5322
Help!
-
#31 Akkor valami más probléma van a gépeden mert ennek a virusirtónak a legkissebb a gépigénye és mégis a leghatékonyabb!!! Ez a z egyetlen virusirtó program ami egyetlen virust sem engedet át eddig !!!! -
#30 Kipróbáltam, de ha fut, nekem szaggatja a játékokat és a filmeket is. ( P-4 1700 Cel.+NV440-essel, 256 Mb Ram) -
#29 Valoban nagyon tuti a NOD 32 innen lehet letölteni http://www.nod32.hu/ -
#27 Hello a Norton 2004 egy Trojan Horse nevű vírust talált a windows\system32 könyvtárban az exploler exe-ben. De ezt mivel a Windows használja nem tudja javítani. Hogy lehet ezt a fájlt kijavítani? -
#26 amit belinkeltem, az egy leírás, hogyan kell a messengert kikapcsolni, mivel az okozza neked a hibát.
-
TLoF #25 net send -el küldik az ilyen üzeneteket, ajánlatos a tüzfaladban kikapcsolni a bejövő icmp üzeneteket.
Te is tudsz küldeni command promptból, jót lehet vele játszani :) -
#24 Hi!
csak ilyet találtam a szolgáltatások között:
"Üzenetkezelő", és ha ezt részletesebben is megnézem, akkor az alábbi dolgot olvashatom:
Net send és riasztási szolgáltatásüzeneteket továbbít ügyfelek és kiszolgálók között. Ez a szolgáltatás nincs kapcsolatban a Windows Messengerrel. Ha a szolgáltatás áll, a felügyeleti üzenetek nem lesznek továbbítva. Ha a szolgáltatás le van tiltva, az összes olyan alkalmazás, amely függ tőle, nem fog elindulni.
Messenger nincs a szolgáltatások között nekem.
A portokat egyszerűen (direkt) nem tudom valami tűzfallal lezárni?
mrzool: Neked is köszi a helpet! :) -
mrzool #23 A Messenger a Program Files mappában található, XP install után az egyik első dolgom az egészet letörölni. Az üzenetküldő szolgáltatást pedig a Sajátgép / Kezelés / Szolgáltatások alatt tudod kikapcsolni (tiltsd le). -
#22 Hali!
Köszi, tényleg jó az 5let, de sajna nem találtam meg a messanger-t... :(
tuti én vagyok a láma, meg korán fel is adtam, de ha ilyen penge ötleted volt elsőre, lehet, hogy erre tudod a megoldást!?!?! :)
-
#21 link, azthiszem itt leírja a problémát... -
#20 Hali!
most én is szopok nyalok bő nyállal, mert valami bunkóság miatt folyton leállnak a gaméim.
A jelenség a következő:
Elkezd villogni a kép, és a játék futása közben egy pop-up ablak jelenik meg, ami azt írja, hogy:
Üzenetküldő szolgáltatás
Üzenetküldő: Admin, címzett: you, időpont:2003.12.06. 16:14:36
*************Warning : This message confirms that your system is VULNERABLE to attacks **************
Ezt leírja még egyszer kicsit bővebben...
Alá pedig:
Eliminate the annoying pop ups and secure your computer with one easy-to-use program: Message defender.
Free information available:
Go to: www.messagedefender.com
Ha valaki tud egy kicsit is segíteni, hogy ezt hogyan lehet mexüntetni, akkor nagyon köszönöm előre is!
sziasztok -
#19 a blasternak egyedi eltávolítója van! Tudomásom szerint egyik vírusírtó sem szedi le, érdeklődj a vírusírtód honlapján -
mrzool #18 Fel vannak telepítve a patchek a vindózodra? Ha nem, legyenek.
A Blastert elég könnyű kézzel is irtani - leállítod a processzét a feladatkezelőben, letörlöd a fájlt, és kiszeded a registry-ből. Nézd meg a virushirado.hu augusztusi cikkeit vagy a vírushatározójukat, biztos írtak róla! -
K.András #17 Szerintem nortont nem érdemes használni,zabálja a memoriát,nem tud mit kezdeni a virusokkal,hiába állitasz be automata frissitést semmit nem ér letölt egy rakás cuccot aztán ugyanugy meglehet fertözni a gépet...
Én vagy a kaspersky-t ajánlanám vagy az f-securet( ugy lerángatja virusodat gépröl mint a rongyot)... -
#13 Ha felismeri de nem tudja kijavítani akkor vagy törli vagy karanténba teszi nem? -
#12 A cydoor azért kerül fel mindíg a gépre mert mindíg megnézel egy bizonyos weboldalt ami felrakja magának vagy használsz egy programot.
Én így gondolom, de ha nem akkor sorry:) -
Borg #11 Törölni sem tudod?
Szvsz próbáld meg safe módban inditani a windowst, és úgy eltávolitani.
Bár furcsa, hogy a friss? norton nem tud mit kezdeni vele... -
barlang #10 © barlang ma 22:49 | Válasz erre | #3167
Sziasztok
Mit tegyek Trojai virus van a gépemen aupdate.exe
A norton felismeri de nem tudja javitani, Tud valaki valami segitséget
Köszi
-
Borg #8 nekem rendesen működik XP alatt a NAV2002 már régóta... -
Mihail #7 Nem tudjátok hogy WinXP alá melyik a legjobb vírusírtó? 98 alatt norton antivirust használtam, de xp alatt nem műxik vmi jól, pedig a 2002-t és a 2003-mas norton antivirust is próbáltam... -
#6 Ha klez-vírusod van, a Symantec oldalán van klez-eltávolító progi, pár kbyte az egész, és irt szépen. -
Borg #4 hja, apró hátrány :D -
Gzoli #3 Esetleg az MKS.VIR segíthet, jobb mint a Norton, McAfee és a többi ismert. Letölthető a http://mks.com.pl -ről demo verzióban, ez ingyen van, de mindent csinál, és napi frissítés is mindig van hozzá, hálózaton keresztül is jól szuperál.
Az összes Windows-hoz, sőt a server verziókhoz is és linuxhoz is van külön.
Egy hátránya azért van, hogy lengyel nyelvü. -
#2 a felhasználói részlegben talán többet tudnak segíteni, átpakolom oda... -
#1 Naszal.... kéne help... Kaptam egy szép kis vírust, egy jpg fileval.... semmi sem találja, a Norton AntiVirt meg elindítás után lelövi.... A jpg neve rainman.jpg volt és az esőemberból egy részt ábrázolt.... (nem tudom mit mer nem én nyitottam meg)...azóta csinált egy Winkezd.exe-t, ami mindig elindult és ki karat menni a netre de hálégnek a tűzfal megfogja...DOS-ból letöröltük, de azóta meg csinált egy Winksx.exe-t.... Mivel lehet ezt kiírtani? Nocs hogy új topivot nyitok de percek kérdése mikor fagy le az explorer....