241
Ismét egy ujabb kaland!
-
adamadam #67 azt nagyon megköszönném, mert én még mindig ezzel a kulcsal bíbelődök -
fucko #66 Na mivan nem jastzik senki vele vagy mindenki varja a leirast?:) -
fucko #65 Hu aztat en nemtom mert en mar belulrol nyitottam ki siman az ajtot.En meg mosma kinomban nekikezdek megint es azert is masik modon csinalom mert igy nem jutok sehova,es ugy legalabb meg segithetek is:) -
#64 SENKI????????? -
#63 Jah,de 5 féle kütyü van,melyik sorrend okés??? -
fucko #62 Rakozelitesz az ajtora es a kulcsjukon hasznalod a lockpick toolt,vagy mar probaltad? -
#61 pillanatnyilag az álkulccsal szívok..Hogy a fa..ban nyílik ki az ajtó??????????? -
Cnut #60 Én most töltöm a rip-et. Valaki megdobna egy iso letöltési hellyel! Nem akarom úgy játszani, hogy nem látom a fickó látomásait Köszi! -
fucko #59 Meg senki nem jott ra mit kell csinalni? -
adamadam #58 ez szopás(már persze nekem) -
fucko #57 Nekem nem kellett mert en masik szalon jatszottam vagyis engem felengedett a portas mert jol beszeltem :)) -
adamadam #55 neked sikerült kinyitni az ajtót vele? -
fucko #54 Mar alapbol ugy csinaltam meg a kepet hogy elotte megbeszeltem vele hogy kell vmi amivel ki tudok nyitni egy zarat,aztan bejeloltem az 5 reszt atadtam a kepet es megkaptam a lockpick toolt -
#53 nem ez a gáz,hanem innen továbbmenni.
A fószer nem akar álkulcsot adni,nemtom miér..
Hogy adta oda neked a rohadék??? -
fucko #52 Ne mar!Hot 1szeru,5 kis hianyzo reszt kell talalni,mi ezen a nehez?:)) -
#51 kereszt a páncélon,meg 2 tányér,vagy mi a szösz a "futószalagon"-jobboldalt.
Itt elakadtam. -
fucko #50 Mar nem emlexem az osszesre:a koporsoban nincs faszi aztan a jobb felso reszen nincs egy olyan pörgettyu vagy mi,meg jobb alul van meg 3 asszem. -
fucko #48 Pedig pontosan 5 van,megpedig 5 olyan dolog ami hianyzik az egyik keprol. -
#47 Pontosan hol is van ez az ott hiba? En csdak harmat talaltam !
-
fucko #46 Hat ez eleg szar ügy,mar vagy 1 oraja kinlodok es nincs megoldas,szal csak az lehet hogy el kene talalnom hogy nez ki a faszi aki az ablaknal allt,de en nem fogok szarakodni kombinaciokkal inkabb megvarom hogy vki megcsinalja,szoljon mar akine4k sikerult. -
fucko #45 Lehet rosszul jelolted be a reszeket. -
#44 5 különbség megvan,de még kerestet(?)velem vmit a köcsög..
elvenni a piszkálót nem lehet?
Mindegy,megyek hajcsizni,holnap meg akarom oldani a rejtélyt!
-
fucko #43 De az is lehet hogy siman be tucc menni a 507esbe ha megkapod a nyanyatol a piszkalot,vagy tudod ha megtalalod a 5 kulonbseget a kepen megkapod a lockpicket azzal lehet ki lehet nyitni vagy nem? -
fucko #42 Kezdd elolrol es mondd azt neki insurance agent:DD -
#41 bammeg,Én már 6-szor beszéltem azzal a mocsokkal,ba..ik odaadni a kulcsot,stb.
grrrrrrrrrrrrrrr....... -
fucko #40 Hat eddig nem sokat kacagtam rajta az biztos:))
Sztem inkabb kicsit horroros de majd ez csak kesobb alakul ki,de az igaz mikor bementem a gyilkossag szinhelyere es minden hot ver elegge beleeltem magam foleg hogy volt egy latomasa ahogy kaszabolja oket a srac:) -
#39 ez olyan mint a syberia vagy inkabb mint a monkey humoros? -
#38 Bazz en meg agyon kamuztam de nem jott be :) -
fucko #37 Nalam ugy volt hogy a portasnak bemagyaraztam hogy biztositasi ugynok vagyok es ellenoriznem kell a szobat,igy 1bol felengedett aztan atmentem az 507esbe ahol sok ver volt -
fucko #36 Ehh, a legjobbat meg nem is lattad akkor:))
Ezekszerint te egy masik szalon viszed a sztorit. -
#35 GYürű??
Hol??
Ott elakadtam,hogy voltam zsaruknál,nőnél,szállóban(ajtó zárva(507-es),aztán ennnyi..
-
#35 GYürű??
Hol??
Ott elakadtam,hogy voltam zsaruknál,nőnél,szállóban(ajtó zárva(507-es),aztán ennnyi..
-
fucko #34 Nah en itt felsultem nemtom mit kell csinalni,igaz talaltam egy gyurut a kandalloban de semmi mas,szolj ha tudod mit kell!:) -
#33 jah,eléggé hasonló,az biztos..A pasas egyébként is gyanús nekem.. -
fucko #32 Megcsinaltam mar a kulonbsegkereso reszt,5 kulonbseg volt,mosma csak azt nem tom hogy fogom osszehozni a faszi kepet mer nagyon sok a lehetoseg es csak annyit tudok hogy szakallas es gyilkos szemei vannak,de amugy az alaprajz mikor elkezded csinalni olyan mint a kaufner professzor nem? -
#31 Az tuti..
Próbálkozom a megoldásokkal,máshogy formálódik minden.
Hol jártok?? -
fucko #30 Ott meg nem jarok,de azt eszrevettem hogy ha nem ugyanazt kerdezed ha elolrol kezded a jatekot elegge el fog terni a kesobbiekben. -
#29 Ti hány különbséget találtok meg a 2 képen a bisztróban?? -
#28 Sztem eddig kib..ott jó.
Max.az este érkező Platoon miatt pihentetem kicsit. -
fucko #27 Tevedsz mer a faszi akivel vagy egy medium mint ahogy azt gondolom eszre is vetted az intro utan mikor a csajnak kinyitja az ajtot egybol lepereg a szeme elott a gyilkossag,szal nem hiaba lehet egybol azzal kapcsolatban kerdezni.