8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#4240 -
#4239 Egyébként hogy vannak elválasztva az állószektorok? Tehát a kiemelt állóhely meg a sima állóhely -
#4238 Fasza ha minden igaz holnap vagy hétfőn megveszem a jegyet -
#4237 Kis optimiska :D -
#4236 126 days, 7 hours, 37 minutes, 58 seconds
mingyá ittvan -
#4235 -
#4234 én elhiszem, hogy ez eladási mutatói nem verdesnék a világ tetejét, de igazán kiadhatnák az S&M-et is blu-rayen.
mindenkinek így lenne a legjobb, tudom -.- -
#4233 -
#4232 jol rémlett
hát kicsit sokat néztem már... :D -
#4231 de miért ? :D -
#4230 ez véletlen nem az Orion játszása közben volt ? -.- -
#4229 nekem szerencsére van jegyem, de a színpad elé szerettem volna... -
#4228 jó ötlet úgy is metróval megyek D: -
#4227 c. metrómegállóban szétcsavarozom a tartókeretet, és hazaviszem -
CUCLI #4226 a. elkéred a faszitól mikor látod, hogy éppen ragaszt
b. leütöd, elveszed
-
#4225 az utóbbi 5hsz így ütött egymás után:Dd -
#4224 Mivel lehet legjobban megoldani a leszedést anélkül, hogy szakadna a papír? -
#4223 holnap asszem papírgyűjtés lesz :P -
#4222 há körúton már van pár -
#4221 hol ? :D én még nem láttam :P -
#4220 emberek,lehet lopkodni koncert plakátokat mostmá utcán:D -
#4219 heh éppen videót nézem youtubeon amikor egyszer csak befagyott és itt állt meg :D
vicces fej :D -
artschi2 #4218 Hasonlóképp jártam az AC/DC jeggyel, szintén nem sikerült kapnom... -
#4217 mondjuk nagy üzlet, az biztos. -
#4216 -
#4215 1etértek! És lesz ez még durvább is, majd koncert előtt 1 hónappal. Nem szabadna hagyni a jegyek felvásárlását nagy db számban. Jegyüzérkedés. -
#4214 "METALLICA KIEMELT ÁLLÓJEGYEK ELADÓK! 5DB VAN!! INDULÓ ÁR 33EZER FT FIX ÁR :42EZER FT AZ AUKCIÓ 1DB-RA VONATKOZIK."
Az ilyen gecik miatt nem sikerült egy csomó igazi rajongónak előre jegyet venniük..., Köztük nekem sem sajnos... -
#4213 A zenéjük szerintem már rég nem üt. Justice album-ig íveltek feldelé utána lefelé. Ez alatt azt értem, hogy a Justice albumig nincs olyan szám egyik albumon sem, amit kihagyhattak volna. Ergo, minden egyes szám ütős. Utána ezt szerintem már nem lehet elmondani.
Amikor elkezdődött ez a selyeminges; szemkifestős haj zselézés akkor vmi divat szaga a Metallica-nak.
Erről vitázni szerintem meddő vita. Mostanában a koncertjeik nagyon faszák. Bár, ha az ember szőrözni akarna akkor ezek lufik, vagy mipöcsömök is nagyon "ütősek". :)
Megnéztem a Franica honban készített DVD-t. Keggyetlen jó! Én örülnék azért, ha a selyeming nem jönne vissza ettől függetlenül. -
#4212 x'DDDD jaajj bazdmeg ez jó volt xDDDD. -
#4211 -
CUCLI #4210 azért mikor mondják, hogy a hajvágás nem tett jót, akkor olyan jókat tudok kuncugni. "ez nem metallica" stb. akkor mi a faszom? :'D ezek nem sámsonék baszki, hogy a hajban legyen a bioenerdzsi -
#4209 ez metallica,ők már 84 óta rosszul csinálnak mindent.
fade to black...fúj lassú popszám :S
black...rádiós számok, sell-out
load...levágták hajukat
stb. -
#4208 14-.- -
CUCLI #4207 nem teljesen kurva szén mind1? :o)
amíg a zenéjük üt mint a szemét, addig felőlem szemetes zacskóban is koncertezhetnek :D -
#4206 megsaccoltam egy évet,elnézést akkor 13 éve kb :)
mer az rövid idő, mi -
#4205 nekem is csak a Load óta rémlik, hogy sminkeli magát... -
#4204 és így kritizáljátok trujillót -
#4203 Nekem csak a Load óta tűnt fel ez a dolog. :o
Vágassa le vazze! :D Inkább legyen süni, mint zselézett haj. Már újra csak a selyeming hiányzik. :(
Nekem ezek a dolgok nem tetszenek. Lehet másnak igen, de Nekem nem. Szerintem nem vagyok egyedül vele. -
#4202 Kirk má jó 16 éve kifesti magát
James-nek megmá jóhogy bevanzselézve,vagy jólenne látni hogy neki is alig vanmá haja? -
#4201 like a bibi, scubedibu...yeahhh