241
Ismét egy ujabb kaland!
  • Fülüke
    na?
  • Fülüke
    ?
  • Fülüke
    Helóstok. A post mortemhez van magyarítás? ha van honnan tudnám megszerezni?
  • hella
    hát végigjátszottam... valaki értette a végét? most akkor mi van?
  • kirol
    Végigvittem! Hát nem mondom, hogy nem jó, de nem tetszett annyira. Pláne ez a belső nézetes dolog nem.
  • kirol
    Nem vettem észre, pedig az falon ki van írva.

Végre továbbjutottam.
    Csak az volt a probléma, hogy nem tudtam,hogy ott kell várakozni.

Köszi a segítséget!!!
  • kirol
    Ezt nem tudtam, a bort már megvettem. Akkor ott kellene várakoznom?
  • szotyimutyi
    A Nantes café a hotelben van. Ott kell venni egy üveg bort.(nem lesz rajta külön a térképen.)
  • kirol
    Angol végigjátszás szerint itt tartok:

Hotel Orphee - Talk to Petit but he is not helpful, yet learn that the Whytes are staying in the hotel. Malet comes and tells Hellouin to wait at the Nantes for more info on the Whytes.

Mit jelent a második modat pontosan???? Ki is a Malet?
    (Nem azt jelenti, hogy jön Malet és azt mondja H-nak, hogy várjon a Nantes-nél hogy több infót kapjon Whytes -ékről?? )

És ennek kellene következnie, de nem jelenik meg a térképen:
    Nantes Cafe - Talk to the barman and ask for a bottle. Go to the table by the window and Malet arrives. Talk to Malet about the Whytes. Learn that they have been here for 3 days, they are in room 507 and are not here. Watch the cutscene.
  • kirol
    Ezt nem hiszem el, nem tudok továbblépni. :( :( :(

Beszélni már nem lehet senkivel, mindenki elküld.

De Allepin's House -be nem tudok bemenni, mert a kapu zárva van!
    The Eatons apartment -ben pedig a szekrényben van egy ládikó, amit nem tudok kinyitni.

Mindent átvizsgáltam de semmi, amivel előrrébb tudnák lépni.
  • kirol
    Ezeken a helyeken voltam eddig:

~ Orphee Hotel
    ~ Police station
    ~ Chez Alexandre restaurant
    ~ The Eatons apartment
    ~ Alambic Bistro
    ~ Meeting Hall of the BSORC
    ~ De Allepin's House
    ~ Dr. Frank Kaufner's
    ~ Hellouin's office

Már beszéltem mindenhol mindenkivel. :(
  • kirol
    Találtam angol végigjátszást, de nem találom benne, mi hiányozhat.

Dr. Frank -os részre nem emlékszek. A térképen is ez van: Dr. Frank??
  • szotyimutyi
    Szerintem keresd meg a leírásban, mi maradt el. Dr. Frank hivatalában voltál? Az még a café előtt van.
  • kirol
    Nicolassal is beszéltem régebben,de vele sem lehet most. :( A tépképem pedig még mindig nincs fent a Nantes Cafe! :( :( :(
  • szotyimutyi
    Beszélj a hotelben a portással szemben lévő étteremben Nicolassal.Utána meg kell jelennie a térképen.
  • kirol
    Az van!
  • szotyimutyi
    Rendőrségi helyszíned van már?
  • szotyimutyi
    Egyáltalán nem.Próbáld megnézni leírásban.
  • kirol
    Már említettem,hogy már a másik pasival megyek!

Az 505-ben már gég voltam, akkor még az első csávóval nyomultam, miután megtaláltam a fantomkép alapján, akkortól vele megyek. Így sem dereng még semmi??

Mert jó lenne továbbmenni.
  • szotyimutyi
    Megkaptad az ajtónyitót a bárban? Azzal mész be az 505-ös szobába.
  • kirol
    Beszéltem mindenkivel,telefonálni meg nem lehet, vagyis kicsöng,de nem veszik fel.
  • szotyimutyi
    Az az igazság, hogy nem emlékszem. Próbálj megint mindenkivel beszélni, vagy telefonálni.
  • kirol
    Nem tud senki segíteni???
  • kirol
    Elakadtam, egy kis segítségre lenne szükségem.
    Már a sásik csávóval megyek. Voltma az étteremben, majd ezután megjelenik a Hotel is a térképen. Ott beszélek a portással, aki nem akarja elárulni, hogy ott laknak e Whytes-ek. Elküld, majd az intróban utánnam jön, megfogja a vállam és a Nantes Cafe -ról mond valamit. Oda kellene mennem, de a térképen nem jelent meg.

Mit kellene csinálnom???
  • kirol
    Ok, köszi sikerült, és "be is törtem" a szobába! :)
  • kirol
    Érdekes, nekem nem akarja csinálni. De mindjárt megnézem mégegyszer.
  • szotyimutyi
    Bal egérrel rákattintasz és kijelöli az általad kiválasztott helyre a fehér kört.
  • kirol
    A két kép közötti különbséget hogy lehet bejelölni?? Vagy hogyan kell a játék tudtára adni, hogy szerintem mi a különbség?
  • kirol
    Van a játékhoz valahol végigjátszás??
  • kirol
    Én most kezdtem el játszani vele. Milyen befolyása van annak hogy a dialógusoknál melyik lehetőséget választom??
  • monika002
    hali! Mikor megtaláltam a 2kép közötti különbségeket, kaptam egy kulcs vagy szerszámoskészletet, vagy nem tudom mi az. Szóval megkaptam azt, de nem tudom kinyitni az ajtót vele. hogy kell? Vagy egyáltalán mire való? Írjatok! Segítsetek!
  • fucko
    Berenice-nek mutasd meg a levelet amit alpeine irt a magannyomozonak es azalapjan jol megcsinalja.A 3 kep alatt vannak evszamok honap es nap azokat kell sorban beallitani.
  • Gomez
    végigjátszást mondjon nekem vki vagy küldjön pls!!!
  • M.A.D.
    Hihi. A Demó exe-jével megy a gamma fullon.
    Naon jó! :))
  • M.A.D.
    FLT törés.
    Full install.Majdnem 1GB. Crack alkönyvár átmásol, felülír, azt kéri a 2.CD-t! :((( brrr
  • scynetyc
    Nem értelek bakker titeket, arra nem vagytok képesek ,hogy 20-30 sort visszaolvassatok?Ha vennéd a fáradságot.........
  • Gomez
    hi!magyar végigjátszás???
  • fucko
    Nekem megvan de meg nem is jatszottam vele,egyszer megneztem es uncsi volt az eleje,talan kesob jobb lesz?
  • M.A.D.
    Vazzz. Egyszer látnék DC-n GK3-at. Khhhirály! :)))
  • Sephi
    Nah en vegleg leturultem vazz.

Ekkora bugos jatekot az eg nem latott meg!