48078
-
BomBa #10658 És mit szeretnél venni? -
#10657 azt még nemtudom mikor :) -
BomBa #10656 Mármint mostanában. -
BomBa #10655 Még1szer bocs prezi... -
#10654 de majd fogok ! -
BomBa #10653 Garrett ha itt vagy add meg az msn-d!!!! :) -
BomBa #10652 Amúgy az A85 épp akciós az edigitalon! -
BomBa #10650 Nem fogsz új gépet venni? -
#10643 nem hiába volt Bob Marley a logómon több mint fél évig ! ;)
de most már ne OFFoljunk ! -
#10642 ehh... ismerkedsz ? :)
de tudom, de majd jön vissza ! -
BomBa #10641 Garrett msn-jét nemtod véletlenül? -
#10638 nekem A75 van. -
BomBa #10636 Neked amúgy A85 volt? -
#10634 az a valamelyik az nem ez... -
BomBa #10633 valamelyik Canonnál pedig ezt olvastam -
#10632 nem :D -
BomBa #10631 amúgy magyar a menüje? -
#10622 az LCD-n látod hogy tájkép módra van állítva... minden müdnak van egy kis ikonja hogy könnyen megismerd... általában ugyanaz az ikon van mint a módválasztó gombon. A dátim képre írása pedig gép opció... On vagy Off.... te állítod be a Menüben ! -
BomBa #10621 mikor unatkozok -
BomBa #10620 néha igen :P -
#10619 most először meg szeretném krédezni.... te ezt direkt csinálod ? :D -
BomBa #10618 Kiírja hogy tájkép? Király! Remélem azért az, hogy tájkép nem lesz rajta a fotón. Bár az jó lenne, ha be lehetne állítani, hogy mondjuk valamit írjon a fotóra (pl. dátum). -
#10617 igen... ott lesz hogy tájkép ! de ha a kertben a családot akarod akkor már át kell tekerni potré módra... de ha esik a hó, akkor a hvas módra... annyira egyértelmű, majd meglátod ! -
BomBa #10616 Akkor ha kimegyek a kertbe tudja hogy a kertben vagyok és beállítja isot, blendet, záridőt? De állítólag vannak benne téma módok. -
BomBa #10615 Mi az msn-d? -
#10614 na figy: vegyel fel msn re ( gondolom akkor AR es vagy :D )
es elmagyarazok szepen mindent.
(20p mulva leszek, lemegyek futni) -
#10613 de, épp ez az hogy mindent beállít hisz ez a dolga :) akkor miért raknának bele téma módokat ! neked csak esetenként zoomolni kell és nem mozdulni ! -
BomBa #10612 Garrett elárulom, hogy nem a te klánodból való vagyok, de ismersz biztos. :)
Még mindig nem tudom mi az a blende. :(
Sajnos nem az én műfajom az egyszóvalmagyarázás megértés .
Akkor ha egy programmódot benyomok magától állítja be az isot, záridőt, blendet stb? Bár gondolom mindent nem állít be, de amit nem, azt csak megértjük. :) -
#10611 vagy más néven rekesz ! :D -
BomBa #10610 akkor jó
mi az a blende? -
#10609 persze, sőt több mód van benne ! így csak átkattintod, és a megadott/hozzávaló témát fotózod ! akkor nem lehet gond ;)
blende az a mélységélesség ha jól tudom... -
#10608 1 posttal lejjeb.. amugy az a80 ban eleg sok eloregyarottt beallitas(temamode) van. -
BomBa #10607 Lehet benne ilyen témamódokat választani, hogy pl. éjszaka, sport, otthon, természet stb. hogy ahhoz állítsa be a gép a dolgokat?
Amúgy mi az a blende? A leírás nem ír túl sokat róla.
-
#10606 a-a ... az ilyen programmódok olyan előre lefixált értékeket takarnak, amikkel "ajánlott fotozni az adott témát" és így nagyeséllyel "jó kép" lesz a végeredmény.. Tehát ezek fix értékek amin a gép nem változtat.
-
#10605 jó lesz az ! első gépnek tökéletes, és felhasználóbarát, az is könnyen kiismermi magát rajta aki nem ért a "lovakhoz".
[tapasztalatból beszél] -
BomBa #10604 Na, A85 mellet döntöttünk.
Bár mondjuk örülnék, ha ilyen üzzemódok, hogy sport, lakás, természet stb. beállítható lenne mert akkor a többi beállítást ahhoz viszonyítva állítná be a gép és nem nekünk kéne, mi pedig nem nagyon értjük ezeket. -
BomBa #10603 figy, én a codban meg akarok őrizni a hírnevem
nem akarom, hogy kiderüljön hogy csak a számítógéphez értek, azon túl semmihez :) -
#10602 de ne offoljunk itt plz :P -
#10601 np KIVELE! :) -
BomBa #10600 mert akor megtudod hogy ki ekkora nagy balfasz láma mint én