5322
Help!
  • units
    Szerintem döntsd el te, hogy neked melyik a legjobb.
    symantec, nod32, avg, eTrust, kaspersky, sophos, PC-cillin, mcafee, virusbuster.
    Esetleg próbáld ki az ingyenes FreeAV-t
    Ha leírod a vírus nevét akkor többet tudok segíteni.
  • Maffya
    Probáld az AVAST! virusirtót Asszem lejebb belinkeltem.
  • SAntA_ClAus
    Ki miylen virusirtot hasznal? Melyik valt be. En mar probaltam F-secure, NOD, most AVG de van egy virus svc.exe virusos s nem nagyon tudom leirtani.
    Mit ajanlotok?
  • Tetsuo
    Az XPbe simán belekötnek. :)
  • Tetsuo
    Ezek a fránya spybotok is 1re agresszívabbak...
  • lee86
    uhh.. asszem lefuttatom én is a bizt kedvéér...
  • Davidus
    W32.gaobot.nemtommi volt a vírus neve. Volt egy olyan köcsög tulajdonsága hogy nem engedte updatelni a norton antivirust... De még ennél is jobb volt hogy a hozzá készült speckó irtót se engedte leszedni a Symantec-től. FxGaobot.exe-vel lehet leirtani.
  • Davidus
    Már sikerült megoldani. Egy vírus volt a ludas. Már nemtom mi volt a neve de a wmon32.exe-t variálta.
  • units
    Kb semmi olyan infot nem írsz ide ami alapján lehetne neked segíteni.
    Op rendszer?
    Vírusírtó?
    Tűzfal neve?
    Futó folyamatok?
  • lee86
    akkor az van, h passz.. részemről.. :-\
  • Davidus
    És akinél nincs cvpss.exe ?:)
  • lee86
    a feladatkezelőben a folyamatoknál kapcsold ki a
    cvpss.exe
    fájlt! nekem ezzel működött!
    én is ugyanezzel bajlódtam egész héten, de végül a sok kisérletezgetés után megtaláltam a kór okozóját... azt viszont sajnos nem tudom, h ez a cvpss.exe eredetileg mire hivatott szolgálni.
    ha esetleg bejönne ez a trükk, akkor később a start menü>>> futtatás>>> services.msc paranccsal végleg letilthatod a folyamatot...
  • Davidus
    Kegyetlen módon belassult anetem... Mondom nézek egy netstatot. Kb 30 idegen címet listáz ki és mindegyik valami syn küldést csinál. Ahogy belépek a netre rögtön elkezdenek letölteni a gépemről + én is töltök valamit. Felraktam egy tűzfalat de kb semmit nem ér.
  • Chris23
    Légyszi segítsetek! Volt a gépemen valami vírus és miután leírtottam a gépem annyi belassult, hogy borzasztó. Az Explorer és az Outlook Express is csak kb. 4 perc után indul be. Ja és még egy egyszerű súgó is.
  • Maffya
    Kell müködnie nálam Xp van fent és ezek.Ezek ingyenesek igy senki nem tud belekötni.
  • rezsofiz
    Na ugy nez ki,hogy mukodik
  • rezsofiz
    Koszi,kiprobalom.
  • Maffya
    Tiny Personal Firewall + Avast4 ! Home / ingyenes ,magyaritott/. Én ezeket használom és eddig müködnek gond nélkül.
  • rezsofiz
    sikerult osszeszedni trojan downloadert virusfal mellett,de nem akarja kiirtani egyik irto sem. Valaki tud ajanlani valami rendes virusirtot?
  • balintka
    Hali! Ma beleszaladtam egy olyan vírusba ami minden mappát és az abban lévő fájlokat is megkettőzi, triplázza....
    Ezt hogyan tudnám leírtani? Nincs egy erre szakosodott progi?
  • Johnny23
    ez a Panda tűzfala.....már mindent prószáltam és mondom ráadásul minden "engedélyezve " van a tűzfalbeállításoknál,tehát mindent engednie kéne elvileg
  • Z
    huhh, valami a tűzfallal szerintem, mert nekem a Tiny+Zone alarm sokszor nem engedett netezni. Beállításokat próbáld machinálni óvastosan, ha van tutorialj a tűzfaladnak akkor azon menj végig eccer.

