a kocsi meg dobálja a seggét hogy az vmi eszméletlen....mintha semi súlya nem lenne
mindenesetre várom a fullt az xtreme kocsik miatt,de nekem a demobol ennyi elég is volt,ezeken meg már ugyse fognak javitani ha eddig sem sikerült -
Djemba #2330 mikor jön ki a teljes? -
#2329 o_O
képek alapján ugyanaz mint az 1
igaz h nekem az 1tetszett,de a irányitást azért eléggé elbaszták...szedem a demot közbe,majd írok véleményt h változott e és miben -
#2328 Én ezeket csináltam
-
#2327 Van belső nézet! -
#2326 Ha hozza kell szokni az iranyitashoz, akkor mar regen rossz;))) Vagy ugy megy mint egy auto, vagy nem;) -
#2325 Ez igy gagyi:( Valami belsonezet nincs?! Az iranyitas ugyanolyan szar mint az "elso reszben"? -
#2324 igen kicsit fura de én hozzá tudtam szokni -
Torry #2323 Hát nemtom.
Ti kormánnyal játszotok?
Mert billel mind az arcade mind a szimulátor rész furi szerintem. -
#2322 én most töltöttem le. nekem a sima is bejött -
#2321 Sztem jól sikerült a game!
készítettem pár képet a demóról:
-
#2320 a teljes mikor jön? -
#2319 kijött a demo
Mirrors:
3dgamers
Filefront
Strategyinformer
Worthplaying -
#2318 Igen ütős vid! -
#2317 ez vmi ujdonság amiröl én nem tudok? hol néz ki -
Szabi1991 #2316 Xpand Rally Xtreme:
-
#2315 Szevasztok!
Nekem a játék eredeti cd-n van meg. És az a probléma, hogy elindult a telepítés felkészítő és egy idő múlva ez van: Error
Port number: valami számok
Aztán új ablakban bejön ez: Hozzáférés megtagadva!
Kérlek titeket segítsetek!!! Előre is Köszy. -
#2314 csáó
nem tudom elindítani a játéko. aktiváló kódot kér. már kiprobáltam mindent, de semmi sem jó neki. tudtoks segíteni? előre is kösz! -
SAX #2313 multiba nyomjátok a játékot? -
#2312 nekem az Ultima-s verzsönnel nincs gond! Csak felpakolod és kész is... Szal nem tudom mi nem jó nektek bocsi! :/ -
Jokk4 #2311 csá! van egy kis gáz!!! patch-eltem a játékot meg crack-eltem de még mindig aztr irja ki hogy rakjam be a 2-es cd-t!!!! mit csináljak??? -
munyez #2310 Csőtök! Az xpand rally Xtreme az egy új kiegészítő, vagy maga egy rész? Mikor jelenik meg, vagy jelent meg? -
samhun #2309 Ja és még valami. Mikor jelent meg? Mert itt a cikkekben láttam, hogy az xpand demót a colin 05el hasonlitja. Én meg még 2004ben is láttam az Xpandot. Van valami ujabb része?