241
Ismét egy ujabb kaland!
  • Fireblade
    Tudna valaki mondani egy oldalt ahonnét letölthetném az ISO-t?
  • fucko
    Hat sajna nekem nem volt ilyen qrvara kar erte:((
  • Sephi
    Mi ti nem jartatok ott? Mac rajon hogy ott talkozik ket emberke (nevuket nem tudom megjegyezni) es odamegy de mire odaeerr ott az egesz rendorseg mert az egyiket valaki megolte es a beleinel fogva felakasztotta a torony egyik reszere es mutatja ahogy log a belein felekasztva es folyik a ver bazz.... fuuj
  • fucko
    Milyen eifel torony jelenet????
    Csak nem kimaradtam vmibol?Ird mar le mi volt.
  • Sephi
    Hihi :) Jovanna. most jaccotam vele es mesze eljutottam mar.

Kicsit fura volt a Eifel torony jelenet :)))
    Kicsit se brutal mi? Oszinten ekkora brutalt meg nem lattam egyik jatekba se! Aszt a szep epuletet igy megocsmanyolni vazze!
  • fucko
    Hat az biztos hogy sokkal jobb lett volna ugy mer a belso nezetes sokkal elvezhetetlenebb,de amugy nem is kellett 10szer oda vissza menni csak a JA forumon irtak a hujeseget.
  • cypher
    Jó ez,csak nyomd...
  • Sephi
    De mar maga az a teny baszus hogy miert nem voltak kepesek a Syberia-hoz hasonlo jatekmenetet teremteni? Mi lett volna nehez? Egyszeruen a foszereplot kellet volna 3d-zni es siman hasznalhattak volna a hatterkepeket nem? Brrr
  • Sephi
    Teccik enm az a baj de tepem a hajam ilyen hulye beszelgeteseknel amikor koze nincs a valasznak ahoz a kerdeshez amit feltettem baszus. Igy hogy jaccam ha itt irjatok hogy 10 szer kell balra jobra menni ?:)))
  • fucko
    Az egesz hozzaallas kerdese na meg persze az izlesek es pofonok.Nalam elsodleges egy kalandjateknal hogy jo tortenete legyen es fordulatos esemenyekkel legyen telituzdelve,szerintem ennek a kovetelmenynek megfelel,a grafikai hibakat- es az oriasi hibakat a tarsalgasoknal elofordulo összefuggestelensegbol kovetkezoen-leszamitva nekem nagyon bejott,es emelett rajtad kivul masnak is tettszik itt a forumon gondolom.Sot meg neked is sztem mer kulonben nem vitted volna el eddig bar ez csak sacc.:)
  • Sephi
    Baratom a jatekmenet ruhelletes maga a kepek itt ott hulyen vannak kicsinalva asztan a dialektusok kiszamithatattlanok es maga a feladatok is el vannak baszva rendesen (lasd a 5 hibas kepet mert ugye nehez lett volna egy kepernyora tenni mindakettot igy legalabb megfajdul a fejunk a folyton valtogatasrol es akkor a matekos reszrol ne is beszejek) viszont maga a atvezeto filmek gyonyoruek arrol nincs ketseg de akkor is. Peldaul en a recepcios palival mar az elejen oszevesztem es mindig is kikuldott asztan egyszer veletlenul megszolitom es mint egy barany mondja nekem a szoveget mitha nem tortent volna semmi.

Ez a jatek ugy szar ahogy van akkoris.
    Majd ha egyszeris kijavitjak a hibakat lehet jaccani fogom de igy... jo igy is jaccom de akkor se teccik :}
  • fucko
    Egy kicsiket illuziorombolo de azer nem "ugy szar ahogy van"
  • Sephi
    Ez a gama ugy ahogy van egy nagy szar. Oszevisza van az egesz. Erted bammeg sot nem szoltam a rendorfonoknek arrol hogy bent jartam volna a lakasba es hogy talatam egy gyurut es erre benyom ilyen szoveget hogy :

By the way what about that ring you mentioned?

