METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
most mi van ?
elvesztettem a fonalat.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SPAM.MINDENKI.MOST.
.
jaés nemazhogy milenne ha jönnének mer tudom hogy jönnek jövõre-.-
.
grat!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
egyébként kirktõl alegjobb legszeniálisabb ez sztem😊..
Little wing
amimeg Lars-t illeti, hát ha folytatta volna justice-féle dobolást 90-es években is, lehet jobban menne neki mostis vagy épp rosszabbul mint most😄
sztem kezd lassan lustulni Lars vagy már nem az életcélja dobolni vagy nemtom :/
jobban szeret sztem zenét csinálni már minthogy élõben ugyanazokat dobolni.
neértsetek félre, szeressük a dán nagyszájút😄
.
Amúgy, sajnos azt kell hogy mondjam hiába öregszik az ember, azért ugyanúgy kéne nyomni mint anno.
Thrash metál az én mûfajom. Nézzük meg a Slayert, egy idõben alakult mint a Metallica, mai napig olyan Thrasht nyomatnak hogy fülem ketté áll.
Ott vannak a nagyon komoly vetélytársam pl: Megadeth, errõl aki ismeri mi volt Mustain és a Metallica közt annak nem kell bemutatnom. Mai napig azon erõsködik (tehát 25 év óta) hogy jobb legyen az õ együttese mint a Metallica, és emiatt rengeteget tesz. Tehát nem kéne ennyire tunyulnia a Metallicának, hiába vagyok gyerekkorom óta Metallica Fan, megvan a negatív és a pozitív véleményem is a bandáról. Még több kéne tõlük, ez az igazság.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
És Lars szerintem is felejt,mert a GH:Metallica-ban az egyik videóban ("hogyan készült" videó volt) is elfelejtette az egyik szám elejét...
Kedvenceim a Hit the Lights(mert olyannyira átadja a "rocker" érzést,hogy ejjha), a Master of Puppets(no vajon miért? azért,mert ugyanaz,mint az elsõ,csak dupla annyi jóval,nagyobb változatossággal,és ORION,a legjobb instrumentális darabjuk,és az egyik kedvencem tõlük)
A 3. az And Justice for All lenne,de... nagyon egyhangú,és hiába akartak zeneileg nagyot alkotni,azért a Dream Theater után nem üt akkorát. Tudom,hogy elõttük jelent meg. Szimplán a progresszivitás mesterei Portnoyék,nem Hetfieldék...
Koncert? 89 Seattle, 91 Moscow.
Hail Metallica!
Chaos Anno Domini
de még legalább játszák Master of Puppets-ot és ez nekem már a mennyország.
.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Személy szerint úgy gondolom 2003 óta lett újra igazán heavy az egész koncertezés.
.
Ezek a legjobb albumaik, fõleg az elsõ kettõ amíg szegény Cliff élt.
St. Anger-t leszólta mindenki, mert nem pop témás, kértek sok solot Kirktõl megkapták Death Magneticbe, de az ének már amit James kiad nem olyan mint régen...
Kedvenc...
valamint...
tetoválásom.
Hát ennyi. Üdv.
<#vigyor4>#vigyor4>
http://thenamelessphoto.com/