5322
Help!
-
#316 Szerintem döntsd el te, hogy neked melyik a legjobb.
symantec, nod32, avg, eTrust, kaspersky, sophos, PC-cillin, mcafee, virusbuster.
Esetleg próbáld ki az ingyenes FreeAV-t
Ha leírod a vírus nevét akkor többet tudok segíteni. -
#315 Probáld az AVAST! virusirtót Asszem lejebb belinkeltem. -
#314 Ki miylen virusirtot hasznal? Melyik valt be. En mar probaltam F-secure, NOD, most AVG de van egy virus svc.exe virusos s nem nagyon tudom leirtani.
Mit ajanlotok? -
#313 Az XPbe simán belekötnek. :)
-
#312 Ezek a fránya spybotok is 1re agresszívabbak... -
#311 uhh.. asszem lefuttatom én is a bizt kedvéér... -
#310 W32.gaobot.nemtommi volt a vírus neve. Volt egy olyan köcsög tulajdonsága hogy nem engedte updatelni a norton antivirust... De még ennél is jobb volt hogy a hozzá készült speckó irtót se engedte leszedni a Symantec-től. FxGaobot.exe-vel lehet leirtani. -
#309 Már sikerült megoldani. Egy vírus volt a ludas. Már nemtom mi volt a neve de a wmon32.exe-t variálta. -
#308 Kb semmi olyan infot nem írsz ide ami alapján lehetne neked segíteni.
Op rendszer?
Vírusírtó?
Tűzfal neve?
Futó folyamatok? -
#307 akkor az van, h passz.. részemről.. :-\ -
#306 És akinél nincs cvpss.exe ?:) -
#305 a feladatkezelőben a folyamatoknál kapcsold ki a
cvpss.exe
fájlt! nekem ezzel működött!
én is ugyanezzel bajlódtam egész héten, de végül a sok kisérletezgetés után megtaláltam a kór okozóját... azt viszont sajnos nem tudom, h ez a cvpss.exe eredetileg mire hivatott szolgálni.
ha esetleg bejönne ez a trükk, akkor később a start menü>>> futtatás>>> services.msc paranccsal végleg letilthatod a folyamatot... -
#304 Kegyetlen módon belassult anetem... Mondom nézek egy netstatot. Kb 30 idegen címet listáz ki és mindegyik valami syn küldést csinál. Ahogy belépek a netre rögtön elkezdenek letölteni a gépemről + én is töltök valamit. Felraktam egy tűzfalat de kb semmit nem ér. -
Chris23 #303 Légyszi segítsetek! Volt a gépemen valami vírus és miután leírtottam a gépem annyi belassult, hogy borzasztó. Az Explorer és az Outlook Express is csak kb. 4 perc után indul be. Ja és még egy egyszerű súgó is. -
#302 Kell müködnie nálam Xp van fent és ezek.Ezek ingyenesek igy senki nem tud belekötni. -
#301 Na ugy nez ki,hogy mukodik -
#300 Koszi,kiprobalom. -
#299 Tiny Personal Firewall + Avast4 ! Home / ingyenes ,magyaritott/. Én ezeket használom és eddig müködnek gond nélkül. -
#298 sikerult osszeszedni trojan downloadert virusfal mellett,de nem akarja kiirtani egyik irto sem. Valaki tud ajanlani valami rendes virusirtot? -
#297 Hali! Ma beleszaladtam egy olyan vírusba ami minden mappát és az abban lévő fájlokat is megkettőzi, triplázza....
Ezt hogyan tudnám leírtani? Nincs egy erre szakosodott progi? -
#296 ez a Panda tűzfala.....már mindent prószáltam és mondom ráadásul minden "engedélyezve " van a tűzfalbeállításoknál,tehát mindent engednie kéne elvileg -
#295 huhh, valami a tűzfallal szerintem, mert nekem a Tiny+Zone alarm sokszor nem engedett netezni. Beállításokat próbáld machinálni óvastosan, ha van tutorialj a tűzfaladnak akkor azon menj végig eccer.
Milyen tűzfalad van? -
#294 Sziasztok! Xp Pro-m van és a Panda Platinum 7.04 (ráadásul legális softver!!)- ,HA bekapcsolom a tűzfalat (a beállításokba minden engedélyezve!) ,nem enged föl a netre!....Mi lehet a gond? Please HELP -
Darkboy #293 jaja! -
Joey #292 én tegnap írtottam le a gépemről 360 db vírust..persze este hogy teljes legyen a csomag kibontottam egy levelet, amibe sky D@mm vírus volt..mára azt hiszem sikerült őket megsemmisítenem..sajnos mostmár az sem mind1, hogy netezés közben milyen lapot nyitunk meg.. -
#291 na mostmár ezt is tudom! :)
jaja, nemsokára jönnek a Shadowrun féle dekások, akkor nekünk mezei júzereknek reccs... -
mrzool #290 Igen, nagy biznisz, csak pont nem azoknak, akiket említettél. Manapság a víruskészítők mögött keményen ott áll a maffia, és rendesen pénzelik őket. Underground fórumokon párszáz dollárért cserélnek gazdát feltört / féregek által proxy-vá változtatott gépek adatai... És ez csak a jéghegy csúcsa. -
#289 Azért ne örülj annyira. Tegnap már megjelent a W32.Sasser.E.Worm -
#288 Arra gondoltam, hogy jó biznisz lehet valakinek...
Pl: szoftvergyártó cégnek (Norton, Kaspersky, McAfee, Panda- mind a vírusok hozzák nekik a lóvét),
de lehet, hogy csak túl sok hálivúdi filmet láttam...
hehehh
Boldog vagyok, hogy megoldódott a gondom, szal bocs, ha valakinek sértettem volna a lelületét... -
Darkboy #287 gongolom, hogy másoknak szar legyen.amúgymeg, gondolom a víruskészítő hackereknek is van vírusírtó. nem? -
#286 én azt nem értem hogy miért jó virust készíteni?! Mi abban az élvezet? -
Darkboy #285 háááááááhh, cool, letartóztatták a Sasser vírus gyártóját! király! -
#284 Nem akarok vitázni, de az én infom nem egyezik a te infoddal. Legalábbis nem ugyanazt a vírusleírást tartalmazza.
Tudom, hogy egyforma a nevük, de ha végigolvasod mind a kettőt rájössz te is. A viruslist oldalán inkább ez felel meg annak amire én gondoltam.
Az a lényeg, hogy Z-nek megoldodott a gondja:)
-
#283 Köszi units, megoldotta...
rushman: ok, no problem. -
#282 nem tartozol magyarázattal, igazából nem leszúrósdit akartam eljátszani, hanem felhívni a figyelmed arra, hogy egy kis körültekéntéssel mennyi galádságtól megszabadulhatnál -
#281 ez a lényeg benne:
Infected messages have the following characteristics:
Sender address:
random
Subject:
none
Body:
empty
Attachment name:
random characters
Attachment file type:
.exe
-
#280 én is súgok neked valamit:info -
#279 azt meg csak úgy megsúgom a bagle.s mailban jön, de nem mellékletként!
info -
#278 Ha véletlen a Symantec megoldása bonyolult lenne akkor próbáld meg az eTrust: clnbagle -
#277 sorry! Igaz! most néztem ujra és télleg nem 100on van. Most pl 3 százalékon...