PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Szerintem meg a nagyobbak a jobbak!
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Én a zöldeket ajánlom.
fook
milyen demókat ajánlatos leszedni ?

Sziasztok! A jövõhéten fogom megvásárolni a gépet, X360-ról váltok.
Szerintetek a CECH 2004A (Slim) megbízható típus? 64990 Ft-ért a 120GB-sat néztem ki. Vagy érdemesebb egy régebbi (nagy) típust választani kicsit drágábban? Köszi!

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

Sziasztok.
Valaki küldene nekem egy accountot a GOW 3 demo-hoz?
Elõre is köszönöm 😊
predator0
Vedd le a nehézséget legalacsonyabbra. Nekem közepesen van. Mivel a gombnyomogatás helye mindig ott mutatódik, ahol az akció történik, ezért szerintem simán lehet rá figyelni. Egyébként végig fogom úgy is vinni, hogy nem nyomogatok majd semmit QTE közben.
Engem teljesen megvett a játék, már várom a folytatást, amiben lehet lõni és van benne multi 😄 Próbálja ki Ön is.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Majd olcsóért kipróbálom, de mint írtam nem bízom a játékélményben. Inkább elolvasok egy jó könyvet vagy filmet nézek ha thriller.

Hustle Kings: banyek közepes szinten a gép olyanokat csinál, hogy leteszem a hajam! Pl snookert adok erre 3 fal után olyan szögben löki meg a kéket amivel begurul a sárga csíkos és megnyeri a meccset. <#wow1><#ejnye1><#ijedt>
Lényeg: sajna csak online mûködik a játék, úgy viszont szuper! <#worship>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Amugy milyen a HR? Nekem a demó után kicsit vegyesek az érzéseim, szerintem ezt a akció nyomkodást kicsit tulbonyolitották. Elég lett volna a 4 akció gombot nyomkodni, de nem még a rovaszgombok meg a karral is kell akciózni, s ráadásul hol nyomni hol nyomkodni hol nyomvatartani. Igy meg az akcióból semmit nem látni mert csak azt lesem h mit kell nyomni legközlebb. De maga a sztori meg a nyomozosdi amugy érdekelne.
predator0
Inkább vedd meg a Heavy Rain-t. Besza-behu.

Prody
Na Heavy Rain raktáron van Gamestore-ban

Eladó PSN Store kódok, USA ill. UK storehoz!!!

Playstation Network Card $10 (USA)
3000,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6300,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14000,-
Playstation Network Card 20 EUR (AT)
6000,-
Playstation Network Card 50 EUR (AT)
13000,-
Playstation Network Card 20 EUR (DE)
6000,-
Playstation Network Card 50 EUR (DE)
14000,-

A kódot mailben küldöm.utalás után..Ha visszatérõ,megbízható ,törzsvásárló vagy küldessz egy screenshotot az utalásról és máris megy a kód

Érdeklõdni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..

www.livekodok.com

http://www.livekodok.com/

Én sakkban és dámában szerzem a jelképes trófeákat. <#mf1>

Szerintem hazucc és azé radíroztad ki, me' nem lehet lõdözni és gyengusz a MI. 😊))

predator0
Azért, mert nincsenek benne trófeák <#vigyor2>

Gondolom azért me' nem fps.... 😄DD

brodix
Hello!
Tudom, hogy ezt nem itt kellene, de egy off üzenetet pls nézzetek el!

LittleBig Planet-et keresek InFamous ellenében!
Aki benne van az üzletben pls írjon privátban!

[/off]

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

1

PSN: berghold

Banyapapa
ez hány éves játék?

Prody
😄

predator0
Elõbb töröltem le a Home-ot, csak a helyet foglalta 😄

Laza Home frissítés:
Locoroco szoba + cuccok,
Motorstorm játék,
Amcsin Star Wars és Indiana Jones is jön!

Még jó, hogy nyilatkozta valamelyik sony fejes, hogy picit leállnak vele....<#hehe>

DoNorBi
kösz,kapcsolom is a gépet!

Jah vásároltam egy szépet

Haverok, Buli, Fight Club!

Hali!

