5322
Help!
  • pedestrian
    Egyébként tényleges segítséget tud valaki?
  • pedestrian
    Nekem spec egy sex oldalról jött.
    A többiről amit felsoroltál eddig még nem.
  • pedestrian
    Köszönöm a jótanácsot, de inkább nem kezdeném újra az alapoktól.
  • mrzool
    Ami a virushirado.hu-n van.:))
  • O0D:
    tegnapi vírusról mit tudtok?
  • Wendol
    Hali
    Ajanlom figyelmedbe: Virus Hirado Nevezetes tevhitek oldalat.
    Udv Wendol
  • rushman
    Ne nézz sex oldalakat! Onnan települnek ilyenek

meg mp3portálokról, meg crack-siteokról, meg keresőoldalakról (nem google-ra gondolok)...
  • pedestrian
    És sikerült?
    Ne nézz sex oldalakat! Onnan települnek ilyenek.
    Nekem is.
    Ha sikerült leszedned írd meg légyszi mivel.
  • rushman
    a symantec szerint a legújabb vírusdefinícióval rendelkező vírusírtók eltávolítják!
  • Torta
    Van valakinek tipje ezzel a vírussal kapcsolatban: Backdoor.Blarul
    Az edonkey2000.exe-re írja ki, letöröltem, feltelepítettem újra, akkor ugyan úgy kiírja a norton, hogy megtalálta ezt a vírust, de nem tud mit kezdeni vele, sőt az edonkey.exe file el is tűnik utána a gépről!!
  • pampalini
    köszi a segitséget,remélem sikerrül;)
  • rushman
    na szal ez nem is egy, hanem hat!

ISTBar manual removal
    xxxtoolbar manual removal
    2020search manual removal
    i-lookup manual removal

a teensguru-t és az offshoreclicks-et kiszedi a CWShredder
  • pampalini
    Hello mindenkinek van egy kis problémám,valami spyware dolog lehet és nem tudom sehogysem törölni.Az asztalra kirak egy loans online és egy music linket ezenkivül találtam hozzá powerscan és liveupdate mappát(nem a Norton-ét).Adawre-vel,HijackThis,CWShredder,AntiKowBot,stinger,DCOMbob,spybotsd13-al probáltam semlegesiteni de eddig még mindig visszaita magát a regisztry-be.Megpróbáltam online virus scannereket is de ezek sem találtak semmit,ezért gondolom,hogy spyware progi lehet.Az adawere ezeket a log-okat adta ,ha valaki tudja,hogy lehet semlegesiteni irja meg,kösz

Registry mélyvizsgálat megkezdése
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Lehetséges böngészőkém telepítés : Software\Microsoft\Internet Explorer\MainSearch Bar.2020search.com

Possible Browser Hijack attempt Felismert elem!
    Típus : RegData
    Adat : "http://www.2020search.com/search/9884/search.html"
    Gyökérkulcs : HKEY_CURRENT_USER
    Elem : Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
    Érték : Search Bar

Lehetséges böngészőkém telepítés : Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchSearchAssistant.2020search.com

Elem : Software\Microsoft\Internet Explorer\Search
    Érték : SearchAssistant

Lehetséges böngészőkém telepítés : Software\Microsoft\Internet Explorer\MainSearch Bar.2020search.com

Gyökérkulcs : HKEY_LOCAL_MACHINE
    Elem : Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
    Érték : Search Bar

A Biztonságos Zóna valószínűleg veszélyeztetett : i-lookup.com

Típus : RegKey
    Adat :
    Elem : Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains\i-lookup.com

A Biztonságos Zóna valószínűleg veszélyeztetett : offshoreclicks.com

Adat :
    Elem : Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains\offshoreclicks.com

A Biztonságos Zóna valószínűleg veszélyeztetett : xxxtoolbar.com

Adat :
    Elem : Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains\xxxtoolbar.com

A Biztonságos Zóna valószínűleg veszélyeztetett : i-lookup.com
    A Biztonságos Zóna valószínűleg veszélyeztetett : offshoreclicks.com
    A Biztonságos Zóna valószínűleg veszélyeztetett : teensguru.com

Adat :
    Elem : Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains\teensguru.com

