VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
de lehet, hogy én keverem valamivel...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
ez illegláis, minek, ha az etrust 1 évig free

6in1el meg egy gond van
hogy holland nyelvû

units
All In One Top 6 Anti-Spyware Software

a csomag tartalma:

1.WebRoot Spy Sweeper 3.5.(Build 189)

02.SpySubtract Pro v2.61

3.SpyHunter 1.5.83 Retail

4.SpyRemover 2.26

5.Ad-Aware 6.0.181 Professional

6.Omniquad Antispy 4.2

Létezik már újabb verió szinte minden progiból, de csak "build" szinten.

Természetesen minden okossággal.
Ne kérjetek a exe-hez kódot mert nincs és nem is kell.

Az egyes software képeken:
bal fent: telepítés
Jobbra lent: crack
középen: info

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

ironmaiden
Letöltheted. Válaszd azt, hogy "no, don't" validate a következõ oldalon.

letölthetem ezt nyugodtan, ha nem "vásároltam" a windowst?
ironmaiden
Próbáld ki a Microsoft AntiSpyware-t

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&displaylang=en

mikike
szerintem meg etrust, úgyhogy backup6od

a stop-sign izét leszedtem. igazad van, csak reklámozta önmagát. A vírusokat ugyan megtalálta, de nem szedte le.

A NOD32 most nem talál semmit. csökkentett üzemmódban sem. elõtte már nem emlékszem milyen néven találta.

írtónak a spybot S&D-t használom.

tényleg fingom nics, mit csinálhatnék.

van még egy laptop a hálózatra kötve, az mûködik... egyelõre. lehet, hogy az átfertõzõdik?
az egész talán akkor durvult el, amikor megosztottam a nyomtatót.
Felfedező
Ez mind nagyon érdekes, de a tény akkor is az, hogy a NOD32 a legjobb
víruskeresõ!! A Pandának is sok díja van mégis egy rakás szar az egész

Sil78
Na, utánanéztem ennek a Stop-sign izének, én ezt nem használnám a helyedben. (katt ide)
Vannak ennél sokkal jobb, megbízhatóbb termékek. A NOD pl milyen néven találja meg a trójaikat? És spyware-irtónak miket használsz?

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Csökkentett mód: újraindítod a gépet, és még mielõtt a Windows bejönne, megnyomod az F8-at. Ekkor kapsz egy menüt, amibõl kiválasztod a Csökkentett módot.

Mi az isten az a "stop-sign threat scanner"?

kipróbáltam a #1048 de nem jött be.

Oprendszer: XP Prof
Vírusírtó neve: NOD32
Vírus(ok) pontos neve: Trojan.DownLoader.1662

Ha valaki tudna segíteni...
Crem
Az eTrust lett a legjobb víruskeresõ
Írta:csiff
2005.02 21

Az informatikai biztonsághoz köthetõ termékek és cégek egyik legjelentõsebb megmérettetésén a Computer Associates óriási sikert aratott.

Az SC Magazine a múlt hónapban jelentette be, hogy idén az RSA Conference rendezvényen adja át a legjobb biztonsági termékeknek és cégeknek járó díjait. Az immáron kilencedik alkalommal megrendezésre kerülõ díjátadás egyértelmûen legsikeresebb cége a Computer Associates volt. A cég összesen öt kategóriában lett gyõztes. A Computer Associates sikerét pedig az a tény is tovább fokozza, miszerint mind a díjakat odaítélõ tanács tagjai, mind az SC Magazine olvasói elismerték a CA munkáját.

