5322
Help!
  • Freeman6600
    De magyarul kéne, mert az antivírus és az internet security is magyarul van fent. Vagy nem számít?
  • cooldoc
    Itt
  • Freeman6600
    Tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a Norton Systemworks 2006-ot magyarul seriallal, aktivációs kóddal ?
  • units
    Nem igaznán jól törted meg :)
  • KILLER2
    A cFost a weboldaláról szedtem le. (igaz most, hoygmár teljesen lejárt a próbaidő é kikapcsolt a progi crackeltem)
  • units
    Ha nem az van, hogy gyengén loptad el a Cfos progit akkor
    www.avast.com
  • KILLER2
    Alarm!
    Your system is in danger!

The cFos consistency check has detected, that one or more components have been modified.

Thereby Viruses, Trojan Horses, Backdoor Programs, Spy-Ware, etc. could have sneaked into your System. Also costly dialer programs may have been installed.
    Your system is exposed to the following risks:

* Viruses and Worms spread either confidential documents on the internet, delete your hard disk or damage your PC.
    * Trojan Horses and Backdoor Programs allow others access into your PC and transmit confidential data, e.g. passwords, banking/financial information, etc.
    * Dialer Programs cause great costs for internet access.

The danger of Viruses, Trojan Horses and Backdoor and Spy Programs especially leads from the software piracy scene and is often found in Cracks of commercial programs. Nothing prevents a cracker from modifying the software to his advantage.
    Therefore please check your system and install at least an unmodified driver from www.cfos.de. You can test it for 45 days free of charge.

Ezt kaptam a gépemtől.
  • KILLER2
    Tudna nekem valaki sürgőssen segíteni? Kéne valami szuperextracoolhiperszupibrutál vírusírtó, mert az egy hónapja nem kis pénzből vett erőmű szintű gépemtől annyi vírusriasztást (a víruskeresőtől még nem kaptam) kapok egy nap alatt, hoygnincs ebben a hozzászólásomban annyi betű. Nem tudom, hogy mi lehet pontosan a víruskereső nem talált semmit vagy valami idegesítő hirdetésszerűség sem nagyon, mert azt is kerestem a gépen, de nem találtam. Szóval kéne valami nagyon ütős vírusirtó meg néhány tipp, hogy mi a fene lehet ez.
  • David Coulthard
    Talán ez lehet
  • fifi
    a spooisv.exe akar kimenni mostanában egyfolytában

mi lehet az?
  • petya80
    Hello srácok!

A probléma a le és feltöltési sebességem drasztikusan lelassult meg talán az egész gép. Eddig mondjuk
    25-30 k-val töltöttem fel most 1-2 k-val, le pedig eddig 260k most pedig 60-al.
    NOD talált vmi fajta trójaiakat de nem törölte itt egy példa, hogy mifajták:
    »Gummy.class - Java/Bytverify trójai - és ezenkívül még vagy 5.Csökkentett módba az Ad-aware vmiket törölt de nem javult semmit. Most a NOD-ot futtatva nem talál semmit hát akkor most mi van? Mit tehetnék? Vmit rosszul csinálok? Régebben már volt hasonló akkor formatáltam most ezt kihagynám. Kösz.
  • units
    csökkentett módban próbáltad?
    hjt log?
  • grayfox
    Sziasztok!
    Van valami ötletetek, hogy ezt hogy szüntessem meg? Törölni ugye nem lehet (csak a tmp file-t, de azt mindig újracsinálja a winlogon.exe, ami meg ugye a windows egyik fájlja, hát akkor most mit csinláljak? :D 3 napja vagdossa az arcomba a nod, kicsit zavaro tud lenni játék/munka közben. (persze van egy opcio, hogy a warning window-ot nem jeleníttetem meg, de van egy érzésem, hogy nem véletlenül jelenik meg :))
    Szal hogyan semlegesíthetem? (hijack this, adaware már minden lefutott..)

