101030
.
  • R0zs0máK
    csak AUTÓK matricáit rakja ki :PP
  • desigo
    nem méltó ellenfelek
  • MaSzKa
    BMW nincs ott :D
  • kemszi2
    hehe ez tetszik:D
  • CSOCSO
    :)
  • desigo
  • Máté94
    Ő volt az aki ilyen videókat csinált?
  • desigo
    az szép xD
  • DJ BP
    :DD
  • SötétBarom
  • I.C.ram
    Szponzori pénzeket kiment Kínába, azzal a feladattal, hogy ír csomó beszámolót az ottani autóbemutatokról, de szart se csinált, csak élvezkedett a szponzori pénzen Kínában.
  • Borg
    Miért rakták ki?
  • I.C.ram
    Totalcar újságírók. Illetve Orosz Péter csak volt, mert kibaszták.
  • CSOCSO
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ ujra itt a TOPGEAR!!!!!!!!!!!!!!! tesztelik az f439 scuderiat meg par super sport kocsit vaaaaaaaaaaaaaa
  • CSOCSO
    igen 17 es.. a bazso, orosz peti meg valami poen akart lenni? mi a lenyege?:D
  • I.C.ram
    hanyas kereked van? 17"?
  • I.C.ram
    Elvittem ma reggel a kutyát sétálni, gondoltam megnézem miújság az útcában.

Bazsó elköltözött, de az új lakó neve: Orosz Péter :D Egymás közt adják-veszik a lakásokat :P
  • CSOCSO

panorama pics

bocs hogy mindket topikba berakom.
  • MaSzKa
    van balesetek topic

már írtam többszöritt
  • RelakS
    ja, addig minden oké, amíg értelmes sebességgel jönnek, de amikor azt sem tudod végigmondani, hogy HONDA, és már el is villant előtted/melletted/mögötted/alattad, az egy icipicit nyugtalanító
  • CSOCSO
    teljesen igaza van.
  • DJ BP
    ,,Alig múlik el hét, hogy a Kisalföld hasábjain ne szerepelnének motorosbalesetek. Százszor és ezerszer is leírtuk már, figyelnünk kell egymásra az utakon. A közlekedés veszélyes üzem. Az autósok a kétkerekűeket hibáztatják, a motorosok a tolerancia hiányára panaszkodnak, aztán hol az egyik, hol a másik vét a szabályok ellen."

Azért ezt épp nem olyan cikkbe írnám bele, ahol 220-szal száguldozó motoros szerepel... Jelen esetben nincs mit vitázni, figyeljen ő b*ssza meg, vagy nyelje le a békát, így járt... Másik meg, hogy az ilyen ipsék hobbiból közlekednek, míg az autósok 95%-a nem viccből, én nem értem miért nekem kéne vigyázni ilyen esetben. Robogósok más tészte, lehet apám hatása is van benne, de általában nézem a tükröt, és ha meglátom, lehúzódok városban, hogy elférjen. De pl. tegnap előtt is 4-5 nagy Harley-s nyomult városban, gyanítom nem munkaügyben, és ott kínlódtak a forgalomban, váltogatták a sávokat, be is engedtem 1x egyiket, mert úgy nézett hátra piros lámpánál sávváltáshoz készülve, hogy első kereke átlógott a sávomba, szóval nem tartottam be nekik. De nem értem, hova a fenébe sietnek, miért kéne nekem figyelni rájuk jobban, nem szórakozunk az úton
  • SötétBarom
    Pl egy ilyen már bőven fasza lenne :)
  • SötétBarom
    Mostanában sokat agyaltam motorvásárláson.. Bár amiben én gondolkozom, azokkal nem ilyen egyszerű meghalni..
  • SötétBarom
    Ja , ezt mondták nekem is (Kézamputálás meg a fél szemre vakulást).
    Mocsok egy dolog ez.. Egy Saxo volt, ha minden igaz..

DAmmit.
  • Máté94
    A motorokra is limiter kéne mint a kocsikba:)
  • autoszimulator
    pff :S

Azért érdekes olvasni a kommenteket, eléggé retardált nyomorékok irogatnak oda, akik aztán csak egy síkban látnak ki a tök fejükből, vagy a motoros, vagy a kocsi vezetőjét védve...

Az is igaz, hogy ha az ember előzni kezd, azt csak olyan helyen tegye, ahol belátja az útszakaszt, és minden várható eseményt el tud kerülni.. És ugye egy 200al száguldó motoros, aki a semmiből tud feltűnni, nem a várt és megszokott események közé tartozik... Szóval arról beszélni, hogy a motorosok szegények, csak gurulnak és az autósok elcsapják őket, alapból meddő... Bár sajnos sok tahó autóst is látok, aki látja, hogy motoros jön szembe, elkezd előzni, mondván az kicsi...
  • Borg
    Én sajnos ismerem aki a Citroënben ült. Épp előzni akart, amikor szemből kapta a 220-al száguldozó motorost. A motoros fejét is 1km-re találták meg, de ez nem is izgat annyira, aki hülye haljon meg. De a Citroënes srácnak medencetörése van, az egyik keze, és az egyik szeme is valszeg menthetetlen, és még mindig az intenzíven van...
  • CSOCSO
    olyan hangja van mint a lexus lf-a nek
  • SötétBarom
    Bizonyítanod kell. Ha ész vagy átveheted @ 9400 Sopron, Bástya 63/B.

Wiedersehen
  • SötétBarom
    Kisalföld cikk

Motoros aki meghalt a múlt hétvégén. Valamelyik soproni nem ismerte? Én látásból :c
  • cement
    jobban megneztem, tuti ilyen.
    hol a csoki?
  • cement
    ez egy ilyen civic sztem
  • Máté94
    Valami régi Accord szerintem:)
  • SötétBarom
    A legdurvább az egészben, hogy fél méter szélesre préselődött a verda :o
    Gondolom ezt a sarkot elkapta, a motor meg az eleje pedig úgy gondolta, hogy kicsit arrébb parkolnak..

• SötétBarom
    Ez kérlekészépen pusztán dodzsemezés ehhez képest:

Amúgy a leírás szerint ez valami honda, aki meg tudja állapítani, hogy milyen, az megnyeri a mai fődíjat, egy másfél méteres tibicsokit!

Amúgy nem tudom mennyivel kell ütközni, hogy ennyire szétalázódjon az autó.. Brutális lehetett :c
  • Máté94
    :(
  • DJ BP
    nem csodálom :D
  • SötétBarom
    ez akart lenni volna e
  • SötétBarom