VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maffya
Beszedtem egy W32.Tenga.a nevü virust tudtok hozzá tisztitó progit?

Punkerwork
ez a régi.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sziasztok!Segitsetek kiirtani a -trojai java/classloader aa -A nod32 nem tudja.
Mivel tudnám?

units
ha ideges vagy,rágjál kavicsot!
én mit írtam? #1260
ja és hogy mi a Nis
értesz hozzá? <#idiota><#idiota><#idiota>

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

McGrady
nekem jó a nis .

Kuss!-magyarázta.

units
<#nezze> indokolnád!?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

units
nem lehet a kettõt összehasonlítani. A NIS sokkal több részbõl áll.
És szerintem többet ér mint a Nod32 egyedül.
Nav vs Nod32 már inkább lehet kérdés.

leslieboy
A biztonsági frissítések,egy popup blocker,a Panda,és egy regpucoló együtt! megtette a hatását!Teljesen sikerült letisztítani a gépet!Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

PetruZ
Nem ártana felrakni a biztonsági frissítéseket, ezt ugyanis többnyire nyitva hagyott sebezhetõség csinálja az üzenetküldõ szolgáltatáson keresztül. Nyomhatsz rá akárhány spy-pucolót orrvérzésig, ez a problémádat szerintem nem fogja megszüntetni.
paynes
jobb .. sokkal..

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

hali.és szerinted a Norton I.Security??? milyen? A NOD32 az jobb?
Pandát felejtsd el... rakd fel helyette NOD32-t!! És Agnitum Outpost tûzfalat!

A problémánál maradva... a beírt progik mind registry pucolók.... Egy jó kémprogi
pucoló se ártana... pl Ad-Aware 1.06, Spy Sweeper...

leslieboy
Pls!Van valami a gépemen,de nem ismeri fel a Panda!Egyszerûen 2 percenkét kapok egy üzenetet,hogy kritikus rendszerhibám van,és töltsek le egy programot,hogy elkerüljem!A vicc az,hogy tök új a rendszerem,és a partició is!Egyszerûen 2 percenkét beugrik az ablak,és akármit csinálok a gépen,pl:játszom
kilép belõle!Ráadásul már vagy 10 féle programot kiirt letöltésre,mindig másikat!Amire emlékszek az eddigiekbõl:
myregfix
regclean32
swipespy
...
Van valami megoldás?(A format teljesen kizárt,mert nagyon fontos adatokat raktam rá.)

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Creator
Na megfogta a Kaspersky, Win32.Tenga.a vagy W32.Licu, bár ne ismerem a müködését de a mostani Kaspersky felismeri és irtja is.
Creator
Hali!
Sikerült beszednem valamit, csak azt nemtudom hogy mit. A gondok két napja kezdödtek amikor a rendszerinformáció nem akart futni, egyszerûen inditottam és nem csinált semmit, még hiba jelzést se kaptam, egy másik géprõl átmásoltam az msinfo.exe-t, innen megjavult. A következõ a vezérlõpulton a "Rendszer" volt ami ua igy viselkedet, sõt még az ikonja is eltünt,próbáltam a sajátgép tulajdonságokkal inditani, igy legalább kaptam egy hibajelzést, hogy az egyik dll nem bineáris file, ezt is átmásoltam egy müködõ géprõl és onnan ez is megjavult. Most a hálózati meghajtó csatlakoztatása nem müködik, de még tallózni sem tudok, pedig a háló rendben van. Kaspersky-t használok, és három Spy irtót is próbáltam de nem találtak semmit, milehet ez?
Hali! A trojaiakkal televan a hocipöm. Tegnap letöltöttem egy screensavert innen az sg.hu-rol. Elinditottam feltelepitette aztán a böngészöt is elinditotta. Ekkor kezdödtek a gondok. Azota megállás nélkül jönnek a virus figyelmeztetések a trojaiakrol. Azt még nem tom mit csinálok velük, de szolok mindenkinek hogy ovatosan a letöltésekkel. Ha valakinek van egy jo ötlete szivesen fogadom. Egyébként norton antivirusom van fenn. Köszi!
Sziasztok. Net bajom van: feltudok csatlakozni ,de az adatforgalom semmi. Alapdolgok rendben vannak és spy prog is volt már ??? esetleg valami ismert vírus csinálhatja ezt ?