Egy szoval nem emlitettem a gyurut! Erre meg elkobozta ... en mar nem ertek semmit.
  • fucko
    Az csak az egyik lehetoseg hogy lelo kaufner,meg van 2 masik lehetoseg.Egyik hogy a fejet foldhoz baszod es leutod a doctort es videoban megkapja az igazi fejet a kutyas nyanya,a 3. pedig hogy eleg bizonyitekot adsz a zsernyaknak es az intezi el a dolgot de ezt nem tuttam megcsinalni,csak az elso 2t.
  • scynetyc
    Sőt most újra kezdtem és a liftnél most ott van egy hatalmas láda is...
  • scynetyc
    Nem biztos, hogy ez a vége mert ha megnézem a játék texturáját akkor látom azt a valakit holtan aki engem lelő...
  • cypher
    Paff,lelőtted a poént...
  • scynetyc
    Létezik, hogy a játék vége az, hogy meghalok?
    Akkor nem értem minek nálam ez a sok holmi ha lelő a gyilkos professzor..
  • cypher
    Gratula,Én meg most folytatom..Ugyanis hihetetlen,de megint csak dolgoztam....
  • fucko
    En meg le si nyomtam mar,csak nalam kicsit furcsan ment az ucso video,megneztem a masik veget is es ugyanazt a videot vagta be:((
    De aze nem volt rossz:)
  • scynetyc
    Rájöttem, hogy mondja egyből a szöveget a nő.Ki kell nyitni a ládikát az apartman házba.
    A gyertyás trükre is rájöttem, hol és hogyan kell használni.
  • fucko
    http://www.justadventure.com/
  • Sephi
    forumnak megkaphatnam a pontos cimet?
  • fucko
    Nem.Akkora baromsag ez ,azt irjak a forumban hogy egy csomoszor oda kell menni a freskohoz es vissza nohoz es egyszercsak latni fogom a kepen a valtozast,de ez most tenyleg nem egy nagy faszsag?Jol elbasztak a ajatekot a vegere,mer ha az meglenne mar latnank az uccso videobejatszast es vege.
  • adamadam
    nekem se adott még egy álkulcsot. te azóta kaptál már?
  • scynetyc
    Rájöttél már hogy kell folytatni?
  • cypher
    tenk júúúúúúú.
  • fucko
    just adventure forum,mast nem talaltam
  • cypher
    Hol van még fórum a gámáról??
  • cypher
    Jah,a "műszerész" dobozából.
  • fucko
    Sephi a lift mellett a hotelben elvileg fel lehet venni egy kalapacsot azt irjak.
  • fucko
    Ez mar tulzas nem tom mit kell csinalni azzal a kibaszott freskoval es mast nem lehet ugyhoigy neztem egy masik forumot es azt irjak a nohoz es vissza a freskohoz kell jarkalni vagy 10szer es ugyanazt beszelni mindig es akkor jo lesz,hat mi ez a hujeseg?
  • cypher
    Ehh,nem rossz a gáma...
  • Sephi
    Nincs alkulcsom... aszt kitol kell kerni? En a Houlot -tol kertem megint de nem adot... pls help
  • fucko
    Megintcsak betörösdi,csak ne mondd hogy nincs alkulcsod :))
  • Sephi
    Jaja elovastam es megrajzoltam jo sokat kindoltam mig vegul jo lett de most mar vegkepp nem tudok micsinalni mert voltam a Rendornel az meg beszelt velem es el is arulta hol lakik az ipse de most nem tudok bejutni mert zarva az ajto. Micsinajak?!
  • scynetyc
    olvass vissza, le van irva a megoldása a fantomképnek.
  • fucko
    Benne van pontosan a jelentesben hogy hogy nez ki a josno szerint illetve a doorman szerint de ha nincs kedved kinlodni kovesd a pelédankat es masold le a textures /xxx. konyvtarbol,lent irtam :)
  • fucko
    A bsiztroban mikor kiderul hogy lenyakaztak a tulajt gyertyak kerulnek a kep alaes megvaltozik kicsit csak nemtom mit kell vele csinalni,sot 1altalan nemtom mit kell msoma csinalni ha tudod mit kell szolj.
  • Sephi
    gyerekek most en nem ertek valamit. Megvan a gyuru meg a uveg tormelekek de most amikor meg kene rajzolnom a pasit en asse tudom kit rajzojak meg. Asztan valami improvizaltam es megint ott volt az a bug hogy odamentem a hotel vezetojehez es az mar most nem kuldott el a fracba hanem tok kedvesen meselte nekem a dolgokat es aszonta hogy ez nem az a ferfi akirol meselt nekem. De a poen az hogy nem is meselt semmit. Es a baros is ugyaneszt mondja bazus... hot hujeseg..

Most akkor kit kell megrajzolni vagy hogy kell?