METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paulie
ÚJ Metallica klipp!
fasza lett<#eljen>
kell nekem hd-ban<#gonosz1>

.

bertino
fõleg ha pár ezren szeretnének bejutni... <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
nemhiszem hogy vonal lehúzós a jegy, tehát csak ránéznek letépik,legalábbis nekem ilyen volt 2007-ben

.

Sziasztok! Bocs ha kicsit off, de érdeklõdni szeretnék, hogy esetleg van-e valakinek MusicTicket-es jegye a bécsi koncertre?
Érdekelne hogy neki sincs vonalkód a jegyen? Mert az iroda azt mondta hogy érvényes a jegy (írtam nekik), de nem tudom. Bizonytalan vagyok!
Minden jegyen van vonalkód...
Már nagyon várom a koncit, de nem akarok pofára esni, hogy a kapuból visszazavarnak! Elõre is köszi a segítséget!
Paulie
hú mennyi õsi metallica fan van😊

.

tigeroo
meg a red hot rajongók😊
LPKENJI
én akkor kivétel vagyok😊😊

Paulie
hát Flea-t minden basszeros(-nak tanuló) ismeri, mivel egyik legjobb basszusgitáros

.

tigeroo
pff 😄 red hot chili peppers basszere,õ , csak õ funk stílusban nyomja
LPKENJI
ki az a 5. fazon???

tigeroo
és tényleg 😄 durva...a végén Rob mintha a higher groundot slappelné😄
Paulie
ejjj elég kemény Lars dobolása, vagyishogy mennyire jól hangzik😄

.

Paulie
asszem ottis szokták, de más cikkekbe is ilyeneket látok

.

zvaragabor
Hol? Hivatalos fórumon?

Chaos Anno Domini

Paulie
Miért írja le rosszul sok ember Jason nevét?
sztem nem nehéz megjegyezni hogy Jason Newsted :/
mindenki Newstead-ezik

.

Paulie
hát azt nemtom Flea micsinál, de amúgy már jáccottak együtt tavaly😊

.

tigeroo
wow azigen 😄D
és flea fog bõgõzni velük vagy wtf? vagy majd trombitál?😄D
bertino
igen ?
elég érdekesen fog akkor kinézni az egész 😄

Paulie
Na szóval akkor:
Április 4.e Cleveland, Rock and Roll Hall of Fame, Metallica ugye...
Flea fogja bejelenteni õket,mondani valamicskét nekik.
ééés Jason is ottlesz ééés játszani is fog velük! hurrá, jólesz.😊

.

bertino
96-20

(S&M)

Nemrég.😞

zvaragabor
Nem tudok szavazni, nincs 1981. 😛

Amúgy 03-06.

Chaos Anno Domini

Paulie
csakígytovább, énmeg master of puppets-ot 2 év alatt minden héten meghallgatom egyben-.- albumot úgyértem

.

tigeroo
tavaly nyár :/ balcsira úgy mentem el hogy betáraztam jópár metallica számból a lejátszómon, hát úgy jöttem haza hogy rongyosra akartam hallgatni a "maradékot" is😊
Paulie
2003 - 2006 között, pontosabban 2006 októberében😊

.

Metallica & Pantera Official Live Est a Dürer Kertben!

És hogy ez mit is takar? Másfél órányi Metallica a Scary Guyz tolmácsolásában, majd egy újabb másfél óra Pantera a Remembering The Steel által, amit a Country Strike és a HHCC mûsora zár.

Március 27-én a Dürer Kertben, Budapesten, a Scary Guyz a klasszikus Metallica gigaslágerek mellett másfél órás programját szokásához híven vegyíti igazi rajongóknak való ritkaságokkal és számos Death Magnetic-es újdonsággal!

Az este még elhangzik a PanterA teljes Official Live koncertanyaga, kiegészítve újabb, vagy azon nem szereplõ nótákkal, meglepetésekkel és a már budapesti bulikon „megszokott” vendégekkel, magyarország legjobb Pantera feldolgozás bandájának elõadásában !

Az estét a hardcore/country/metal Country Strike, majd utánuk a puszta metal-pásztor hardcore HHCC (Hortobágy Hardcore Crew) zárja nem különben energikus programjával!

Az egyedül álló esemény fel is lesz véve kamerával, profi hanggal!

Ez az este mindenképp gyilkos lesz, „divatgyilkos”!!!

