89387
PlayStation3
  • Gideon Wieth
    értem :) lehet amatőr kérdés. de ha képeket vagy zenéket tennék fel pendrivreról, akkor a pendrivenak is fat 32re formázva kell lenni-e ?
  • LeventeV
    nem lehet feltenni sajnos, mert a ps3 hdd-janak Fat32es a fajlrendszere, es ez nem engedi meg.
  • Gideon Wieth
    nekem csak a stílussal van bajom. Kúltúráltan is lehet viselkedni, veszekedni vitatkozni, de ez sokaknak nem megy. De lám most is, egy sima kérdésből, hogy hogyan tudok több mint 12 gigás filmeket feltenni a ps3ra mi lett. Ahelyett, hogy kaptam volna egy választ és el lenne intézve :)
  • LeventeV
    folytassatok privatba
    -harag nelkul-
  • Hugh Hefner
    legalább ne támasztanád alá hogy igazam van azzal, hogy kikelsz magadból. még csak flamelni sem tudsz értelmesen egy fórumon. pedig van benne gyakorlatod. szomorú : (
  • DanielT
    Te istenverte barom. (kezdjük a megfelelő pozícionálással ugye) Kérlek magyarázd el nekem, hogy azon kívül, hogy jobban marketingelhető a nagyobb vinyó és a fejlődés látszatát lehet eladni valós fejlesztések nélkül, vajon miért rakja bele a Sony? A warezra te ökör?

Fényképekre, kamerás HD videókra, demókra, legálisan letölthető filmekre (van ám ilyen is, csak Mo.-n nem elérhető).

ÖMLIK belőletek a faszság, mindenféle tényekkel alátámasztott érv nélkül, mint a múltkori, hogy az MS imádja amikor lopják a játékait. Most a Sony azért tesz bele nagy vinyót, hogy a bluray ripet rámásold.

TE MAR-HA.
  • Hugh Hefner
    saját magad, ejnye no, nem jó szarás közben ipodról fórumozni, elnézést
  • Hugh Hefner
    borzalmasan idióta módon tudod összekeverni a dolgokat, te legalább elhiszed amit mondasz? nem foglak felvilágosítani, nyugodtan ottmaradhatsz a saját általad teremtett feketelyukban, de ha valamihez nem értesz, áh, inkább nem folytatom, ha ennyi év alatt nem tanultad meg, akkor nem tőlem fogod... akkor csak hidd el egy olyantól, aki ért is hozzá, meg lehet oldani.

ui.: sok sikert a 250gb-nyi demo összevadászásához.

sírni tudnék néha
  • LeventeV
    kosz a valaszt.
  • DoNorBi
    Jelentem,nyomi voltam megy tökéletesen.
    SSFIV-ezni aki szokott vegyen fel!
  • Gideon Wieth
    én sztem keresek majd egy jó leírást :D routeren keresztül is lehet áttenni ?
  • DoNorBi
    A LAN2-be dugtam:)
    Megpóbálom megint,nemtom mit nyomizok:P
  • DanielT
    Ne az "Internet" feliratú portba dugd azt a nyomorult LAN kábelt, hanem a számozottak valamelyikébe :)
  • DoNorBi
    Manapság szarakszik a WiFi itthon a ps-el(1mbit és 10-mbit között ingadozik a sebesség)Ezért vettem a LAN kábelt a ps-hez,a stabilitás reményében.
    Szerencsére találtam egy helyet ahol méretre vágnak,a multikba 7-8 ezerét árulták pakkban a nekem megfelelő méretet o_O
    Viszont ahogy összekötöttem vele,elszállt a net mindkét szobába.
    Mit rontottam el?
    Vmi beállitást kell eszközölni a modemen vagy routeren?
  • Tikal #75713
    én wifin küldtem rá képeket...
  • Gideon Wieth
    mindegy nem akarok vitatkozni, majd megkeresem, viszont képeket zenéket se tudtam még feltenni, ahhoz pendrive jó csak ? mert képekhez pl camerát írt a gép :-)
  • DanielT
    Persze jogász szakértő úr. Egyértelműen joga van a DVD birtokában a bluray rip mkv-t másolni a gépére.

És ezért van benne a nagy vinyó is, nyilván.

Hülyébb már nem leszel te se.
  • warass
    Nem, minden beat em up stuffhoz jó mindegyik stick, szokás kérdése minden. Szerintem SF4 az amihez leginkább ajánlott, nekem is Tekken bundle Hori stickem van, itthon ehhez jutsz hozzá legkönnyebben, és az ára is a legelfogadhatóbb. Szerintem a leggyengéb része talán a kar, mondjuk középkategória, van egy kis holtjátéka, ez miatt SF4-ben nehezebb lesz a dolgod, mert ott ugye a karon óriási a hangsúly. Viszont a gombok kiválóak, ebben a Hori talán a legjobb. Haveromnak SF4 MadCatz-e van, azokban jobb kar van, lényegesen könnyebbé teszi a dolgod, de kintről kell hozatnod, és az ára is többszöröse a Tekken Horinak. A Pro játékosok egyébként a Sanwa karokkal szokták moddolni a stickjüket :) Ennek utána nézhetsz a neten, mint ahogy a videóknak is a használatról; hogyan helyezd el a sticket, a kar fogási technikái, stb.
  • Hugh Hefner
    egyrészt van joga hozzá

másrészt, a 250gb egyértelműen nem a demok miatt van
  • Bogyi007
    De még mindig több értelme van mint a boxon mert ott a BR. :D

Köszi a tanácsot.
  • DanielT
    Ne kezdjük itt, hogy mihez van SZERINTED jogod és mihez nincs.

