VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6in1el meg egy gond van
hogy holland nyelvû
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
a csomag tartalma:
1.WebRoot Spy Sweeper 3.5.(Build 189)
02.SpySubtract Pro v2.61
3.SpyHunter 1.5.83 Retail
4.SpyRemover 2.26
5.Ad-Aware 6.0.181 Professional
6.Omniquad Antispy 4.2
Létezik már újabb verió szinte minden progiból, de csak "build" szinten.
Természetesen minden okossággal.
Ne kérjetek a exe-hez kódot mert nincs és nem is kell.
Az egyes software képeken:
bal fent: telepítés
Jobbra lent: crack
középen: info
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&displaylang=en
A NOD32 most nem talál semmit. csökkentett üzemmódban sem. elõtte már nem emlékszem milyen néven találta.
írtónak a spybot S&D-t használom.
tényleg fingom nics, mit csinálhatnék.
van még egy laptop a hálózatra kötve, az mûködik... egyelõre. lehet, hogy az átfertõzõdik?
az egész talán akkor durvult el, amikor megosztottam a nyomtatót.
víruskeresõ!! A Pandának is sok díja van mégis egy rakás szar az egész
Vannak ennél sokkal jobb, megbízhatóbb termékek. A NOD pl milyen néven találja meg a trójaikat? És spyware-irtónak miket használsz?
These are my friends, see how they glisten...
Mi az isten az a "stop-sign threat scanner"?
Oprendszer: XP Prof
Vírusírtó neve: NOD32
Vírus(ok) pontos neve: Trojan.DownLoader.1662
Ha valaki tudna segíteni...
Írta:csiff
2005.02 21
Az informatikai biztonsághoz köthetõ termékek és cégek egyik legjelentõsebb megmérettetésén a Computer Associates óriási sikert aratott.
Az SC Magazine a múlt hónapban jelentette be, hogy idén az RSA Conference rendezvényen adja át a legjobb biztonsági termékeknek és cégeknek járó díjait. Az immáron kilencedik alkalommal megrendezésre kerülõ díjátadás egyértelmûen legsikeresebb cége a Computer Associates volt. A cég összesen öt kategóriában lett gyõztes. A Computer Associates sikerét pedig az a tény is tovább fokozza, miszerint mind a díjakat odaítélõ tanács tagjai, mind az SC Magazine olvasói elismerték a CA munkáját.
A Computer Associates az alábbi öt kategória gyõztese lett:
A legjobb antivírus termék: eTrust Antivirus
A legjobb hozzáférésvédelmi megoldás: eTrust Access Control
A legjobb számítógépes biztonsági felderítõ megoldás: eTrust Network Forensics
A legjobb otthoni és irodai biztonsági szoftver: eTrust PestPatrol Anti-Spyware
A legjobb IT biztonsági cég: Computer Associates
Toby Weiss, a Computer Associates egyik alelnöke köszönetét fejezte ki az SC Magazine-nak és az olvasóknak. A szakember elmondta, hogy a díjak számukra azt jelzik, hogy sikerült felmérniük a biztonsággal kapcsolatos igényeket, és megfelelõ újításokat bevezetniük ezen a téren.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ezek lehetnek?
hogyan kell csökkentett módban indítani (XP)?
a következõ a probléma:
a spoolsv.exe felzabálja a cpu-t 100%ig. Na meg a nod32 talál néha trojai vírust, de nem tud vele mit kezdeni (nem törli).
Van a kettõ közt összefüggés?
Mi a teendõ?
Hálas köszönet a válaszért.
Már elszívtam egy doboz cigit és megittam a második pohár whyskit. Nem tudok dolgozni így, pedig határidõs melóm van.
1. vírusírtó adatbázis frissítés
2. net off
3. IE cache ürit
4. Rendszervisszaállító kikapcsol (XP,ME)
5. restart és indítás csökkentett módban
6. vírusírtó indít, full scan.
7. írt, karantén
8. séta a winupdaten.
ha nem megy:
Oprendszer?
Vírusírtó neve?
Vírus(ok) pontos neve?
Csükkentett módban:
Avast
futtasd le.
mcafee-avert/stinger
futtasd le.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Biztos van itt vki aki dc-zik matrix hubon beakarják vezetni a regisztrációt le kell hozzá tölteni vmi reg progit és azt írták hogy arra az iidõre ki kell kapcsolni a tûzfalat. Ez így kicsit gyanúsan hangzik. Hogy tudnám megállapítani hogy nem e vmi vírus/spyware?
Nekem nincs ilyen, csak gondoltam, szólok, mert itt többen is preferálják. 😊
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
ezt találta a NOD32 ,de eddig ahány irtót rányomtam mind csak felismerte,de leirtani egyik sem tudja.
units:megcsináltam amit irtál,de a norton könyvtárba ott a csomó quaranténba zárt file mit lehetne velük tenni? Töröljem le õket?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
A windows bejövetelekor a desktop elé egy fekte háttér kerül sárga felirattal miszerint WARNING YOU ARE IN DANGER apróbetûs szöveg és SECURE YOURSELF RIGHT NOW és egy link ami egy http://213.159.117.130/?affid=NAT-1 oldalra mutat......
NEM NAGYON ÉRTEK A GÉPHEZ MIT TEGYEK?
MILYEN VIRUSÍRTÓT TELEPÍTSEK?
ide irjatok légszives mert nincsen állandó netem.
[email protected]
elõre is köszönöm mindenki segítségét.
Lehet láma lesz a kérdés, de csak most tûnt fel a dolog.
tûzfal Outpost.
Tûzfalban az open ports alatt ezek vannak:
lsass.exe
svchost.exe
netbios
system
ezekenk mind menniük kell? Mit csinálnak ezek pontosan?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Symantec Norton Internet Security™ 2005
Természetesen a McAfee,a Nod32,a VirusBuster és mostmár talán az Avast is remek megoldás.
Az adaware-nél csak jobb van 😊
Spy sweeper 3.5
Spyware Doctor 3.1
Spybot - Search & destroy (Free)
Nálam nod32 vírusírtó van ami egy 30 napos próbaverzió, de kis registry buherálással most több mint 2 millió nap van még hátra. A VirusBulletin teszteken eddig mindig 100%-os eredményt ért el.
Jó még a magyar VirusBuster, az is jól szerepel ezen a teszten.
Spyware keresõk közül most az MS Antispyware van fent. Igaz, hogy béta, de én már azóta használom mikor Giant Antispyware volt a neve. Eddig a néven kívül nem vettem észre más változást, akkor is jó volt és most Microsoft néven is jó.
Szerintetek melyik a leghatékonyabb virusirto?
Ja és van jobb az Ad Awarenél?
Tíltsd le a rendszervisszaállítót(XP,ME)
Internet temp ürit.
Csökkentett mód. semmi sem futhat csak a HijackThis.exe
Do a system scan and save a log file.
A logot tedd be ide.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
winservsuit.exe is associated with an unidentified adware. It displays unsolicited advertisments on your desktop. This process should be removed to protect your personal privacy.
tehát ez nem vírus hanem egy ADware cumó... Akkor vajon az Ad-Aware -m miértnem írtotta ki? utálom az ilyet..