• PetruZ
    Az időnkénti 40-50% nem gyanús az IE esetében. :) Csak akkor, ha olyankor is csinálja, amikor egy közönséges statikus, nem reklámcsíkos, nem refresh-es, nem flash-es oldalon vagy (azaz az oldalon nincs olyan kód, ami időnként magát frissítené), mert arra utal, hogy valami az IE-n keresztül "beszélget" kifelé. Pl. a MyDoom.B új variánsa is ezt csinálja...
  • Impi
    Köszi a segítséget ! Az élet cukor, most szopom.
    Amióta fut a TaskInfo 2003 5.0, azóta nincs hibaüzenet és
    minden OK!
    Remélem nem kiabáltam el a dolgot.
    Az I.explorer néha bezabál 40% CPU használatot, de aztán visszaáll. De kuksizom tovább
  • lck
    Egyszer én is jártam így. De a hibaüzenet a videokártya RAM-ra vonatkozott!! Ha jól emléxem a BIOS-ban állogattam aztán hogy cache-eljen a video bios vagy ne és megjavult!
  • Impi
    Nagyon köszönöm a tanácsokat, jó ötleteket adtál, hogy neki is látok.
  • PetruZ
    Hát, ilyennel még nem találkoztam, de biztosan nem hardverhiba. A régi W98-asomon előfordult nekem is ilyen hibaüzenet, mikor webeztem és p2p programokat használtam mellett (főleg a KaZaA-t nem csípte, attól 3-5 óra múltán először belassult, majd nem frissítette a képernyőt, végül elszállt a "nincs memória" hibaüzenettel, csak restart segített). Mivel Win98-ról van szó, én kihúzott hálókábel mellett megpróbálnék egy egyszerű oprendszer felültelepítést, ez nem szokott gondot okozni, de rendesen kitakarítja a teleszemetelt oprendszert. Esetleg előtte egy safe boot-ot (csökkentett mód) és úgy lefuttatni a keresőket. Ha több időd van, tedd fel az Iarsn TaskInfo 2003-mat, ez minden futó alkalmazást megmutat, nem lehet "elrejtőzni" előle (a www.iarsn.com-ról letölthető egy próbaverzió). Én kipróbálnám, hogy elindítom, aztán elindítok egy ilyen problémás féregkeresőt és figyelném, hogy melyik taszk kezdi enni a memóriát.
    Több ötletem nincs.
  • Impi
    Köszi a segítőkészséget ! Íme
    VH6T ABIT alaplap ,Celeron 1400-es CPU, 765 MB RAM, Win98 SE. Ezt a rendszert csak letöltésre használom, (DC++)
    Nos volt ez a vírusinvázió és is befertőződtem. A Stinger írtó négy fertőzőtt file -t talált és irtott.
    Beijedtem és letöltöttem a legfrissebb keresőket, Nod32, VirusBuster WorkWin9x-at ezek egyike sem talált fertőző file-t. De az F-bugbr, F-fizzer, F-lgate, Fsnimda3, Fsobig, keresők indításánál, "Nincs elég memoria a program futtatásához, zárjon be néhány alkalmazást és próbálja újra" hibaüzenettel lelassul a rendszer és végül hiába nyomok bármilyen billentyűt a gép nem reagál semmire.
    A memtest86 nem jelez hibát. Ez a jelenség kb. 5 napja van.
    Köszi mégegyszer Impi
  • PetruZ
    Nem ártott volna leírni, hogy milyen a vas (proc, mem, swap mérete) és az oprendszer, illetve hogy mit akarsz futtatni, amire ezt írja ki...
  • eug10
    köszi!
  • Geeryy
    valami :)
  • Geeryy
    ez biztos vami spy ... szed le
    ezt
  • eug10
    Tud valaki segiteni ? Ha berakom a startlapot kezdő oldalnak kikapcsolás után mindig más jön be. Mi a gondja?
  • Impi
    Jóreggelt !
    Megőrülök ha nem segít valaki.
    Az itt ajánlott víruskeresőket lefuttattam a legújabb frissítésekkel. Ram tesztert dögivel. Végső elkeseredésben
    format C:\ Új telepítés és az eredmény mindig ugyan az !
    "Nincs elég memoria a program futtatásához, zárjon be néhány alkalmazást és próbálja újra" Mi lehet a gond
  • rushman
    tényleg?
  • rushman
    a welchia és-vagy a nachi eltávolítható az általam belinkelt oldal alapján, viszont ez az esepor vagy mi, még az fsecure oldalán sem találtam semmit. Talán valamilyen névváltozat.
    Még egy hátsókaput is beszedtél?
    A panda oldalán van valami info róla, elég frissnek tűnik:
    Goweh
  • youth #169
    :DDD
    Úgy nem tudod leszedni hogy MsDos mode-ban újraindítod a gépet és DOS-ban kitörlöd a fájlokat? elvégre akkor töltődnek csak be ha Winfos indul...
  • K.András
    Honnan a név?Az f-secure igy irja ki,egyébként csak annyir virus van a gépemen:
    Worm.win32.welchia
    WORM nachi.A
    TrojanDownloader.Win32.Esepor.a
    TrojanDownloader.Win32.Esepor.b
    TrojanDownloader.Win32.Esepor.c
    Backdoor.Goweh.d

Ezek kb ugy 60 fájlban lelhetök fel :)))
    Ráadásul ezt az eseport le sem lehet irtani...Asszem lesz egy winfos rakás...
  • Maffya
    Javaslom mindenkinek mielött virusirtót akar használni vagy áttérni valamilyen más megbizhatobbra nézzen itt körül Virusirtok Tesztje .Én ezért választottam ezt mert ennek a legjobb az aránya az elkapott/átengedett tesztek alapján 100% Virusmentesités.De ha magyar lapon szeretnétek megnézni itt megtaláljátokNOD 32 ANTIVIRUS
  • rushman
    TrojanDownloader.Win32.Esepor.b a Kaspersky oldalán nem találtasm, honnan a név (honnan a TrojanDownloader family?)
  • rushman
    Nachi, Lovsan, Welchia mind egy kaptafa...

(még rímel is)
  • K.András
    Basszus nem akármi ez a virus,beette magát DLLHOST-ba hogy rohadjon meg,nem is tudok vele mit kezdeni.
  • K.András
    THX megprobázom.
  • nenad
    http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp
    probald meg itt en ezzel szoktam
  • K.András
    Basszus,van valami TrojanDownloader.Win32.Esepor.b nevezetü virusom és sehol nem ismerik még :(
    Az hagyján de van még egy nachi meg egy welchia is.
    Szopás ezerrel...
  • mrzool
    Attól függ milyen vírusod van. De szerintem felesleges formáznod, ágyúval verébre. A MyDoom ellen a virushirado.hu-n találsz eltávolítóprogramot.
  • PszihoApu
    sziasztok ha formatálom a vincit akkor eltünnek a vírusok?
    és ez a vírus eltünik MyDoom?
  • Punker
    ok Thx
  • mrzool
    Virushirado.hu-ra elmész, és megnézed a MyDoom leírását. Megtudod, hogy hamisítja az e-mail címet, ezért az is lehet, hogy a te nevedben küld vírusos leveleket.