PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP-t keresek 20-30K között... privi ha van eladó esetleg...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
UTP CAT5 patch kábel az jó hozzá ugye? mert aza sima netkábel jól tudom?
bocs a láma kérdésért, de biztosra akarok menni😊
De nekem elõbb még PS3-at kell venni. A 120-as mennyi nálatok?
Heavy Rain PS3 pack nincs? Nem lesz?
www.digimomentsvideography.com
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Haverok, Buli, Fight Club!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Az anjáról beszész!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#boxer>#boxer>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 250gb PSN ID: olishort1
(Csak vicceltem, a többiek értik)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A láma kérdés pedig most jön: ha letöltöttem, akkor hogyan tudom deaktiválni a gépemen az Accountot (hogy aztán más is letölthesse) és miután deaktiváltam, a meglévõ Accountjaimmal is tudok majd játszani a demóval?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Azon spekulálok, hogy a 120-asat vagy a 250 gigásat vegyem-e. Köszönöm a segítséget!
Majd valamikor megjelenés után kicsit lemegy az ára.
www.digimomentsvideography.com
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Amúgy grat, jó játékot! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A fene essen bele, hogy pont a múlt hétvégén kellett nekem túrázni😛 Ugrott az ingyenes Flow és lehet a GoW3 demó is...
sacano1:Igazából nem maradtál le róla.Kb 2-3 hónapja már felpakolták a nyári E3-as demot,viszont publikusan azóta sincsen és a fene tudja h mikor lesz.
Inkább adjanak ki egy újat a végleges aranylemezbõl <#nevetes1>#nevetes1>
Haverok, Buli, Fight Club!