Google és oldd meg ügyesen.
  • Gideon Wieth
    sima filmet se tudok felrakni, ilyen szempontból teljesen mindegy, mellesleg meg a filmet megvettem DVD-n is. úgyhogy a gépemen lévő másolathoz is jogom van...
  • DanielT
    Jaja, a Sony azért rakott bele ekkora vinyót, hogy legyen hely a warezolt bluraynek... megint rossz az irány... ne legyen 360 topik effektus.

Érdekel a filmwarez Ps3-on? Keress rá, ott a google, itt a fórum, 500x volt róla szó.
  • Tikal #75704
    nem tudom milyen fájlrendszer vana ps3on, lehet nem is kezel ekkora fájlt?? valahogy biztos fel lehet rá rakni, fényképeket is lehet meg zenét szóval...
  • Gideon Wieth
    és van rá mód h fel lehessen másolni ?? pendrive vagy nem tudom, hálózaton keresztül vagy valami... nem hiszem hogy csak mentésnek és demóknak van 250 giga hely :D
  • Tikal #75702
    Sose hallom a ventit mert az 5.1 elnyomja az ilyen háttérzajokat, még este se hallom hogy megy a gép :)
  • Tikal #75701
    nem próbáltam még felmásolni, streamelést már csináltam, ps3 media server nevű progival, 720p-s filmet vitte,csak tekerni nem tudtam, ahhoz már kevés volt a hálózat :)
  • Gideon Wieth
    nem a 45 gigásra gondolok bocsánat a félreértésért. átfogalmazva akkor 1080P-s felbontású 13 giga körüli mkv formátumú filmekre :)
  • Norexka889
    De ennyire el b@szni a GTA IV grafikáját, komolyan a főhősnek az arc olyan elmosódott hogy alig lehet észreveni a vonalait... -.-" na mind1, megszokom majd !
    Amúgy játék közben nektek is szokta azt csinálni hogy hirtelen felmpörög a ventri vagy olvasó utána megint le, aztán megint fel! Nem olvassa be egyből az egészet? Mert a vinyóra rámásolt valamit mikor elsőnek inditottam, amúgy annyira nem zavaró, csak kérdem!
  • Tikal #75698
    Blu-ray filmet másolni? Ébresztő!

• Gideon Wieth
    Egy olyan kérdésem lenne, h bray filmeket, képeket hogy tudok felmásolni a gépre???mi ez a mediaszerveres dolog ami a menüben van??? külső USB-s vinyóról nem másolt :-)
  • Papesz
    Évek óta magyarázzuk, hogy ebben a játékgenerációban nem sok értelme van a full HD megjelenítőknek.

Hagyd 720p-n.
  • csaszy128
    hali akinek meg van az lbp az tudna nekem segíteni a 4x es pályákon mert így azokat nem tudom kijátszani 100 ra. szoval aki akar annak itt at idm: Csaszy128
  • LeventeV
    azok a fighting stickek amik kulonbozo verekedos jatekok collectors editionaba vannak (pl tekken, street fighter) azok csak azokhoz a jatekokhoz jok amikhez adtak oket, vagy hasznalhatom mas verekedos jatekokhoz is? pl a tekkenet hasznalhatom-e a street fighterben?
  • Bogyi007
    Erről már én is akartam érdeklődni, FullHs-s a moncsim, az XMB alatt minden megy is mint a karikacsapás aztán legtöbbször levált 720p-be Ezek szerint tényleg nem skálázza fel a gép a jelet, viszont ami játéknál több lehetőség is van ott kiválasztja a legmagasabbat - de ilyenkor gondolkodom el hogy nem volna-e jobb a kevesebb. Jobb-e egy felskálázott 1080p-s kép vagy inkább hagyjam 720-on a cuccot. Példa okán a Bayonetta ilyen - amikor játszom a monitor automatikusan 1080p és 60hz-re vált de nem tudom hogy jobb megoldás lenne-e inkább a Ps3-at 720-ra rakni?
  • SlickAdam
    X-en se karcolja a kepernyot, szoval ebbe bele kell torodni.
  • DanielT
    Valójában 640p és igen, ilyen mosott moslék.
  • Norexka889
    Jah még hozzá tenném 720p megy és full Hd tv-n!
  • Norexka889
    Új PS3 tulaj vagyok! :D
    Kérdésem az lenne hogy nektek is mosott a kép GTA IV PS3-on? Nekem nagyon fura, olvastam hogy eredetileg Xbox360 lett készitve , aztán lett PS3 átrakva?!
  • Gideon Wieth
    Ó hát rád emléxem :D Szerintem ássuk el a csatabárdot :P PS3 mellett ugysincs warez :P