5322
Help!
  • JAS 39
    spy írtóbol többet is használhacc.
  • zsotee
    Spysweeper. Nálam bejött.
  • JAS 39
    Milyen spy írtód van?

Mert nekem most csücsült egy ló a gépen v-mi downloader se az avast! (mi ugye vírus írtó) se az ad-aware nem észlelte viszont a spyware terminator igen. Sztem próbáld ki tedd fel egyre joban terjed. Magyar ingyenes és vsn rezidens védelme.
  • zsotee
    Spyware nyíró nem talált semmit.
    Remélem többet nem látom ezt a dögöt..:P
  • JAS 39
    Trójait ildomos rögvest törölni.

Spyware írtód van? Nekem az avast! átsiklott egy felett most de a spyware terminator érzékelt. :)
  • zsotee
    Igen.
    Valami ilyesmi volt benne: win32/agent.abc
  • JAS 39
    Kitörölted?
  • zsotee
    Üdv!

A víruskergetőm talált vmit:
    "vupdman32.exe" fertőzött.. Valami trójai vírusnak írta.
    Itt rejtőzött:
    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Components\vupdman32.exe

Tud valaki vmi infót erről a kis kártevőről?
  • DaemoonHunter
    Hello!

Nekem AntivirGuard van felrakva a gépre. De most sztem meghalt. Az esernyő be van zárva. Mit futtsaak végig, hogy jó legyen. Segítsetek!!! Köszönöm!
  • szandrus
    Szia szatyor.
    Látom neked is ez volt a problémád,ha esetleg erre jársz ird már le légyszíves pontosan mit is csináltál.!
    Köszönöm
  • cooldoc
    Igen. Vagy az msconfig-ból nyisd meg, vagy nyomd F8-at az első csipogás után. Ott válszd a diagnosztikus üzemmódot. Nézd meg a Programok eltáv/hozzáadsáát is. Ha nem kósert találsz, uninstalláld. Legelőször töröld ki az ÖSSZES ideiglenes file-t.
  • szandrus
    ezt h értetted? csökentett módban?
  • cooldoc
    Bootolj be F8-cal,és csinálj egy irtást! csapj szét köztük!
  • szandrus
    Jah és még annyi h az exékből Ink kiterjesztésű fájlokat csinál...
  • szandrus
    Sziasztok! Lenne egy óriási problémám! Bekaptam egy olyan trójait ami átírta az EXE fájlaimat, és SEMMILYEN PROGRAMOT nem tudok megnyitni!!! Ezért nem is tudom leírtani...Az Avant Browsert is egy hivatkozással nyitottam meg...Szóval az EXE-kkel van a gond. Hiába próbálkoztam rendszervisszaállítással, nem használt semmit. MIT TUDNÉK TENNI? lÉTSZI SEGÍTSETEK! Köszi
  • units
    igen a tűzre, a programírójával együtt
  • Gyocsika
    Nekem 100%-an ugyanez volt használlj Spyware terminatort http://www.origo.hu/szoftverbazis/virusvedelem/data/spywareterminator.html
    inen igyen leszedhető ez 100% hogy jó!!!
  • cooldoc
    Tudsz egy Rendszervisszaállítást nyomni? még mindig jobb egy működő rendszer, mint egy semmilyen!
  • cooldoc
    Féregirtás
    Menj el ide, csináld végig a procedúrát!
  • cooldoc
    Törölj ki minden ideiglenes file-t
  • Marcell
    Koszi, de nincs a gepemen gpedit.msc. Sot a vezerlopulton sincs a felugyeleti eszkozokben csoportjogosultsagi modulom...

Nagyon ugyfest, hogy windows reinstall kell.
  • DaemoonHunter
    Hello! Szerintetek melyik a legjobb vírusirtó program? Mert már rég volt vírusirtás a gépemen. Valami jót szeretnék futtatni rajta. Köszönöm!
  • cooldoc
    gpedit.msc-t a Start, Futtatások-ba kell yírni. Utána Enter.
    De ez önmagában nem oldja meg a problémád.
  • Marcell
    Egy forumban azt olvastam futtatni kell a gpedit.msc-t, de nekem nincs is ilyen file-om...
  • Marcell
    Gyanus dolgot muvel a gepem...
    Eltunt start-menumbol a leallitas gomb, a futtatas gomb. A NOD32-m nem indul el automatikusan. Amikor pedig lefuttatom (csokkentett modban), csomo fajlra azt irja, hogy locked, vagy hogy access denied... (Most kerdem en, hogy mi ertelme van a virusirtonak, ha nem biralja felul a virus altal lezart file hozzaferesi jogat?)

A feladatkezelom megnyitasa sem sikerult, mondvan a rendszergazda letiltotta. (Ezt egy reg file-lal sikerult megoldanom...)

Ti mire tippeltek es szerintetek mitevo legyek??
  • cooldoc
    Vmilyen Spyware. Én egy Spy-Quake-, vagy Falcon mutációra tippelek. Nézz át a spyware fórumra!
  • PeeTeR
    nekem ez lenne a gondom de baszik eltunni.
    ad-aware, spybot - ezeket nyomattam de semmi...

minden IE megnyitasakor ezt vagj a pofamba

!!!- kep -!!!
  • szatyor
    egy egyszerű .exe file type association fix megoldotta. én meg órák óta scanneltetem a gépet :)
  • szatyor
    üdv!
    órák óta harcolok egy jelenséggel, semmi eredménnyel..hibaüzenet, bármilyen .exe indításakor:
    "Windows cannot find *. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and then click Search"
    Microsoft forrás szerint, meg máshol is azt írják, hogy ez W32.Swen.A@mm worm - de a Symantec erre készült irtója nem találja, ugyanígy a Symantec webes full scanje is csak két spybotot talált, amit leszedtem, de azoknak ehhez nincs köze. Az MS oldalon írt megoldás se működik - Safe Modeban sem enged programokat indítani. Mondanom sem kell, hogy vírusírtók se futnak, és így elég problémás a dolog. Van valami ötletetek (Windows reinstallt kivéve ;)?
    köszi
  • cooldoc
    Mert drolandnak van egy NGYON profi oldala...
    Itt
  • lck
    3000 pízér megmondom.
  • cooldoc
    Ez mi?
  • lck
    Megnyugodtam.
  • moonman
    Droland Antivírus
  • cooldoc
    Ja, gyorsan 404-et kezdett adni az oldal. Ez vmi meggazdagodáai tippeket is hirdetett.
  • moonman
    Mindig bejelez a kamu vírusirtó illetve 'Furkó'-val a vírusok ellen
  • cooldoc
    Furkó adalék:
    Csaló Furkó-Köcsög
  • cooldoc
    Ja, Holdember:) Akkor ez vmi szopatás volt. De vírust, trójait telepíttetni pld. Amerikában bűncselekmény. Én nem tartom jó poénnak ezt.
  • moonman
    Arany János költeményei - Furkó Tamás
  • cooldoc
    Már a szöveg is: súlyos polgár-és büntzetőjogi büntetések. megérdemli, aki ezt letölti. A Lámák (bárányok?) hallgatnak...