89387
PlayStation3
-
#75767 en meg inkabb maradnek a samsung lcd-nel :P -
Freedy #75766 Én inkább Panasonic plazmát vennék, és minél nagyobbat. -
#75765 HDTV vasarlason gondolkozok es lenne egy par kerdesem:
-megeri fullhd-t venni? mivel en nem nezek fullhd filmeket, illetve a ps3as jatekok nagyon nagy resze 720p-s es nem nagyitja fel a ps3.
-a masik kerdes, hogy hany centiset erdemes venni? mert havernak egy 81es samuja van. az aruhazakba angyon kicsinek tunnek, de az o szobajaban viszont nagynak tunik, sot pont elegnek.
-utolso kerdes: erdemes led-et venni? lattam eleg jo arba vannak most a 81 centis hdready led samsungok.
koszi a valaszokat. amugy sg-n van elo hdtv topik? -
rusher #75764 Épp ez az, hogy ha a TV-re kötöm rá ott megy rendesen. De akkor minek vettem a monitort, meg hát TV-n csúnyább.... -
ToM1113 #75763 Hát nem tudom...
Elvileg ha nem húzod ki a kábelt csak hozzáérsz kicsit vagy megmozgatod... attól még nem kéne elmennie a képnek.
Hogy játékkor miért megy el.... fogalmam sincs. Másik kábel? másig csatlakozóba?
-
rusher #75762 Úgy is elmegy a kép, de ha nem nyúlok hozzá, akkor megy. Viszont ha elindítok valamit, eltűnik. -
ToM1113 #75761 ha alapmenüben birizgálod a kábeleket akkor nem megy el a kép? csak akkor ha játékoknál? -
rusher #75760 De akkor az alapmenüben mégis miért megy flottul minden? Ezt nem értem.... -
ToM1113 #75759 bár nekem nem volt még ilyen hálistennek.
de abból amit elmondtál.. lehet hogy valami érintkezési hiba lehet.
" vagy elindítok egy játékot, megint eltűnik a kép, pedig nem is mozdítottam meg a kábelét, mert ha azt csinálom, megint csak eltűnik a kép." -
rusher #75758 Szükségem lenne egy kis segítségre. Ma reggel összedugom a PS3-at, de nincs kép. Felhívom a szervízt, azt mondták reset-eljem le, megvolt, újra beállítottam a képet, hogy a monitoron jöjjön, de ha újra indítom a gépet, vagy elindítok egy játékot, megint eltűnik a kép, pedig nem is mozdítottam meg a kábelét, mert ha azt csinálom, megint csak eltűnik a kép.
Esténként szét szoktam húzni a gépet, nehogy a háziállat lelökje. Valaki azt mondta, hogy kophat ilyenkor az érintkező, de a szervizes ilyenről nem is hallott, tehát nem lehet hogy az érintkező elkopott. A monitor nem hibás, kipróbáltam máshol, ott működött.
A kábel küldi a jelet a monitornak, csak kép nincs, így elvileg az sem lehet a gond.
Tegnap este még minden jól működött.
Valaki valami ötlet, mert az ideg szétb..... -
#75757 Eladó vagy cserélhető! Egy metálkék Nintendo Dsi(garanciás) kiegészítőkkel:Hordozható Fekete szinbű tok, 2 db Érintő ceruzával, Autós töltő, Játék tartó, Kijelző védő fólia ,Fülhallgató, Csuklópánt, Törlő kendő, R4neo flash kártya viszi a tört játékokat!+ ha kell egy 4gb
microsd kártya játékokal!
A CSERE CSAK PS3 JÁTÉKOKRA ÉRVÉNYES!!! Érdeklődni lehet privát! -
#75756 Ok, leírom. Lehetséges, hogy régió eltérés miatt van. A storeból már leszedtem egy progit ami kell a régebbi platformú játékokhoz. -
#75755 Hi!
Azt tudja valaki hogy 2db ps3 at hogy lehet össze csatlakoztatni?
Adat küldés céljábol.
Vagy egyáltalán van ilyen lehetőség? Ha van akkor valaki leírná nekem lépésről lépésre?
