241
Ismét egy ujabb kaland!
-
fucko #109 A londiner sracnak kell megmutatni a gyanusitott kepet. -
fucko #108 Szevaaaa hatte belogtal egy kis lokatoros kocsiba vagy mi hogy gephez jutottal?:D
De reg lattalak bazze;) -
#107 Én ott akadtam el, hogy bejutottam a szobába felvettem ndent beszéltem mindenkivel és még senki sem hallt meg.Pontosan kivel kell beszélnem? -
fucko #105 Ezutan megolik a londiner gyereket es megkapod a cimet a gyanusitottnak ahol most lockpickeltem az ajtot. -
fucko #104 Ehh sikerult :)Koszi! -
#103 Akkor te előbb vagy mint én.Ebbe a szobában vér, gyürű és üveg van. -
#102 Én azt szeretném megtudni mi van azután hogy bejutottam az ajton és felszedtem mindent megvan a fantom kép is de ezután...??? -
fucko #101 De ez mar egy masik ajto,vmi iroda. -
#100 Egyszerre beteszel 4-et utána cserélgeted a kulcsokat.Egyenként variálid mindaddig mig nem mozdul.Az is számít merre áll.Ha jól emlékszem a bal felsőbe kerül az amelyikolyan mint egy kigyó tekergöző az eleje.. -
fucko #99 De megis hogyan?1enkent rakosgatod be es ugy nezed hogy mikor nem mozdul mar vagy 1szerre berax 4et es ugy kell benazni mig jo nem lesz? -
fucko #98 Na mosma nekem is szarakodni kell a kulccsal pffff -
fucko #97 Na ez meg is volt,volt egy jo kis uldozos video meg dugott egy jot mekferzön ;) -
#96 Sikerült kitalálnom a kombinációt. Akkor jó az állkulcs a zárban ha nem mozdul meg mikor lenyomod a kilincset. 4 kulcsot kell berakni és addig cserélgetni és le föl mozgatni mig mozdulatlan marad.... -
fucko #95 sc980011-6.jpg -
fucko #94 Portraitrobot konyvtar a texturesen belul. -
fucko #93 Ez mekkora lol.Tudod irtam hogy biztos azt kell csinalni hogy valahogy ossze kell hozni a faszi kepet.Hat 1szeruen nezz bele a post mortem konyvtarba/textures es ott egy jpg majd megtalalod es alkoss:DD -
fucko #92 Hat ugy kene hogy legyen de nem visz,en mar egyszer ugy is csinaltam hogy felvitt a hordar de most nem hajlando beszallni ez a kis szemuveges pöcs. -
#91 Úgy visz fel a hordár,nem??? -
fucko #90 Ez a jatek vagy kibaszottul bugos vagy egyszeruen szarul csinaltak meg,elkezdtem elolrol most direkt mas dolgokat mondtam es kerdeztem mindenkitol es erre se lock picket nem tudom megszerezni es meg csak fel se tudok menni az emeletre,mer aszondja a csomagnal amibe be tudna szallni hogy eppen beferne csak nem tudja hanyadikra kell mennie,es mar mindenkivel beszeltem. -
#89 Meg van nekem is az áll kulcs készlet de nem tudom melyik hova való és hogy, kell állnia. -
#88 megvolt,de nem lehetett használni,csak benn a szobában,amikor a tetthelyre jutok be.. -
fucko #87 Ezek szerint nem kell a bot ahoz az ajtohoz,vagy cypher neked megvolt a bot a nyanyatol mikor az ajtoval kinlodtal? -
#85 Szal elakadtunk..Fasza.
-
fucko #84 De amugy tudom mit kene csinalni:a bisztroban van a londiner gyerek es neki kene osszehozni a gyanusitott kepmasat,de ehhez info kene meg.Nekem elmondta a piaado hogy kis gyilkos szemei vannak squared face,es nagy bajusz,de mast nem tok,se orr se haj se ful se szaj. -
fucko #83 Akkor kb. ott jarsz ahol en:))) -
#82 Akkor voltam a szobában,találtam üvegdarabokat,hajfestéknyomot,meg gyürüt.
Voltam a rendőrségen,a nyanyánál,meg a pszicho-dokinál.
Aztán megint elakadtam.. -
#81 nah,akkor leadom az Insurance-os dumámat.. -
fucko #80 3 a magyar igazsag:)) -
#79 Akkor lendüljünk bele:
beszéltem mindenkivel
van botom
van álkulcsom-de nemtom használni..
Ha újrakezdem,éppen 3x fogom... -
adamadam #78 olyanom nekem is van már -
fucko #77 Vagyis nem botot hanem egy kis vasat amivel ki lehetett pöckölni a kulcsot. -
fucko #76 Jah. -
#75 A nyanya adott neked botot?? -
fucko #74 Kezdjetek inkabb elolrol es insurances szoveget nyomjatok a portasnak es akkor legalabb hatha elorebb jutunk,meg legalabb bent lesztek a gyilkossag helyszinen ;) -
#73 jah,közben melóztam,meg anyáztam a kulcsokat...
-
fucko #72 Melyik ajtonal van a problema,az 507esnel? -
#71 Hat ez nem igaz. Nem latok semmifele logikat benne. Aki megoldotta a kulcsos dolgot szojjon ma! -
#70 Nah en is kulcsal elvaguok a faszba... 5 fele kutyu van... de en nem tudom vazz hogy ezek megis mit gondoltak amikor megcsinaltak a jatekot hogy mindeki profi tolvaj vazzeg? -
#69 Engem is idegsit hogy nem talalom a 5 kulombseget vaz -
fucko #68 Hat egy idseig biztos nem lesz.