NOD 32
    Threat detected

FILE:
    c:\windowns\system32\1024\ld17c4.tmp

THREAT
    probably a variant of win32/hoax.renos application

COMMENT:
    event occurred on a new file created by the application : \??\C:\windows\system32\winlogon.exe. The file was moved to quarantine. You may close this window.
  • units
    csökkentett módban!
    pontos AVG verzió?
  • Mardon
    Nekem avg van de csak test center van és nem lehet törölni a vírusokat. Talál x vírust, virus vaultba benyomom delete file de a vinyóról nem törli csak a virus vaultból. Hiogy kéne cisnáljam?
  • units
    Avast!
    Antivir
    AVG free
    mind 3 ingyenes nem kell crack.
  • Mardon
    Hi!
    Kerio mellé milyen vírusírtó progit ajánlotok?
    Olyan kéne ami ingyenes, vagy van hozzá letölthető crack, már többet próbáltam, de vagy nem lehet updatelni, vagy csak keres és nem törli le a vírusokat.
  • KO
    Karantén jó hely. :)
    Ha nem lesz gond a rendszereddel, egy idő után kitörölheted a karanténból.
  • KILLER2
    Úgy nézem, hogy sikerült. A vírust csökkentett módban sem sikerült kiirtani és a system32ből nem szívesen törlök ki akármit is (igaz tegnap egy másik fájlt kitöröltem szintén vírus miatt) szóval most karanténban van. Köszi a segítséget!
  • KO
    majd írd meg az eredményt, vagy eredménytelenséget.
  • KILLER2
    Ok köszi!
  • KO
    1. nyugi. :)
    2. futtasd a NAV-ot csökkentett módban, és úgy próbáld törölni a vírust.
  • KILLER2
    Valaki sürgősen segítsen! 2006os Norton antivirusom van és azt írja, hogy vírust talált a C:\WINDOWS\system32\atmlck.exe-ben és magas a kockázat meg, hogy a fájlhoz a hozzáférés megtagadva. Akárhányszor nyomok Okot az üzenetre miondig újra felbukkan szóval idegesítő meg azért nem jó ha ott van vírus. Kérdésem lenne, hogy mit lehetne csinálni és, hogy egyáltalán mit csinál ez a fájl?
  • Tomicsek
    http://virus.linkcenter.hu/
  • alberttibor
    Heló Létszives tőletek 1 nagy segítséget kérek 1 pár fogalamkat a vírusokról: Mi a féreg;vírusfertőzés jelei;parazita tipusú vírusok;felülíró eljárás;a vírus fogalma;a vírusok fajtái;ki álította először a víruskatalógust??????ezekra ha tudtok válaszolni akkor írjatok a fórumba vagy az e-mail címem: [email protected] az msn: [email protected] a skype: vakmero12
  • LeePí17
    köszi:D

de nektek köszönhetem :D
  • KO
    gratula :)
  • LeePí17
    Spyware doctor
    +
    Panda A T
  • KO
    Mivel sikerült letakarítani?
  • LeePí17
    köszi skacok a segítséget!! megoldódott!
    milló thx!
    üdv leepí
  • LeePí17
    köszi..meglesem
  • LeePí17
    a c:/ könyvtárba illeszti be ezt a 2 filét..és az AVG jelzi azt, hogy vírus!
    de a haveromnak is ez volt..neki popup ablakok..hirdetések formájában jöttek..
    letörölte..formázta a vinyót..de azóta is ugyanúgy jön.
    pl az iwiwre..freemail-re..myvipre se tud felmenni...
    én eddig AVG-t használtam.ráklikkeltem az irtásra..leirtotta de a köv újraindításnál megint ott lett.segítségeteket előre is köszönöm!
    Üdv Leepí
  • KO
    Emiatt biztos nem kell formázni, de áruld el, hogy melyik program ismerte fel. Honnan tudod a nevét?
    Valamelyik progi csak felismerte, ha meg tudtad a kórokozó nevét, aztán már ki lehet spekukálni, miként kell ki irtani.
    Üdv. KO
  • kilcsir
    Probáld meg a Spyware doctor-ral. Tölsd le a www.szoftverbazis.hu -n
  • LeePí17
    sziasztok!
    az lenne a problémám h kaptam 1 trójait.
    activeX32.exe , bmon.exe és nem tudok felmenni 1-2 internetes oldalra...
    AVG-vel próbáltam irtani de nem tudta...és minden 5-10-20 percben feldob 1 ablakot.
    Tűzfalam: ZoneAlarm 1.6 Pro vírusírtó: AVG / NOD 32 2.12
    próbáltam AVG,NOD-dal de semmi..
    tudtok nekem ebben segíteni, hogy ne kelljen formázni a vinyót? pls help!
  • Doomista
    Uj Pandascan:
    Hír

Spyxposer scan
  • Slayer256
    Kössz a segítséget mindenkinek!:)
  • Slayer256
    Ááááh sikerült, az IE menüjében, az Eszközök>Bővítmények kezelésében találtam egy olyat hogy:
    Név: Nothing
    Típus: Böngésző segítő objektuma
    Fájl: hpEBB6.tmp
  • Slayer256
    Időközben kiderítettem, hogy csak akkor irányít át arra a szar kezdőlapra, ha az eredeti kezdőlapomra akarok menni, ha mást írok be, akkor nem, nekem a kezdőlapom eddig a www.google.co.hu volt, tehát arra az oldalra nem tudok menni, mert akárhogy próbálok mindig átirányít erre a szarra: www.securitybulletin.net
  • Slayer256
    NOD32 már csak ezt találja: A(z) C:\System Volume Information\_restore{F21E1E2A-A1EA-45C0-A261-626B0A1ADCE3}\RP206\A0060628.exe fájlt megfertőzte a(z) alkalmazás Win32/Adware.Aureate.

Az Ad-Aware SE csökkentett módban 29 fájlt talált, amire azt írta hogy MRU List,(zölddel jelölte a veszélyességét vagy mit) karanténba tette őket, de az IE még mindig ugyanolyan.