Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Xpand Rally Xtreme Interview - SRW Exclusive

...We don't want to make comparisons with RBR, because it's very much geared towards hardcore simulation fans. The idea we had was to have a more arcade style of play, while retaining the simulation element at a similar level...

Korrekt kis interview, reálisan látják a szitut. Galériát lessétek, pár kép megint nagyon hangulatos! 1 | 2 | 3

My Life for Freedom!

k8bal
he?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sziasztok.

Xpand Rally - Ultimahoz van müködõ Cheat !? trainer !?

Köszi elõre is !
Törölt felhasználó
pajti
Akkor naon jó lehet. <#eljen>
Nekem elég volt az elsõ rész is anno, 1napig... <#schmoll2>

ez free gém?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

acsati
jaja meg ez a 2 auto 2 pálya elég uncsi...
én is kiváncsi leszek majd az uj autokra
báttyó02
hát kipróbáltam....hát nemtudom mit csináltak ezzel ennyi ideig,mert a menütõl kezdve a grafikiáig(annyi hogy rátoltak egy kis elmosódás effektek) ugyanaz mint az 1
a menükbe is annyi h egyik sarokba ki van irva h xtreme,amugy teljesen uganaz mint az elõd
irányítás is eléggé érdekes,talán változott az 1hez képest,de úgy csuszkál a kocsi meg dobálja a seggét hogy az vmi eszméletlen....mintha semi súlya nem lenne

mindenesetre várom a fullt az xtreme kocsik miatt,de nekem a demobol ennyi elég is volt,ezeken meg már ugyse fognak javitani ha eddig sem sikerült

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mikor jön ki a teljes?

báttyó02
o_O
képek alapján ugyanaz mint az 1
igaz h nekem az 1tetszett,de a irányitást azért eléggé elbaszták...szedem a demot közbe,majd írok véleményt h változott e és miben

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

acsati
Én ezeket csináltam

dante3
Van belsõ nézet!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Alexease
Ha hozza kell szokni az iranyitashoz, akkor mar regen rossz😉)) Vagy ugy megy mint egy auto, vagy nem😉
Alexease
Ez igy gagyi😞 Valami belsonezet nincs?! Az iranyitas ugyanolyan szar mint az "elso reszben"?
acsati
igen kicsit fura de én hozzá tudtam szokni
Hát nemtom.
Ti kormánnyal játszotok?
Mert billel mind az arcade mind a szimulátor rész furi szerintem.

acsati
én most töltöttem le. nekem a sima is bejött
dante3
Sztem jól sikerült a game!
készítettem pár képet a demóról:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

acsati
a teljes mikor jön?
Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nyers
Igen ütõs vid! <#wink>

My Life for Freedom!

acsati
ez vmi ujdonság amiröl én nem tudok? <#wow1> hol néz ki
Xpand Rally Xtreme:

csaba90
Szevasztok!
Nekem a játék eredeti cd-n van meg. És az a probléma, hogy elindult a telepítés felkészítõ és egy idõ múlva ez van: Error
Port number: valami számok
Aztán új ablakban bejön ez: Hozzáférés megtagadva!
Kérlek titeket segítsetek!!! Elõre is Köszy.

Csaby

Bubsy
csáó

nem tudom elindítani a játéko. aktiváló kódot kér. már kiprobáltam mindent, de semmi sem jó neki. tudtoks segíteni? elõre is kösz!

multiba nyomjátok a játékot?

k8bal
nekem az Ultima-s verzsönnel nincs gond! Csak felpakolod és kész is... Szal nem tudom mi nem jó nektek bocsi! :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

csá! van egy kis gáz!!! patch-eltem a játékot meg crack-eltem de még mindig aztr irja ki hogy rakjam be a 2-es cd-t!!!! mit csináljak???<#conf>
Csõtök! Az xpand rally Xtreme az egy új kiegészítõ, vagy maga egy rész? Mikor jelenik meg, vagy jelent meg?
Ja és még valami. Mikor jelent meg? Mert itt a cikkekben láttam, hogy az xpand demót a colin 05el hasonlitja. Én meg még 2004ben is láttam az Xpandot. Van valami ujabb része?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Hi. A colin 05 vagy ez tetszik nektek jobban?

balazsm78
RÁJÖTTEM !!!!!!!!!!!!

