89387
PlayStation3
  • DanielT
    Jaja... :)
  • SlickAdam
    akkor ezek szerint olyan vagy, mint az elefant
  • DanielT
    Dehogy, szerintem már 2 éve is megvan, hogy benéztem oda.
  • SlickAdam
    te olvasod a 360 topikot???
  • DanielT
    Bár haragszom rád nem is kicsit a warez spoilereid miatt a 360 topikból, de lásd kivel van dolgod:

A PS3 nem tud mindent átskálázni 1080-ra(mint a 360) és ezért vált át a játék valós felbontására. Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, h miért van az, hogy mikor a ps3 menüje van akkor 1920x1080as felbontással meg a képernyő, de amint elindítok egy játékot 1280*768ra vált át... mit kell átállítani vagy mit rontok el, mert sztem a játékoknak nem így kéne futniuk :)
  • 0ckH4M
    Sziasztok!

Egy pár trófeát sikerült összeszednem a God of War Collection NTSC verziójában, de még nincs meg a platinum. Ha beszerzem a PAL verziót, akkor a megszerzett trófeákat "beszámítja", vagy egy teljesen más játékként kezeli a régió különbség miatt?
  • piki1982
    működik köszi szépen
  • Norbi7
    Ne x-el lépj be az USB meghajtóba, hanem háromszöget nyomj és úgy megnyitás.
  • gazgoblin
    Próbáld meg felmásolni róla az mp3-akat és utána lejátszatni a PS3-ról.

Filmekre egyszerűbb, ha PC-ről osztod meg a dolgokat ezzel a Mediaserver programmal, mert a PS3 nem kezel le minden formátumot (és .srt feliratokat egyáltalán nem)

Az ajánlott progi pofonegyszerű és visz mindenféle formátumot/feliratot
  • piki1982
    MEGOLDÓDOTT az előzőekben írt 1080i vagy 1080p probléma ---> Kicseréltem a HDMI kábelt és láss csodát már ő ajánlotta hogy az 1080p-t :) ... de az USB még kérdés lenne, mert erre nem tudtam rájönni. köszi
  • piki1982
    köszi a reakciókat. 5mp-es resetet alkalmazva sem jó a dolog csak1080i-t tud de sajna se másik konzolom se másik hd tv-m hogy kipróbáljam mi a gond ... szép is lenne:)

Ezen kívül van újabb kérdésem amire a könyvben nem találtam választ:
    próbáltam usb-n zenét képet filmet betölteni a konzolba. felismerte a gép mert bejött az USB DEVICE lehetőség de amikor a zenék alatt rámegyek azt írja nincs rajta zene, ha az USB DEVICE en tartva a joyt megnyomom az opciókat akkor kiírja hogy 74 tracks + a méreteket, de lejátszani nem tudom. ugyanez a filmeknél és képeknél is. ötlet??

köszi
  • Freedy
    Nekem is ilyen problémám van. Fat gépről van szó, igaz? Én kivizsgáltattam, és az rsx-ben elszállt hőérzékelő. Javíthatatlan, legalábbis én nem találtam még rá megoldást, pedig nem egy helyen kérdeztem.

Ami még előfordulhat, és valószínűbb, normál esetben, hogy televan porral a gép+kiszáradt a hőátvezetőpaszta. Ha garanciális még, akkir vidd vissza, ha nem, akkor meg szedd szét, ha értesz hozzá valamelyest és sűrített levegővel fújd ki, illetve pasztázd újra, lehetőleg valami jobb fajta pasztával, pl Arctic cooling mx2.

Bár mivel azt mondod, hogy javítás óta csinálja, valószínűbb az első probléma.