A Computer Associates az alábbi öt kategória gyõztese lett:
A legjobb antivírus termék: eTrust Antivirus
A legjobb hozzáférésvédelmi megoldás: eTrust Access Control
A legjobb számítógépes biztonsági felderítõ megoldás: eTrust Network Forensics
A legjobb otthoni és irodai biztonsági szoftver: eTrust PestPatrol Anti-Spyware
A legjobb IT biztonsági cég: Computer Associates

Toby Weiss, a Computer Associates egyik alelnöke köszönetét fejezte ki az SC Magazine-nak és az olvasóknak. A szakember elmondta, hogy a díjak számukra azt jelzik, hogy sikerült felmérniük a biztonsággal kapcsolatos igényeket, és megfelelõ újításokat bevezetniük ezen a téren.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

letöltöttem egy stop-sign threat scannert. az most talált két Trojan.DownLoader.1662.

ezek lehetnek?
nem. megpróbálom.
hogyan kell csökkentett módban indítani (XP)?
Sil78
Lehet, pl a Backdoor.Ciadoor.B trójaihoz is tartozhat, meg van még pár kártevõ, ami ilyen nevû folyamatot használ. Az #1048-as hozzászólásban leírtakat (különös tekintettel a Rendszervisszaállítás kikapcsolására és a Csökkentett módban való víruskeresésre) végigcsináltad?

Biztos már sokan megkérdezték, de nincs idõm végigböngészni a fórumot.

a következõ a probléma:
a spoolsv.exe felzabálja a cpu-t 100%ig. Na meg a nod32 talál néha trojai vírust, de nem tud vele mit kezdeni (nem törli).

Van a kettõ közt összefüggés?
Mi a teendõ?

Hálas köszönet a válaszért.
Már elszívtam egy doboz cigit és megittam a második pohár whyskit. Nem tudok dolgozni így, pedig határidõs melóm van.

units
általános eljárás vírusírtásra:

1. vírusírtó adatbázis frissítés
2. net off
3. IE cache ürit
4. Rendszervisszaállító kikapcsol (XP,ME)
5. restart és indítás csökkentett módban
6. vírusírtó indít, full scan.
7. írt, karantén

8. séta a winupdaten.

ha nem megy:
Oprendszer?
Vírusírtó neve?
Vírus(ok) pontos neve?

Csükkentett módban:
Avast
futtasd le.
mcafee-avert/stinger
futtasd le.

DONGUBA
ott az inditopultban torold ki oket

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

PLackó
regcleanra gondolsz?azzal ki van.

DONGUBA
torold ki az automata inditasnal

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

PLackó
helló.már jó pár hete emésztenek a vírusok.de hiába törlöm ki,a következõ indításkor újra ott vannak,és a vírusírtó is újra megtalálja.system32-ben újragenerálódnak.mit lehet ezzel csinálni?Valami o meg r vírus)

units

units
lejön magától.

Ez a Symantec frissítés liveupdatellel lejön magától vagy külön kell telepíteni?
Sziasztok!

Biztos van itt vki aki dc-zik matrix hubon beakarják vezetni a regisztrációt le kell hozzá tölteni vmi reg progit és azt írták hogy arra az iidõre ki kell kapcsolni a tûzfalat. Ez így kicsit gyanúsan hangzik. Hogy tudnám megállapítani hogy nem e vmi vírus/spyware?
Hol talélok VirusBuster regisztrácios kodot? Aki tud irjon: [email protected]
PetruZ
Aki bármilyen Symantec vírusírtót (pl. NAV) használ, frissítsen. Infó: itt.

Nekem nincs ilyen, csak gondoltam, szólok, mert itt többen is preferálják. 😊
Breki33
ma nekem is de tegnap
DONGUBA
jaja

Igen,ma is frissitett.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Breki33
Nektek fríssít mostanában a Nod32?
rundlg32.dll- win32/TrojanClicker Agent

ezt találta a NOD32 ,de eddig ahány irtót rányomtam mind csak felismerte,de leirtani egyik sem tudja.

units:megcsináltam amit irtál,de a norton könyvtárba ott a csomó quaranténba zárt file mit lehetne velük tenni? Töröljem le õket?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

PetruZ
Az lsass a rendszer része. Az svchost a service-okat vezérli, az is kell. A netbios nem kell, letiltandó (hacsak nincs a géped vmi régebbi LAN-on, ahol kellett). A letiltás egyrészt a Services-ben, másrészt a hálózati beállításoknál is (Disable Netbios over TCP/IP) történjen meg. A system is a rendszeré.
SEGÍTSETEK LÉGYSZI!
A windows bejövetelekor a desktop elé egy fekte háttér kerül sárga felirattal miszerint WARNING YOU ARE IN DANGER apróbetûs szöveg és SECURE YOURSELF RIGHT NOW és egy link ami egy http://213.159.117.130/?affid=NAT-1 oldalra mutat......