Laci

McGrady
használj kaspersky-t vagy stingert, azok sztem leviszik...nekem legalábbis beváltak

Kuss!-magyarázta.

Banyapapa
Tud valaki valami jo trojai irtot?
Valami hazavágta a barátom gépét, saját gépben el van állitva a elsö képernyö ( nincs elválasztva,csak ugy ömlesztve van minden mint egy sima mappa,akármit csináltunk),és ha egy idö után lemegyünk a tálcára feljön kifehéredik és lefagy a gép,csak a kurzor megy.
Avast lement,talált 2 virust de semmi változás.
Egyik flasget mappában egy dll file volt, a másik meg a system volume......... mappában szintén egy dll.
Mindekttö törölve de visszatérta hiba detto:i

Köszönöm, megpróbálom!! <#taps><#taps><#taps>
units
mivel azonosítottad?
Panda?
ha igen akkor csökkentett módban próbáld futtatni a full scant.
Az Avast! ingyenes.

Banyapapa
Probáld ki a Stinger, nevü-t

http://vil.nai.com/vil/stinger

Igaz a listán nem látom amit te irtál,de hátha lekapja.

Hi! Beszereztem egy W32.Backdoor.CBP trójait, sem a Panda,Ad-Aware,Spybot,F-prot nem tudja leírtani. Tud valaki ajánlani vmit ami leszedi?(és ingyenes!!)
Xp-n a winstyle2.dll fertõzte meg, hát v õ maga az, de törölni nem lehet
????????????
Köszi
McGrady
nekem NIS 2003 van, igen abban igazqad van h ha updatelve van akkor mindent ellenõriz, csak nekem is eszi a gépet, de valami kell...talán felrakok mellé 1 nodot mert nekem az updatelve jobban megtalálja a vírusokat...bár ha 3szor ennyi memóriám lenne akkor KAV-ot tennék, eddig csak az vitt le mindent

Kuss!-magyarázta.

Darth Sith
Kaspersky-t én sem ajánlom. Régebben fel-fel rakosgattam saját és ismerõsök gépére, de napok alatt le is került, mert belassította nagyon a rendszert, és nem is védett kellõképpen. A NOD-ot mostanság próbálgatom, és viszonylag jónak tûnik, bár nem talált meg prá dolgot, amelyet pl NAV-al megtalálam mellette, és persze fordítva is igaz. NOD abbóla szempontból jó, hogy ingyenes éa magyar, és kevés memóriát zabál, míg a NAV-ot abbóla szempontból találom megbízhatóbbnak a tapasztalataim alapján, hogy sokkal kevesebb vírus tud bejutni a rendszerbe, ha rendszeresen frissítve van. Rendesen ellenõrzi a rendszer portjait, és minden ki-be menõ forgalmat. Sokat eszik, de cserébe elég jó védelmet kapunk érte. Én többnyire NAV-ot szoktam használni egy MS Antispyware-el, vagy Spysweeper-el karöltve, meg persze állandó winupdate. Eddig eléggé bevált, csak mostanság szükségem van több memóriára, és kezd zavaróvá vállni a NAV, ezért próbálgatoma NOD-ot. Szval sztem akinek van elegendõ mennyiségü szabad memóriája, nyugdtan használja a NAV-ot, sztem megfelelõen védi a rendszert. Vagy talán mégjobb választás ha van ram, a NIS. <#email><#wilting>

Csak azért írtam így le, mer mostanság sok vita van arról hogy mit javasol. Én a saját tapasztalataim alapján ezeket. Bár a Kerio-t és Avast-al még nem sok tapasztalatom van, de õket is jól lehet használni, amennyire megismertem. <#eljen><#hehe>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

McGrady
hát nemtom...nekem valahogy nem szimpatuikus a nod....feltettem 1 nodot, mert le akartam szedni 1 trójaimat, nem talált semmit pedig updateteltem is....kaspersky pedig rögtön megtalálta update nélkül..de az biztos h a nod jobb a navnál...

Kuss!-magyarázta.

biomage
nálam is ez a tünet ha a gépemet ellenörzõm a kasperskyvel belassul
ha lejár a kasp átérek a NOD32 re sok jót halótam róla.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Felfedező
Ha rám hallgatsz nem használsz Kaspersky-t, NAV-ot... stb mert ezek fölöslegesen terhelik a gépet és a memóriát... NOD32 legalább olyan jó (szerintem jobb) mint ezek, ráadásul sokkal gyorsabb és nem terheli a gépet....