Valaki küldene nekem egy accountot a GOW 3 demo-hoz? <#idiota>

Nagyon megköszönném 😊

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

predator0
Tõccsétek a Yakuzaháromdemót!

Ezt benéztem. Nem kéne zöldhajnalban fórumoznom. <#idiota>
n000rbi
Tökmindegy mi az új fiók neve.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

deep
Ha azt irja hogy más használja már ezt, akkor más használja. Várd meg, amig kijelentkeznek, próbálgasd.
És a fiók neve mi legyen? az tökmindegy végülis nem?, bár az a gond hogy ugye minden fiókhoz más email cím kell, mer a username amit kaptam az valamilyen @example.com-os végû, meg kaptam egy passwordot.

n000rbi
Én így csináltam és mûködött: létrehoztam egy új fiókot a gépen, majd sign in/use an existing account, ide bevertem belépési adatokat, gondolkozott kicsit, majd beengedett a Store-ra, onnan Download history és letöltöttem a demót.

Sziasztok! Hát nemtom ti hogy vagytok vele,de sajna nem tudom letölteni a God of war3 demóját 😞( mert amit kaptam usernevet meg passwordot, hiába irtam be a sign in-be, azt irja hogy más használja már ezt :S Pedig annyira örültem volna neki, deh sajna ez van... 😞 Ha valakinek lenne ötlete hozzá, hogy mit csináljak azt nagyon megköszönném! 😊

MoLc
xDD

Ha csak sixaxis van ráírva akkor is, de úgyis dualshock, ha a géphez adták...

PSN: berghold

Ha rá van írva, hogy DualShock 3, akkor igen.
Felgolos
Ps3 slim gépem van a controller mozgásérzékelõs?

Szerintem vegyel mind2ot az a biztos.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

NEXUS6
Ha egyáltalán felmerül a dilemma lehetõsége, akkor tényleg Boxot vegyél!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

kirol
Köszi!

DanielT
Szerintem itt a többség az Xboxot ajánlja, a topik címe pusztán megtévesztés.
predator0
Szerintem nemtom.

kirol: Ük, 250 gigás 84990 huf.... 😊

kirol
De hol lesz Heavy Rain PS3 Bundle? És mikortól?

sziasztok nagy dilemmában vagyok😄 nemtudom h ps3at vagy xboxot vegyek segítsetek pls😊
Prody
Jaja, nagyon remélem hogy lesz valahol!

zzeN
+ ÜK-ban.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prody
Gamestore lemaradt.

Prody
Elvileg már most pénteken lesz Heavy Rain a Konzolstudio, KonzolokSzervize, Platinumshop -ban olyan 12k körül !! 😄

n000rbi
Az XMB-ben találod, ott ahol belépsz, mikor bekapcsolod a gépet...

Ezt tudom, de egy felhasználó név alatt lehet csinálni egy másik store-t?, mert ezt a create a new acount menüpontot seholsem találom. :S

n000rbi
"Ha az EU Store-t meguntuk, érdemes bepróbálkozni az USA-val is (egyébként is ez a legjobban frissülõ, legizgalmasabb tartalommal rendelkezõ a három közül). Az eljárás ugyanaz, ám elõször kell kreálnunk egy új accountot a Create New Account opciónál. Légyen ennek neve USA (vagy akármi más), majd Sign Up, s kövessük végig az elõzõ lépéseket. Nagyon figyeljünk arra, hogy Master Accountot válasszunk, különben nem tudunk országot változtatni, ami itt ugye egyértelmûen United States lesz. A lakcímet szintén keressük meg neten, ez bonyolódni fog azzal, hogy államot is kell választanunk."

/PS3 FAQ/)

Aham, most az lenne a kérdésem, hogy már van uk-s store-om de most szeretnék usa store-t is, merre találom a create new account menüpontot?, mert nem találom csak sign in opcióm van.

A Store-ban a redeem code mellet a jobb felsõ sarokban. Asszem nem pont ez a neve, de vmilyen download izé.
Valaki tudna segíteni, aki letöltötte már a god of war3 demóját, hogy a user name-t meg a passwordot a sign in menüpontba kell írni, aztán a download history-t merre találom melyik menüpontban?, mert állítólag itt lehet elkezdeni letölteni a demót.