Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy néztem a többi skin css-ét, ott is szét van szedve több darabra és dinamikusan változik. Ezt szeretném megoldani.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
body {
background-image:url(hatterkepeleresiutja/valami.gif);
}
Többit hagyd benne, az a betûtípusokra vonatkozik, közére igazításra stb...
Még egy kérdés. Van esetleg valami css készítõ, vagy készítésben segítõ progi, amit egy programozáshoz félbéna is megért?
Igazából van egy ku***a jó háttérképem és abból jó lenne, ha tudnék alkotni valamit. Azt próbáltam, hogy PS-ben feldarabolom és kimentem, de utána meg vagyok lõve.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Inportálni akarod a fórumra? Neki teljesen mások az id és a class nevei, mint ami az odlal css-ban, tehát így nemlehet megoldani
Illetve találtam egy olyan lehetõséget, hogy importálom a css-t.
Ez megoldás lehet? @import parancs asszem.
A problémám a következõ:
Van egy joomla sablonos weblapom. Raktam mellé egy fórumot is, és jó lenne, ha a fórum is a weblap stílusát követné. Ezt kellene megoldanom.
itt olvad, ha jól látom vmit állítani kell
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Postnuke(0.76)-ot szeretnék telepíteni az extra.hu tárhelyemre. A tutorilal.hu leírása alapján csináltam mindent, de az admin adatok kitöltése után a következõ hibaüzenetet kapom:
Fatal error: Call to a member function Execute() on a non-object in ... newdata.php on line 4
Mi lehet a gond?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Nem találok megoldást arra, hogy ie-ben a css-el definiált háttér ami png, nem átláltszó.Egy példát tudnátok mutatni?
ELõre is köszönöm
Warning:
mysql_query(): Please call mysql_connect() function before calling any other MySQL function! Do not forget to activate your MySQL database access! in : on line
in /nfs/extra/admin/prepend/prepend.php(184) : runkit created function on line 39
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Légy bátor mint az oroszlán de jámbor mint a Duká
* A szam50+10-nek önmagában semelyik programozási/szkriptnyelvben nincs értelme
* var szam50=50; - egyrészt lokális változót deklarálsz, másrészt az emeles10/csokkentes10 függvénybe rakni nem ildomos.
Kötelezõ olvasmány
Ajánlott olvasmány #1
Ajánlott olvasmány #2
daxan:
1. mysql_connect - kapcsolódsz az adatbázis-szerverhez
2. mysql_select_db - kiválasztod az adatbázist
3. mysql_query - elküldöd a lekérdezést (SELECT username FROM users)
4. mysql_fetch_array
5. mysql_result - az eredmények kezelése
6. echo / print - kiiratás
7. mysql_close - Adatbáziskapcsolat lezárása
function emeles10(){
var szam50 = 50;
if (szam50<100)
szam50+10;
else
document.write('kisnyúl');
}
function csokkentes10(){
var szam50 = 50;
if (szam50>0)
szam50-10;
else
document.write('kisnyúl');
}
Ennyit tudta egyedül😊Egy kis segítséget kaphatnék még?
2. A növel gomb kattintásakor (onclick esemény bekövetkeztekor) ellenõrizd le, hogy a szám kisebb-e mint 100. Ha igen növeld a változó értékét 10-zel. Ha nem, akkor meg kisnyúl. 😉
3. A csökkent gomb kattintásakor (onclick esemény bekövetkeztekor) ellenõrizd le, hogy a szám nagyobb-e mint 0. Ha igen, csökkentsd a változó értékét 10-zel. Ha nem, akkor meg kisnyúl. 😉
Van két gombon, és egy számom: 50
Az egyik gombra kattintva emelkednie kéne a számnak 100-ig tizesével, másikra kattintva pedig csökkennie tizesével 0-ig.Hogy lehetne ezt megoldani?
Légy bátor mint az oroszlán de jámbor mint a Duká
Lenne egy kerdesem. Hogyan tudom legegyszerubben megszamolni, hogy hányszor töltötték le az adott fileokat a honlapomrol? Találtam pár dolgot, de ezt pélául nem tudom beállitani, lehet azért mert nincs PERL a serveren?
http://www.datatrendsoftware.com/countdown.htmlSzámlálo
nem is kell, hogy látható legyen, elég ha én meg tudom nézni a szerveren valahol...köszi szépen a segitséget elõre is.
Szép napot!
Hát azt már az oldal elkészítésénél el kellett volna kezdeni (legalábbis ha sikeres ).
Flash intrókat, Java-s (ami nem azonos a Javascripttel)/Flash-ben készült menüket elfelejteni, nem diszkrét Javascriptes popup ablakokat, kereteket ugyancsak. Az oldal szövegét keresõszavak mentén felépíteni.
Nem elfelejteni, hogy a keresõrobottoknak át kell látniuk az oldal tartalmát. Tehát törekedni kell az átlátható (és valid) kódolásra, képek alt attribútumait; illetve a megfelelõ <meta> elemeket megfelelõen kitölteni, stb, stb..
Ha mindez megvan akkor az oldal linkjét/bannerjét magas PageRank-ú (PageRank ellenörzésre: http://seopen.com/seopen-tools/pagerank.php), az oldal témájávall foglalkozó katalógus- és partneroldalakon banner-/linkcsere-rendszeekben kell elhelyezni.
Bõvebben errõl a keresõoptimalizálással foglalkozó oldalakon olvashatsz.
(E-mail címedet meg ne add meg, ha nem akarsz spamet.)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valamelyiknél bérelsz egy tárhelyet, feltöltöd az egyszerû weboldalt. A szerzõdésben vagy valahol szerepelnie kell a tárhelyed címének és azt a címet megadod a domain szolgáltatónak....
Tudom hogy nagyon láma kérdés, de nem találtam sehol a választ a kérdésemre.
Készítettem egy egyszerû weboldalt egy haverom ismerõsének, amit szeretnék "feltenni" az internetre (nem ingyenes tárhelyre). A domain név már meg van, valakivel már megcsináltatta.
Most jön a kérdés, milyen lépéseket kellene megtennem, hogy menjen a dolog. Ja, még az is jó lenne, hogy ha a keresõk is megtalálják. Még sohasem csináltam ilyet, úgyhogy azt se tudom, hogy kellene hozzákezdeni. A környezetemben pedig senki nem ért hozzá :-(
Ha lenne valaki, aki leírná nekem (viszonylag részletesen), hogy miket kell még megcsinálnom nagyon megköszönném.
Segítségeteket elõre is köszönöm
adic
[email protected]
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May