Elõbb a patch és csak utánna a crack-elés.
És akkor simán felmegy a patch és crack és már megy is cucc!!!!!!!!!!

Nem mindegy milyen sorrendbe csinálod, én is ebbe a hibába estem, de az elmúlt 20 percben megvilágosodtam. <#taps>

balazsm78
Van hozzá Update de nem jó neki.
Ezt írja ki, amikor fel akarom tenni:

Wrong language version!Download the update for the proper language version: ww
This patch is for language version:en

Szóval ezért nem enged patchelni, de milyen ország jelzés a ww?
Ilyen patch-t sehol nem találtam.

balazsm78
Nekem is ugyan ezt írja ki.

Bár van hozzá crack, vagy 6 file, de hiába írom felül amiket kell, nem hajlandó menni.

Próbáltam java környezetet frissíteni, de semmi haszna.

+van az a probléma hogy nem a jó nyelvû patch van nekem és nem tom felülírni a másikat!!!!! Szóval valaki +tudná mondani nekem honnan szedhetem le a jó patch-ot??
PLZ HEL ME<#conf>
Én leszedtem a játékot de nem tudom elindítani és nem segített amit nem rég írtatok. az a gond ha elindítom ezt írja ki:CScriptManager::RegisterCPPMethod(..):No java native method: GameObject::GetHeightMaoPatchFromMapFilesignature: (Ljava/lang/String😉Ljava/lang/String

Szóval ezt írja ki.. Kérlek segítsetek mer nekem fogalmam sincs mit kéne csinálnom:S
acsati
tudom most izélni fogtok de azért megkérdezem: van pénzkod a játékhoz?

Googleban nem nagyon találtam (nem tudok angolul)
grebber
ja, a régi verzióra vonatkozik. vártam hozzászólást az újhoz, hátha az már jól crackelt és érdemes letöltelni, de ezek szerint nem

az régi így jól mûködik, magamnak leírtam .txt fájlba ha elõveszem megint ne kelljen újra agyalni hogy hogyan is kellett mûködõképessé tenni

1>installálás után a ult-xpand.rar kicsomizása a játék könyvtárára
2:indítás és az aktiválási kód bemásolása
3:gép újraindítása
4:képfájl betöltése alcoholba
5:legyen egy lemez az optikai meghajtóban de az .exe indításakor legyen nyitva a tálca
6:az .exe indítása után be lehet lökni a tálcát különben játék közben mikor rákeres a lemezre lefagy

KTM2X-6D7N9-U7X3Q-2JPKJ-Z6YPK

nesto
Gyönyörû a grafika, lenyûgözõ de az irányítás...nemsok köze van a valósághoz.Inkább Richard Burns Rally<#eljen>

ElekAdam
Hellosztok a játék inditásakor nem tudom a key-t.mondjátok már meg ?????????????

Atti12
sziasztok
leszedtem a provision verziót és valami nem stimmel, patcholni nem tudom mert ha elinditom a patcht akkor azt irja hogy rosz verzió. azt irja hogy valami ww verzió van és ilyen patcht meg nem találok. megpróbáltam megcrackolni, de igy meg valami crash exit.. hibát ír. légyszi segítsetek 😞

ElekAdam
nem

EmIn3m02
mármint a key-t nemtudod?

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ElekAdam
Helósztok
Letöltötem a provision verziót ami nem indul.
Ezt írja :Enter a Game Activation Key for the disc laddeled XR Disck 2.
Mit kellene csinálnom????????????

dienesoft
ok, megpróbálom, köszi!

EmIn3m02
elõször peccseld,és utána crackeld

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

dienesoft
NEkem nagy bajom van a Provison verzióval. Egy registry hibára hivatkozik, ezt írja ki:
CScriptManager::RegisterCPPMethod(..):No java native method: GameObject::GetHeightMapPathFromMapFile, signature: (Ljava/lang/sString;

Na ezt írja ki mikor indítanám! Plz help, mert gõzöm nincs mi lehet vele..😞

ElekAdam
Jah és hol lehet majd letölteni????
elõre is kösz a segítséget