NEM NAGYON ÉRTEK A GÉPHEZ MIT TEGYEK?
MILYEN VIRUSÍRTÓT TELEPÍTSEK?

ide irjatok légszives mert nincsen állandó netem.
[email protected]

elõre is köszönöm mindenki segítségét.
fifi
Hi!

Lehet láma lesz a kérdés, de csak most tûnt fel a dolog.
tûzfal Outpost.
Tûzfalban az open ports alatt ezek vannak:
lsass.exe
svchost.exe
netbios
system

ezekenk mind menniük kell? Mit csinálnak ezek pontosan?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

units
A leghatékonyabb: (egyéni vélemény)
Symantec Norton Internet Security™ 2005

Természetesen a McAfee,a Nod32,a VirusBuster és mostmár talán az Avast is remek megoldás.

Az adaware-nél csak jobb van 😊
Spy sweeper 3.5
Spyware Doctor 3.1
Spybot - Search & destroy (Free)

PLackó
én Avast!-ot használok.úgy hallottam az is jó.

és zserinted a Mcafee jo?
neelix31
Nem könnyû ezekre úgy válaszolni, hogy melyik a legjobb.
Nálam nod32 vírusírtó van ami egy 30 napos próbaverzió, de kis registry buherálással most több mint 2 millió nap van még hátra. A VirusBulletin teszteken eddig mindig 100%-os eredményt ért el.
Jó még a magyar VirusBuster, az is jól szerepel ezen a teszten.

Spyware keresõk közül most az MS Antispyware van fent. Igaz, hogy béta, de én már azóta használom mikor Giant Antispyware volt a neve. Eddig a néven kívül nem vettem észre más változást, akkor is jó volt és most Microsoft néven is jó.

Hi All!
Szerintetek melyik a leghatékonyabb virusirto?
Ja és van jobb az Ad Awarenél?
units
HijackThis.exe
Tíltsd le a rendszervisszaállítót(XP,ME)
Internet temp ürit.
Csökkentett mód. semmi sem futhat csak a HijackThis.exe
Do a system scan and save a log file.
A logot tedd be ide.

Luiprima
Nincs ilyen fájlom 😞

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

units
Csökkentett módban készített Hijackthis logokat kérek mindenkitõl akinek spyware,adware gyanúja van!

neelix31
Állítólag ehhez tartozik még egy fájl ViewMgr.exe néven. Nézd végig a gépet, hogy van-e ilyen, ha van töröld azt is.

Luiprima
Már linux boot lemezzel bootolva is töröltem õket mégis visszajönnek teljesen ki vagyok

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

utánanéztem:

winservsuit.exe is associated with an unidentified adware. It displays unsolicited advertisments on your desktop. This process should be removed to protect your personal privacy.

tehát ez nem vírus hanem egy ADware cumó... Akkor vajon az Ad-Aware -m miértnem írtotta ki? utálom az ilyet..

a virusbuster nálam nem köt bele, szóval vidáman fut mind a két exe, csak az furcsa hogy mintha 1 hónappal ezelõtt nem láttam volna ilyen fájlokat futni.<#confused>

neelix31
Ez a vírus két fájlból áll, és ha a víruskeresõ az egyiket ki is írtja a másik visszaírja. Próbáld meg csökkentett módban törölni õket, ha ez nem megy akkor indítsd a gépet az XP telepítõ cd-rõl és próbáld törölni a helyreállító konzolon.