McGrady
ha már kasperskynál tartunk, akkor kérdezném h nektek is úgy sokkolja a rendszert, hogy a net kb. fél óra amíg elindul?
most komolyan, nekem naon lassítja
egyébként lehet torrentrõl crackelt verziót leszedni

Kuss!-magyarázta.

Aquli
Hello!
Kasperskyhez tud valaki cracket?
A pro-t, vagy a simat érdemes letölteni?
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

units
Logot mindig a legújabb hjt-vel készíts futó programok nélkül!
készíts neki egy saját könyvtárat és onnan futtasd.pl: C:\HJT\
szerintem ezt fixálhatod csökkentett módban:
C:\Program Files\Save\Save.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Save\Save.exe"

Fölösleges:
C:\Program Files\MemTurbo\MemTurbo.exe - ez minek?
C:\Program Files\BearShare\BearShare.exe - ennek beépülõ spyware van!
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\BearShare\BearShare.exe" /pause

Ha ez nem tartozik az internet beállítások közé akkor fixáld.
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{B4EECE87-9936-4852-915B-59B0A910F16A}: NameServer = 195.228.240.249 195.228.242.1

backupot készíts!

Darth Sith
itt az én LOG file-om, tessék ANALizálásra. 😊 <#nezze><#email>

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 22:34:20, on 2005. 06. 20.
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\ATI Multimedia\main\ATIDtct.EXE
C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasDtServ.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\IWP\NPFMntor.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Opera\opera.exe
C:\totalcmd\TOTALCMD.EXE
C:\Program Files\iolo\System Mechanic 5 Professional\SysMech5.exe
C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
D:\appz\Internet\Biztonság\Víruskeresõk, és írtók\Hijack This\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: CNavExtBho Class - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O3 - Toolbar: (no name) - {82315A18-6CFB-44a7-BDFD-90E36537C252} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\SYMNET~1\SNDMon.exe /Consumer
O4 - HKLM\..\Run: SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\RunOnce: C:\Program Files\iolo\System Mechanic 5 Professional\SysMech5.exe /COMPLETECACHE
O4 - HKLM\..\RunOnce: "C:\Program Files\iolo\System Mechanic 5 Professional\SysMech5.exe" /REMOVEPARASITEONBOOT
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\ATI Multimedia\main\launchpd.exe"
O4 - HKCU\..\Run: C:\Program Files\ATI Multimedia\main\ATIDtct.EXE
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\iolo\System Mechanic 5 Professional\PopupStopper.exe"
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\iolo\System Mechanic 5 Professional\SMUtilityBar.exe"
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_06\bin\npjpi142_06.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_06\bin\npjpi142_06.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O10 - Broken Internet access because of LSP provider 'c:\program files\newdotnet\newdotnet5_64.dll' missing
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{53270C02-DD8A-4CF2-A88D-14B0C8915A62}: NameServer = 194.149.0.157 194.149.0.156
O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{53270C02-DD8A-4CF2-A88D-14B0C8915A62}: NameServer = 194.149.0.157 194.149.0.156
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation (ccPwdSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccPwdSvc.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1050\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: Macromedia Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macromedia Shared\Service\Macromedia Licensing.exe
O23 - Service: Norton AntiVirus Auto-Protect Service (navapsvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
O23 - Service: Norton AntiVirus Firewall Monitor Service (NPFMntor) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\IWP\NPFMntor.exe
O23 - Service: SAVScan - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
O23 - Service: ScriptBlocking Service (SBService) - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec Core LC - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Hi all kéne egy nagygyon cool boot-anti-vírus progi.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Új fórum a szabad szoftverekrõl: GNU Fórum
DONGUBA
HELLO KERDEZNEM MI NEM KELL NEKEM EBBOL?
Logfile of HijackThis v1.98.2
Scan saved at 10:10:18, on 2005.06.19.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\Save\Save.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\Program Files\MemTurbo\MemTurbo.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\WINDOWS\system32\UAService7.exe
C:\netZScriptPro\netZ Script Pro.exe
C:\Program Files\BearShare\BearShare.exe
D:\Vegyes\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1076610689
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\AQUATI~1\AQ3HEL~1.EXE /partner AQ3
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\MAGICW~1\MW1HEL~1.EXE /partner MW1
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\BearShare\BearShare.exe" /pause
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Save\Save.exe"
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - Startup: MemTurbo.lnk = C:\Program Files\MemTurbo\MemTurbo.exe
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\npjpi150_02.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\npjpi150_02.dll
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{B4EECE87-9936-4852-915B-59B0A910F16A}: NameServer = 195.228.240.249 195.228.242.180