Mondjuk nekem nem 1 perc után csinálja, hanem valamikor 5, valamikor fél óra után, de olyan is előfordult, hogy szinte azonnal.
  • balla27
    köszönöm a gyors választ.nekem van egy tippem,hogy miért csinálja,de szerintem az hülyeség.
  • DanielT
    Nem természetes, én legalább 4 fokozatot meg tudok különböztetni hallás alapján.
  • n000rbi
    A kulcsszó, hogy használtan vette a gépet...reseteld a beállításokat defaultra (lenyomva tartod a bekapcsológombot 5mp-ig) és utána próbálkozz újra...szerintem.
  • balla27
    sziasztok!1 kérdésem lehetne?a ps3 gépem kb 1 perc játék után maxon elkezd hűteni.(nincs köztes állapot).ez természetes?javított gép..sony szerviz csinálta meg,és azóta van ez.köszönöm a válaszokat
  • DanielT
    Kellemetlen. Akkor az alap teszt: a tévéd és egy másik ps3, illetve a ps3-ad egy másik tv-n.
  • piki1982
    oldalsó 4.ben is
  • piki1982
    hát az 1. ben ugyanaz a helyzet ...
  • DanielT
    Rakd a HDMI 1-es csatlakozóba, vagy az oldalsóba.
  • piki1982
    SAMSUNG 32B650
  • DanielT
    Írd a tv-d típusát.
  • piki1982
    ha csak az 576i-ben van pipa és az 1080p-ben rakom akkor nem veszi be. ha csak az 1080i-ben van akkor jó. számít hogy melyik csatlakozóba teszem a tv-n, vagy hogy mi van rákötve (pc+dvd és most ps3)?
  • NEXUS6
    Próbáld ki, hogy az 1080i (interlace-váltott soros/alacsonybb minőség valamivel) mellöl kiveszed a pipát de az 1080p mellett bennhagyod.
  • DanielT
    Rakd 720p re, mindenhonnan máshonnan vedd ki a pipát. (az 576i ből nem lehet) Ha így van kép akkor csak 720p-t tud a tv-d.
  • piki1982
    vagyis helyesbítek most bevette az 1080i-t de az 1080p-t visszadobja. a tv elvileg a ráírtak szerint 1080p-s. de igazán nem tudom mi ez a p meg i dolog. valaki elmondaná?
    köszönöm
  • piki1982
    sziaztok

vettem egy pős3 slim-et használtan, rákötöttem egy samsung hd tv-re hdmi-vel de csak 576p felbontást ad, amikor át akarom állítani 1080-ra sötét kép pár másodperc kalibráció és visszaadja az 576-ot.
    amikor a bekapcsolásnál kérdezi hogy automata legyen e a beállítás mert érzékel egy hdmi kábelt igent nyomok de akkor is csak 576

mit lehet tenni?
    köszi
  • DanielT
    Ha folyamatosan nyúzza mellette a notit, akkor segíthet. Ellenben ha valódi eredményt akar, akkor semmi más ne generáljon forgalmat a PS3 mellett arra az időre és ehhez semmit nem kell állítani.
  • Alien!
    kicsit több ez annál...
  • DanielT
    Csak az időt és a reményt, hogy valami érezhetően jobb lesz. Pedig nem :) Esetleg egy kis placebó hatás.
  • Alien!
    egy PSN letöltésnél jól tud jönni, viszont netes játékoknál túl sok a hibaforrás a többiek oldaláról is. lehet, hogy bizonyos esetekben valóban segít, de csodát nem csinál. Bukni nem bukik ha beállítja, nem?!?
  • DanielT
    Összezavarod szegényt, látod, hogy azt akarja hallani, hogy van megoldás, pedig nincs. A routeren semmi nem múlik, ha gyakorlatilag helyesen működik. A ping a lényeg, arra a sávszél korlát nincs hatással.
  • Alien!
    a routerben a QOS résznél, ha támogatja....

példa
  • Kocka08
    És hogy lehet beállítani?..:D
  • Alien!
    én beállítottam, hogy a ps3 kapja a legnagyobb sávszélt ha be van kapcsolva, de a Fifa sajnos inkább szerverfüggő illetve ping függő...Hiába jó a neted, ha az ellenfelednek szar a feltöltése, akkor szaggatni fog sajnos!
  • Kocka08
    Értem köszönöm..
    Nekem ezeket egy online fifás srác mondta hogy neki azóta nem akadozik..
  • Alien!
    abban az esetben ha a routered támogatja a QOS-t, (quality of Service) akkor beállíthatod, hogy az egyes programok / slot-ok milyen prioritást élvezzenek. Ez valóban segíthet elosztani a sávszélességet, ha sokminden fut egyszerre. Viszont a torrentezéssel tönkrevágott ping-re szerintem nem megoldás.
  • DanielT
    A router nem különbözteti meg őket, aki adatot kér az kap, igazságos elosztással. Nyilván nem szerencsés torrentezni a laptopon, miközben online játszol a Ps3-on.
  • Kocka08
    Mármint úgy értem hogy nem akadozik hiszen a laptop nem szív el belőle sokat mint eddig..
    Vagy ez nem így mükszik?