241
Ismét egy ujabb kaland!
-
#150 hol van ez a fresko? -
#149 hol hol hol?????? -
#148 jobbra az első szobában szembe jobb oldalt gardrobszekrényalján van, ha kinyitod persze.Kulcs nélkül nyilik. -
fucko #147 Jartal mar a freskonal ahol megvaltozott a kep a gyertyak fenye miatt?Ott mit kene csinalni? -
fucko #146 Jol van megyek felakasztani magam :(( -
#145 szal illusztrácio volt minden matekfeladatnál illetve az ajtok feletti jeleknél is és ezek a nap a föld a viz és a tüz jelei voltak. Ezeket kellett összekombinálni. :o)) -
fucko #144 Hat nincs nalam semmi szekreny amivel vmit is kezdeni tudnek. -
fucko #143 Csak azt nem tom erre hogy jottel ra mer bassza az agyam hogy nem talaltam ra utalast.Megnezem meg 1szer azt a szekrenyt akko.:) -
#142 egy szekrényben van alul egy kis ékszerdoboz. -
#141 Ha jol emlékszem akkor:
15- h betü felül vizszintes vonallal átlozva
34 - 4 es jel felül kunkoriszárral
175- a nők nemijele /o alul kereszttel/
65- a férfi nemijel /o nyillal/ -
fucko #140 Nekem abban a szobaban nem lehet semmit se csinalni vagy mar reg megcsinaltam nem tom. -
fucko #139 De nem erted, megvan a 4jel vagyis tudom miket kell osszeonteni,de nemtudom melyik jelu uvegbol kell a 175 gramot es melyikbol a 15 es igytovabb es nem is talalok ra utalast lehet persze hogy en benazok,de nem akarok most kombinalni mer nincs kedvem. -
#138 Az az apartmanház ahol a vénkurva felmosott és csak ugy lehetett bemenni ha leverted a virágát.Ahogy belépsz jobbra az elsőszobában van egy ajtó mögött. -
#137 azokat a jeleket jegyezd meg amiket a #131-ben irtam. azok vannak az üvegeken is. -
fucko #136 Milyen apartma es milyen szekreny eskuszom nemtom :)) -
fucko #135 Figyu mosma megvan hogy milyen aranyban kell rakni csak azt nem tom hogy melyik anyag melyik feladvanyhoz tartozik vagyis meylik bol kell berakni 15ot es melyikbol 175ot es igytovabb.
Segits.:) -
#134 Ha! Bementem a lakasba! Nah megyek en jaccani! -
#133 Az apartmanban ahol a házaspár lakott a szekrényben van egy kisdobozka amit nem tudok kinyitni. Nincs se tollkittem sem lockpittem. -
fucko #132 Hu bazeg es en ezek kozul egyiket se vettem eszre de nagy lammer vagyok. -
#131 Ha összeadod mondjuk a vizszintes sort akkor kapsz egy számot ami függölegesen is annyi.Ezt számold ki az összes matekos feladaton. A kapott számok lesznek a pormennyiségek.Az épületben talász a földszinten két ajtót ,ami fölött van egy-egy jel és az emeleten szintén. Összesen 4 jel van ami a kémiavegyületesüvegeken is szerepel. Azokból az üvegekből az kapott mennyiséget töltsd a ballonba és gyujts alá.
Az apartmanban ahol a házaspár lakott a szekrényben van egy kisdobozka amit nem tudok kinyitni. Nincs se tollkittem sem lockpittem. -
fucko #130 Najo akkor 2en osszehozzuk:))
Nos en azt szeretnem tudni mit kell a matekossal,csak azt vettem eszre hogy sréhen egymas utanis sorrendben vannak a szamok de mit kell vele csinalni???
Most te:egyszeru a dolog csaka harom betut ami oldalt van odaforgatod a felso lyukhoz felulrol lefele:A,D,N sorrendben aztan az oldalso szamsort ugy hagyod ahogy van vagyis semmin es a lentit rendezgeted addig mig ertelmes szoveg nem jon ki alul es magatol be nem hozza a videot. -
#129 Helyszín: a Gregori De Allepin házban a tiktkos pincében ahol egy holttest is van. Falon vannak a matek feladatok /megoldva/. Kémiailabor /megoldva/ De van az a rohadt könyv amibe belehet egy karikát helyezni,majd lezárni és van 2 számkodos genya amire nem találom a számokat. Jár itt már valaki? -
#128 Sorrend,vmi??? -
fucko #127 Nem nehez az nekem sikerult 2 perc alatt mikor komolyan nekialltam :) -
#126 Szal a fószer(aki a képen látszik..)irodája előtt vagyok,de megint álkulcs van...
Ehh,belehülyülök az álkulcsokba--vagy átképzem magam betörővé?
-
fucko #125 Hat en mar elegge elottetek jarok sztem:),van is most megint egy fasza kis puzzle:( -
#124 bammeg,dolgoztam,hol a fuck-ban jártok már....
Ehh,ez a sok meló öl meg..
na,megyek,megoldom az ügyet. -
adamadam #123 na végre én is bejutottam.bent ügye csak a port meg a gyürűt kell felvenni, igaz?
a másik meg hogy ahhoz a képes faszihoz hogy tudtál bemenni, mert én nem kapok másik kulcskészletet? -
adamadam #122 nem vágom ezt a kulcsos dolgot, melyik nem kell a zárbak? -
fucko #121 En meg mar elore mentem mint allat,qrva jo a tortenet szegeny faszi aki a kepen van egy magannyomozo es felberelte egy gazdag faszi hogy szerezze vissza egy fontos targyat egy hazaspartol(meghozza a whytestol csak alneven vannak) -
#120 Most ismét leragadtam..Bementem a redörkapitányságra kaptam új helyszint de semmire sem jó...Hát igen a bajusz már fejfájástokoz:)) -
fucko #119 Arra rajottel hogy 5 alkulcs kozul melyik kell a zarba meg hogy milyen sorrendbe legyen de az mar fejfajast okozott hogy 2 bajusz kozul melyik legyen a kepen:DD -
#118 Már rájöttem a bajusz rossz volt...:)) -
fucko #117 De most amugy qrva jo resz van a jatekban nagyon teccik,le kell jatszani a faszival aki a kepen van hogy hogy bereltek fel hogy elvegezze a munkat,ez egy visszaemlekezes es mi jatszuk le,sztem nagyon jo 5let. -
fucko #116 sc980011-6.jpg
cakumpakk masold le es nyomd az egyik szoveget:) -
#115 Nem vagyok jó angolból.:))) -
fucko #114 az egyik nem az hogy "nem ismered fel ezt a faszit?":)
Najo nem nezlek hujenek:D -
#113 Két féle kérdést tesz fel akármelyiket kérdezem elküld... -
fucko #112 Azaz de engem nem kuldott el -
#111 Nem tudom megmutatni neki a képet mert egyből teljes képernyőre rakja esélyem sincs megmutani.Hogy mutattad me? Beszélni sem akar velem mert elküld.A londiner az aki a kávéházban ül az asztalnál?