Milyen tűzfalad van?
  • Johnny23
    Sziasztok! Xp Pro-m van és a Panda Platinum 7.04 (ráadásul legális softver!!)- ,HA bekapcsolom a tűzfalat (a beállításokba minden engedélyezve!) ,nem enged föl a netre!....Mi lehet a gond? Please HELP
  • Darkboy
    jaja!
  • Joey
    én tegnap írtottam le a gépemről 360 db vírust..persze este hogy teljes legyen a csomag kibontottam egy levelet, amibe sky D@mm vírus volt..mára azt hiszem sikerült őket megsemmisítenem..sajnos mostmár az sem mind1, hogy netezés közben milyen lapot nyitunk meg..
  • Z
    na mostmár ezt is tudom! :)

jaja, nemsokára jönnek a Shadowrun féle dekások, akkor nekünk mezei júzereknek reccs...
  • mrzool
    Igen, nagy biznisz, csak pont nem azoknak, akiket említettél. Manapság a víruskészítők mögött keményen ott áll a maffia, és rendesen pénzelik őket. Underground fórumokon párszáz dollárért cserélnek gazdát feltört / féregek által proxy-vá változtatott gépek adatai... És ez csak a jéghegy csúcsa.
  • units
    Azért ne örülj annyira. Tegnap már megjelent a W32.Sasser.E.Worm
  • Z
    Arra gondoltam, hogy jó biznisz lehet valakinek...

Pl: szoftvergyártó cégnek (Norton, Kaspersky, McAfee, Panda- mind a vírusok hozzák nekik a lóvét),

de lehet, hogy csak túl sok hálivúdi filmet láttam...

hehehh

Boldog vagyok, hogy megoldódott a gondom, szal bocs, ha valakinek sértettem volna a lelületét...
  • Darkboy
    gongolom, hogy másoknak szar legyen.amúgymeg, gondolom a víruskészítő hackereknek is van vírusírtó. nem?
  • Tufa16
    én azt nem értem hogy miért jó virust készíteni?! Mi abban az élvezet?
  • Darkboy
    háááááááhh, cool, letartóztatták a Sasser vírus gyártóját! király!
  • units
    Nem akarok vitázni, de az én infom nem egyezik a te infoddal. Legalábbis nem ugyanazt a vírusleírást tartalmazza.
    Tudom, hogy egyforma a nevük, de ha végigolvasod mind a kettőt rájössz te is. A viruslist oldalán inkább ez felel meg annak amire én gondoltam.
    Az a lényeg, hogy Z-nek megoldodott a gondja:)
  • Z
    Köszi units, megoldotta...

rushman: ok, no problem.
  • rushman
    nem tartozol magyarázattal, igazából nem leszúrósdit akartam eljátszani, hanem felhívni a figyelmed arra, hogy egy kis körültekéntéssel mennyi galádságtól megszabadulhatnál
  • rushman
    ez a lényeg benne:
    Infected messages have the following characteristics:
    Sender address:
    random

Subject:
    none

Body:
    empty

Attachment name:
    random characters

Attachment file type:
    .exe
  • rushman
    én is súgok neked valamit:info
  • units
    azt meg csak úgy megsúgom a bagle.s mailban jön, de nem mellékletként!
    info
  • units
    Ha véletlen a Symantec megoldása bonyolult lenne akkor próbáld meg az eTrust: clnbagle
  • Tufa16
    sorry! Igaz! most néztem ujra és télleg nem 100on van. Most pl 3 százalékon...