METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát Pantera - This Love száma valami ilyesmi, bár ott bõ egy perc az elején a lágyabb rész.
Chaos Anno Domini
na végre találtam '91-es teljes metallica koncert felvételt
akit érdekel, szóljon -.-'
akit érdekel, szóljon -.-'
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Teljessen mindegy hogy melyik zenekartól... csak annyi hogy az elején 10-25 másodperc halk zene, utána meg beleüvölt az énekes és elindul a zene! Tök mindegy hogy milyen zenekar adja elõ, az a lényeg csak hogy az eleje ilyen legyen
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
sziasztok!
tudom hogy ez nem ide való de nem találtam erre alkalmas aktív topikot!
szóval nekem 1 olyan metál szám és elõadó cím kéne aminek az elején (10-25) másodpercig halk zene van, utána meg beüvõlt az énekes és elkezdenek benne dobolni szóval elkezdõdik a music! 😛
Ha valaki tud ilyet, akkor legyen szíves leírni! Elég csak 1 szám cím is, de ha tudod a szerzõjét akkor azt is leírhatnád!
Elõre is köszönöm!
tudom hogy ez nem ide való de nem találtam erre alkalmas aktív topikot!
szóval nekem 1 olyan metál szám és elõadó cím kéne aminek az elején (10-25) másodpercig halk zene van, utána meg beüvõlt az énekes és elkezdenek benne dobolni szóval elkezdõdik a music! 😛
Ha valaki tud ilyet, akkor legyen szíves leírni! Elég csak 1 szám cím is, de ha tudod a szerzõjét akkor azt is leírhatnád!
Elõre is köszönöm!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
XD ú bassz lehet! inkább hallás után jegyzem meg a dolgokat, de akkor ez a tudásom hiányos...😛PP
fú ezt nem tudom
amugy az a baj hogy amikor elõször elolvasom akkor én a master of puppets ütemhangsúlyában (teach me you will see- war is all you need stb.) kezdem magamban mondani😄 nehezen tudok igy látatlanban elvonatkoztatni 😄
amugy az a baj hogy amikor elõször elolvasom akkor én a master of puppets ütemhangsúlyában (teach me you will see- war is all you need stb.) kezdem magamban mondani😄 nehezen tudok igy látatlanban elvonatkoztatni 😄
odakozmált
amugy ez jól megdolgoztatott
végig kelett tekernem agyban az egész verse részt<#idiota>#idiota>
amugy ez jól megdolgoztatott
végig kelett tekernem agyban az egész verse részt<#idiota>#idiota>
Mi az? Könnyû? Amúgy a "St. Anger és Damage Inc. mindkettõben benne van." rész a te hsz-edre ment, a másik két sor a következõ feladvány. 😉
Chaos Anno Domini
St. Anger és Damage Inc. mindkettõben benne van.
Just as soon as I belong
then it's time I disappear
Just as soon as I belong
then it's time I disappear
Chaos Anno Domini
😄!
http://thenamelessphoto.com/
ayeees!
http://thenamelessphoto.com/