Helyszín: Budapest XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21, Dürer Kert (74,75 trolival, vagy 7-es busszal könnyen megközelíthetõ)

Program:
20:00-21:30 Scary Guyz

21:45-23:45 Remembering The Steel

0:00-0:45 Country Strike

1:00- HHCC

Kezdés: 20:00
Beugró: 1000Ft
bertino
omg

Paulie
nekem meg csomószor van aza rémálmom hogy Metallica koncerten vagyok és vagy elmarad folyton, vagy közönség sétál ki koncert közben mer unják.<#shakehead>

.

zvaragabor
Én meg azt álmodtam, hogy a városunkban a sportcsarnokban koncertezett a Metallica. Nem volt nagy tömeg, 2-3 száz ember lehetett talán a sulimból, de fõleg nem Metallica szeretõk és rockerek, hanem mindenki. És ami a legjobb, hogy én voltam a Bõgõs, amíg Trujillo meg nem jött. 😄 Amíg meg nem jött, azt hidtem, hogy állandó tag vagyok, csak amikor megjött Rob, akkor jöttem rá, hogy csak helyettesítettem. 😊
Csak kicsit tudtam basszeron játszani, de épp elég votlt ahhoz, hogy az alapriffeket elnyomjam. 😊 Aztán volt egy szünet, lementünk a színpadról, és Lars elõvette a setlistet, hogy megnézzük mi lesz még. Hát kábé a lista 1/3-át játszottuk el, és addig csak Metallica számok voltak. A szünet után jött volna a For Whom The Bell Tolls, majd az után vagy 20 nem Metallica szám, de már nem tudom az együttes nevét, de ott akkor tudtam. Valami híres NWOBHM banda volt, ami Metallicaára nagy hatással volt. A For Whom-ra megjegyeztem, hogy ez jó lesz, ez könnyebb, menni fog
Ezután elmentem mászkálni a csarnokban, majd egy 10 perc múlva visszamentem a színpadhoz, a lámpa le volt oltva és láttam, hogy mind a négyen fent voltak a szinpadon, és csak rám vártak, hogy kezdhessék. Mondták is, hogy "-Gyere már, hát rád várunk." De mivel már Rob is ott volt, így tudstosult bennem, hogy átmenetileg voltam csak, így én már nem játszottam, csak a szinpad mögül néztem õket. Amúgy a szinpad kb 10x10m-es volt, és körbejárható, mint a mostani turnén.
Különben nem volt egyáltalán furcsa, hogy a Metallicával játszok, ott akkor teljesen természetesnek tûnt. Egyedül a basszjátékra kellett odafigyelnem, mert tudtam, hogy nem vagyok olyan jó még. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
<#eljen>
Itt még egész fasza volt a hangja a maihoz képest.

Chaos Anno Domini

bertino
😄DDDDDDddd

bertino
Nothing Else Matters
Outlaw Torn
Sad But True

Paulie
pont ma néztem meg s&m elsõ napot meg dokumentárt,jókis koncert volt, metallica-nak nemnagyon teccett hogy megvolt kötve a keze mindnek😄

.

Nothing Else mattersz
One
-Ember

http://thenamelessphoto.com/

Paulie
outlaw torn, -human és one 😊

.

LPKENJI
Ktulu Fuel Masterz
nekem ezek a favok(:

bertino
jesssssz, melobol tudtam szavazni -.-

Ktulu Clover Wolf

Paulie
nemkönnyû csak 3at, de Ktulu, Thingy és Clover! 😊

.

Paulie
szerintem már elég olyan számot kapott😊

.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

LPKENJI
😄😄😄

nekem is megvan az egyik szerzeményük(:

Csak én néztem ezt a borzadályt most a Vh1-en? Top10 Metallica,és az elsõ a The day that never comes... "Miafasz" kérdéssel ugrottam fel a tévé elõtt.

tigeroo
jaja😄 szinte minden gitáros azzal kezdi😄
nézem a nevét...nézem az adatlapon az életkorát mondom hohha ezek idejárnak az sg-re?😄
LPKENJI
Csalamádé szerzõi ha nem tévedek😊

bertino
ment.

zvaragabor
Engem. Jöhet pm-ben.

Chaos Anno Domini

Gomber
OOooo geciiiii ez nagyon jóóóóóóó 😄DD nagyon szépen köszönöm 😊 persze neked is ZVARA... 😄
mi az a muszty-dobay?😄

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

tigeroo
neked a muszty-dobay pároshoz van közöd amúgy?😄