241
Ismét egy ujabb kaland!
-
#26 Jaaa! Mekkora szivatas ez az egesz baszus.
Mesze nem olyan mint a Syberia :(
Sajnos vilag eletembe utaltam az ilyen stilust:(
Vegulis a gama nem rosz de aze kcisit bugos mert meg szo sem esset a gyilkosagrol de mar lehet rola kerdezni meg ilyenek.... erdekes...
Nah majd csak jaccom .... -
#25 Jaj man csak ket file es jaccom:))))) -
#24 jóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!! -
fucko #23 Hat ez az intro kibaszott jo sztem foleg a vegen azok a bevillanasok ahogy bejon a gyilkos meg ahogy ott vannak szitszaggatva a sracok az agyban:) -
#22 Már fel is telepítettem,mindjárt csekkolom!!! -
fucko #21 Ez a faszi vmi medium akkor ugye,marmint mikor vege a demonak akkor ilyen latomasai vannak nem?
-
#20 Este mar jaccom! Alig varom! Azok a kepek amiket lattam egy szeruen fantasztikusak!! Ha fele olyan jo mint a Syberia akkor lehet elajulok :) -
M.A.D. #19 Megjelent bizony! Vazzzzz! :))) -
#18 Ha! Ejjen ejjen!!!!! -
fucko #17 Szedd le a demot,szerintem megeri letolteni. -
fucko #15 Jaja jon is mar lefele,a demo tiszta izgalmasan lett vege alig varom hogy lent legyen! -
#14 kijött az ISO!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13 Csako:)
gyerekek a Tony gama az tipikusan Monkey Island. Minden beszolas vecces nekem nagyon teccik :) Erdemes letolteni halara lehet rohogni az egeszet.
Jah es ha mar jaccatok szokott olyat csinalni a gem hogy lelassul akkor siman nyomjunk egy ESC -et es utana terjunk visza a jatekba es menni fog rendesen :) -
fucko #12 Megneztem es leszamitva a belso nezetet ami nagyon leviszi a kalandjatekok nivojat(legalabbis sztem)eleg jo,izgalmas szep is . -
#11 Szeva eberke :) Milyen az a Tony Tough ? -
#10 Jó a demo,csak naon rövid...
A kulcsos megoldás nagyon ismerős-honnan is...????? -
#9 Addig jaccatom a Tony Tough ot mert halali :) -
#8 Nah irjatok milyen a gama mert nincs kedvem letolteni.
Ezek is nem hogy a Syberiat folytatjak most lehet eszt megcsinajak es meg a vegen ez is ugy fog befejezodni mint a Syberia:) -
adamadam #7 senki nem tudja mikor fog megjelenni? már nagyon várom -
#5 www.hardwired.hu <------ itt a demo -
Evilmann #4 Egy demohoz? Megnezed a tipikusabb siteokat pl. gamershell, avault, hardwired, gamestar és az egyiken (előbb-utóbb mindegyiken) fent lesz. -
fucko #3 Hat ez a jatek eleg zsirul nez ki. -
#2 Miért nem írtok soha linket? -
#1 Hi
Ismeritek a játékot? Most jött ki a demoja!