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

biomage
nézd már meg a folyamatot 45 file fut a memoriában biztos hogy nem azok piszkáknak belle.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Banyapapa
Ahogy a Hollo szinház müsoraiban mondták:" ez a feladatkezelö pedig nemnormális".
Ki kénne probálni, pl: msconfig-al kikapcsolni a nortont,zone alarm-ot,stb, és ugy elinditani,és ha nem jön elö, egyesével visszanyomni.
Htáha kibukik a dolog.

Igazábol ez a problémám...és alapjáraton megy a gép nem csinálok melette semmit

figy. azt hogy a procit mi használja ki könnyen megtudhatod. A feladatkezelõben, a folyamat fülön ott van a lista. Ott van hogy CPU és mellette az érték.
Amugy nem tom mennyire vagy ismert vírusírtók terén, de a norton, csak a gép pusztulását okozza. Nem jó semmire. olyat is vírusnak ismer fel aminek semmi köze a vírushoz. Amit írtál, hogy gyanús a syssec.exe, az aszthiszem a norton scanje. szal nem kell fosni... Építi le a gépedet 😄

Ha lejebb olvasol ott ajánlottam egy vírusírtót. aki ismeri nem tud nélküle "élni".

innen letöltheted : http://d-eu-2h.kaspersky-labs.com/trial/registered/2T17J48017F63KM1T941/kav5.0trial_personalen.exe

http://darkghost.uw.hu

HI all! már vagy 1 hete jelentkezett nálam a próbléma...már bekapcsolás után is 80%-on pörög a procim de semmit nem csinálok..márlefuttattam ad_aware-t, nortont, spybot search and destroy-t mindent a legfrisebb updattel de nem találtak vírust mégis magától nem pörög egy proci 80%-on. viszon van egy gyanús fájlom syssec.exe de ahol kéne lennie (zone alarm szerint) windows/system32 itt nem találom

plz segítsetek mert lassan bedöglik a gépem elõre is kösz..<#dumcsi>

McGrady
tudom, köszi csak szeretném tudni h irtóval le lehet-e szedni..mert az oldalon azt írták h nyomjak full system scannet

Kuss!-magyarázta.

McGrady
thx kipróbálom

Kuss!-magyarázta.

Gaba9
köszönöm szépen az infot 😊 thx

Gaba323

Ezt próbáld ki:
Kaspersky Anti-Virus 2006 (Beta) build 6.0.12.167 (11.06.2005)

http://downloads1.kaspersky-labs.com/beta/

Nagyon proci igényes, de teszi a dolgát rendesen😊
PetruZ
Egyik sem hiba. Az elsõ esetben az AdAware skin-jeit tartalmazó zip-be akar belenézni, de az direkt jelszavas, azt az AA ismeri és nyitja ki magának. A második esetben meg, ha jól látom, éppen letöltés alatt lévõ állományokról van szó, amelyek még nem teljesek, tehát a rar-okat nem tudja kibontani, ergo nem találhatók bennük a bejegyzett fájlok.
Gaba9
Helo mki...egy kérdésem lenne a linkelt képeken (NOD-al egy mélyrehato vizsgálat eredménye) mit jelent az h jelszoval védve meg a másik vmi olyan h nemtalálja a tömöritett fájlt..gondolom nem virus <#idiota> mer nem azt irja meg kéken jelzi csak érdekes mer ilyet még nem irt ki h jelszoval védve 😊 vki tudja h miaz ?
:elsö
:második

Gaba323

PetruZ
Olyannyira segítettem, hogy meg is adtam az eltávolítást leíró oldal címét. (#1635, #1658) A válasz kb. az volt, hogy "majd megpróbálom, ha újra sz*rakodni kezd". Ennyit errõl, én itt feladtam...
units
tegyél be egy logot.

McGrady
segítséget kérek topikban segítettek...vmi HaxDoor nevû trójai..gondolod h hijackel le tudnám szedni?

Kuss!-magyarázta.

units
mivel azonosítottad?
trójai neve?
esetleg egy hjt log?