METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paulie
azért ne keverjük az állatokat a gitárral,jó?

.

Paulie
azér megkell jegyezni hogy kurvajól néz ki😄

.

Gondolom Jamesnek "kicsit" több gitárja van,mint neked.😊

Mivel sok emberben ott van a rock-gitártörés páros,emiatt kár lett volna kihagyni egy ilyet. Meg az is lehet,hogy rossz volt a gitár, Blackmore is annak idején azokat törte,ha tört.
Amúgy igazad van.

Paulie
<#smile>

.

Beast Machine
Primitív, mert egy HANGSZERT vág tönkre. Érdekes, én mindig metalálom a módját, hogy levezessem a feszültséget, és eddig semmi baja a gitáromnak. Talán azért, mert máshogy vezetem le rajta. Rendeltetésszerû jasználattal.

Az meg külön tapsot érdemel, hogy mindezt a "só" kedvéért csinálja - máshogy nem tudja magára vonni a közönség figyelmét? Bajok vannak... Ez nem zúzás, csak bohóckodás és értelem nélküli rombolás. Más örült volna annak a gitárnak, biztos vagyok benne. Ha az ember más szemszögbõl akarja látni a "zúzást" akkor szerezzen backstage jegyet vagy nézzen werkfilmeket.

Nincs bajom a Time Warp mûsorral, de a gitártörés minek bele? Lealacsonyodik a folyamatosan félrészeg falusi pánkbandák szintjére.

...vágod?

Csak akkor primitív,ha "parancsra" teszi, ha azért mert ezzel vezeti le a dühét,vagy bármit,akkor (szerintem) nem. Inkább egy-két gitárt verjen szét az illetõ,mint egy embert az utcán,vagy bármi.
James a show kedvéért, és a "tudomány nevében" teszi, no meg gondolom nem kevés pénzt is kap ezért. Nem primitív,ha azért csinálja,hogy az átlag ember láthassa más szemszögbõl is a zúzást.

Paulie
a tudományért bármit😊
legalább nem koncerten dobálja,töri össze mint egyesek

.

Beast Machine
Legostobább és primitívebb dolog, amit egy zenész tehet, hogy összetöri a hangszerét. Csalódtam most Janiban.

...vágod?

Paulie
hét nemtudom holtart itthon, de sztem inkább majd youtubeon tudjuk megnézni vagy ilyesmi

.

Láma kérdés,de ezt hogy lehet majd Mo.-n nézni? Itt is rendesen ápr. 29-én lesz 8-kor?

Paulie
csinálják nyugi😄
turné közben írják újakat

.

zvaragabor
Már megint filmezik magukat? Csinálnák inkább a következõ albumot!

Chaos Anno Domini

Paulie
omg, nézzétek metallica oldalt, time warp részbõl mutatnak részeket😄
james összetöri gitárt lassítva<#pias>
nagyon durva lesz

.

imádom.

Paulie

.

Metwork
Hát nem tudom, nem mondom, hogy játsza állandóan a kemény metálos csávót de ez a pacsker nekem kicsit sok.

I will use google before asking stupid questions.

Paulie
hihetetlen milyen szép
de nézzétek meg többit is, a basszus Orion-ban nagyon durva
Master of Puppets Guitar track-et már nemis említem<#wow2>

.

Paulie
kell,nekem biztos😊
mindigis gondolkodtam ezen.

.

tigeroo
ván 😄
artschi
humorosból:

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Elkezdem felvenni a kapcsolatot a Metallica Club-al egy esetleges Hungarian Chapter elindítása miatt. Az igényeket szeretném felmérni, ki az aki, aki már fontolgatta, hogy csatlakozna a Clubhoz, de bizonytalan, ám a "magyar kirendeltség" nyújtotta elõnyök megadhatnák a lendületet?

Nagyjából vázlatosan, mit nyújt a Metallica Club 1 évre 60 dollárért:
-Egy exkluzív mintás pólót, csakis a klub tagok részére
-4 darab So What magazint, tele érdekes képekkel, cikkekkel a Metallicáról, amit sehol máshol nem találsz meg
-Egy dedikált fotót a bandáról és egy fényképes levelet az egyik bandatagtól
-Kedvezményes vásárlási lehetõséget a Metallica Online áruházából
-Elõvásárlási jogot a Metallica koncertjegyekre; nem kell amiatt aggódni, hogy elkapkodják elõled, oda váltasz jegyet, ahova csak akarsz
-Esélyt, hogy találkozz a bandával koncertek elõtt a színpad mögött, dedikálják kedvenc cuccaidat, közös fotót csináljatok
-Teljes bejárást a www.Metclub.com weboldalra, ahol olyan képeket és videókat találsz a bandáról, amiket sehol máshol!
-A legfrissebb hírekrõl a Metclub tagok értesülnek elõször, és gyakrabban hallanak a bandáról

Mit jelentene egy hivatalos magyar chapter?
-Segítséget a Metallica Clubhoz való csatlakozáshoz
-Egy igazi magyar Metallica közösséget, a legelhivatottabb rajongókkal
-Közös utazásokat külföldi Metallica koncertekre útiköltség kedvezményekkel
-Nyereményjátékokat, ahol nagyon fasza cuccokat sorsolunk majd ki, egyenesen a Metallica Club felajánlásával
-Máshol fel nem lelhetõ, letölthetõ bootleg (kalóz) felvételeket
-Híreket, interjúkat magyar fordításban

Ez a terv, akit érdekelne a dolog, vagy további információkra van szüksége, kérdezzen bátran a tungsram666 kukac totalcar.hu címen.

Paulie
<#wow2>
nmemsemmi

.

tigeroo
Paulie
nemnagyon szeretem azokat amik mtv-n mennek, össze vissza vágják koncertet:/

.

Sickness
Este nem nézte valaki MTV-t? Valami world stage koncert volt.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

bertino
én valamelyik nap creeping deathbõl csináltam.
de mivel az egész elcsuszott mindenfelé(persze szerkesztés alatt nem) és a végére egy nagy fosság lett az egész render után, hiába probáltam helyrerakni csomó idõzítés szenvedéssel.
így inkább töröltem... <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
ennek örömére csináltam egy új videót😄
Master of Puppets

.

Paulie
Master!Master!
Where's the dreams that I've been after?!!!

.

Beast Machine
Tádádádánánánánánáránánanáá...

...vágod?

artschi
MASTER! Master! master...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Paulie
just call my name, 'cause I'll hear you scream

.

zvaragabor
Master! (2x)

Chaos Anno Domini

Paulie
Just call my name, 'cause I'll hear you scream

.

Beast Machine
blinded by me, you can't see a thing

...vágod?

artschi
twistin' your mind, and smashing your dreams

highlander15
Master of Puppets I'm pulling your strings

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Paulie
Your life burns faster
Obey Master!

.

LPKENJI
Come crawling faster
Obey your master

Paulie
^^
Dedicated to
How I'm Killing youuuuu

.

forza milan
Jah télleg...még 1szer részegen folytatom a sort ésmár hagyomány lesz,de legközelebb jobban odafigyelekxd😄

zvaragabor
mór iz al jú níd

Chaos Anno Domini

Paulie
taste me you will see

.

mike0013
chop your breakfast
on a mirror
😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Paulie
hopsz ugrottunk pár sort😄
Pain monopoly
ritual misery

.

forza milan
Lájf of desz bímkámin clíró'

Paulie
End of passion play
Crumbling away

.

bertino
teljesen jó.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!