Előre is nagy köszönet!! (életmentő) -
barcames #75754 köszi szépen!
ilyen kormányt akarok ps3-ra ami forma 1 jellegű.
valaki nem tud olyan oldalt mondani ahol lehet ilyen rendelni vagy hasonlót? -
#75753 Kb. 6 óra. -
#75752 kb 5-6 ora plusz a multi. -
barcames #75751 call of duty mw2 az kb milyen hosszú? (demót kipróbáltam és nagyon megtetszett) -
#75750 Ha annak a bizonyos hibaüzenetnek a tartalmát leírnád, lehet, hogy jobban tudnánk segíteni. ;)
Amúgy arra figyelj, hogy PS1 játékok esetén nincs régiófüggetlenség, tehát, ha NTSC a játék, de PAL-os a gép (vagy fordítva), akkor nem fog menni. Én játszom néha PS1 játékokat lemezről, és semmi gond nincs velük (bár én nem 60-as, hanem 40-es gépen, de szerintem ez nem befolyásolja). -
#75749 a ps2-eshez úgy tudom le kell tölteni valamit a store-ból, a ps1-es játékkal nekem nem volt gondom. Lehet karcos a lemez -
#75748 Természetesen! -
#75747 eredeti a jatek? -
#75746 Hi. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a PS3 lejátssza e a PSX játékokat? Én ezidáig abban a hitben éltem, hogy lejátssza az összes PS1 PS2 platformú játékot, viszont a minap vettem egy régi klasszikus PSX játékot amire csak egy hibaüzenetet dob. A gépem 60GB-s változat, lehetséges, hogy valamit le kellene töltenem hozzá a storeból? Ja és ráadásul ez a játék storeból letölthető. Help! Thx! -
ypss #75745 Kösz -
tihibaby #75744 Ne adj igazat!
Gondolkozz el!
Mi a fene különbség van szted aközött hogy lemezről nézel egy filmet,vagy winyóról?
Mi a fenéért nem skálázná fel winyóról,mikor ugyanazt a folyamatot kezeli a ps3:AVI formátumot játszik le.
-
Papesz #75743 -
#75742 Nem. -
ypss #75741 Hi lehet ps1 játékot rakni ps3 hdd-ra a psn-en megvételen kivül? A legujabb fw van rajtra. -
#75740 Aranyozott kábeleid polírozod rendesen? -
Chris Lowe #75739 Én már 10 éve itt vagyok bibíí, nekem meg már főregem is van, nekem meg van kétkirályos a nicknevem mellett.........látom sokat nem változott a topik, le lett írva, hogy folytassák priviben mert a kutyát nem érdekli a baromságuk, de csak itt pörögnek.
Nem véletlen, hogy eltünt innen Fox, EmThor és más értelmes fórumozó.
Optimista vagyok ezért néha benézek, de sajnos tényleg igaz: nem változik semmi.
Danikát fel kéne lőni a holdra, hátha ott is talál internetet a pléjboj csávót meg a marsra. Asszem meg lenne oldva a topik problémáinak nagy része.
-
#75738 És ki nem szarja le? Egyébként miért váltottál? Azt már annyira lejárattad, hogy nem mersz vele kommentelni? Vagy ezzel a neveddel játszod az idiótát?
-
Hugh Hefner #75737 (halkan jegyzem meg, a főregem, amit évek óta nem használom ugyanolyan idős mint a tied, szóval ezzel (is) mellélőttél) -
#75736 Mint láthatod is, több mint 10 év gyakorlatom van csak itt az SG-n. Sok hozzád hasonló BAROMMAL találkoztam már és van, amikor már nem adom meg a minimális tiszteletet sem amit a többség megérdemel. Te már elérted ezt a szintet.
Kereshetsz tőlem hasonló stílusú kommentet, nehéz dolgod lesz. -
#75735 nem filmezek ps3rol. arra ott a gep.ugyis ugyanazon a monitoron oztoznak, szoval mindegy. -
#75734 Szerintem nem, de igazat adok neked. :-) -
tihibaby #75733 Tévedsz. -
#75732 Ha vinyóról nézel filmet, akkor úgy nem skálázza fel, csak akkor, ha kiírod lemezre és berakod a ps-be.
Bár, lehet tévedek... -
tihibaby #75731 Ha már annyira filmet akartok nézni,akkor nézzetek Br rippeket aviban.
Sok felfér még egy 80-as winyóra is,és a felskálázás által élvezhető is. -
#75730 lehet igazad van, mert elbizonytalanodtam. de az mkv-t azt tudom, hogy nem tamogatja a ps3. -
#75729 Rosszul tudod. Fel lehet tenni a PS3-ra 4 GB-nél nagyobb fájlt is. A PS3-nak a fájlrendszere nem FAT32, hanem NTFS. Csak az USB-ről ismer fel FAT32-t. Szerintem ezzel kevered össze. Szóval fel lehet tenni, de nem külső adathordozóról, hanem media server progival. De mkv-t akkor is hiába tenne fel, mert a PS azt nen tudja lekezelni. Úgy jó csak, ha mkv2vob progival átalakítja vob-bá és úgy másolja fel!
Nem okoskodni akartam, csak leírom, hogy én hogy tudom! -
#75728 azért kérdem, mert a pendrivet elviekben a gép írta h lehet.