Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mármint a hivatalos megfogalmazásban, mivel pont tanulnom kellett a kocsiszekrények felépítését...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ismerõsöm apja konzul volt Pekingben, és baromi sokat járt japánban is. Õ hozott haza nagyon durva sztorikat, képeket. Tehát elsõ kézbõl tudom.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ugyanezt mondta psziho
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Az audi csicskása viszont egy német céget és ezáltal németországot erõsíti.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Manapság már mennyi cég inkább oda települ, mert minimális fizetésért dolgoznak ugyanazon a színvonalon kb mint mi.
És ennek is köszönhetõ, h sztem nem gyenge mód fejlõdnek...
Persze,olvashat li you tang könyveket,ehet tradicionális éttermekben stb.
Rájuk szabadult a fogyasztói társadalom,most éppen tobzódnak,ugyanúgy mint a magyarok,csak nekünk van 10 év elõnyünk.Semmi különbség nincsen,hiába állítod hogy náluk a globalizáció veszélyesebb,mert nekik mások a tradicióik.
Magyarországon is van egy igen széles réteg,aki anyagi lehetõségeitõl függetlenül,igénytelen és mûveletlen,de amerikában sincs ez másként,természetesen ázsiában sem.
Én nem aggódok,a keleti mentalítás köztudottan közel sem olyan aggresszív és arrogáns mint az amerikai.
A bóvli autóikról meg annyit,hogy õk gyártanak autót,mi meg nyugati cégek idetelepített gyáraiban szalagmunkások vagyunk maximum,és nagy pofával mi röhögünk rajtuk?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
http://gaborszantai.co.uk/
Ez valóban így van, csak innen Magyarországról nézve nehéz elhinni, mert itt egyre kevesebb.
Ha valami jó, azt eladják egy multinak, aki elõször kicsit megváltoztatja, aztán megszünteti.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem kéne Freinek elhinni mindent, nem igaz hogy japánban él a legtöbb aberrált ember. Ráadásul annak az eredete amirõl te beszélsz (hentai, manga képregényekbeli iskolás lányok) az pont nem az amcsiknak köszönhetõ.
"Nekem az az orbitális világfájdalamam, hogy nem lehet sehova úgy elutazni, hogy ne köszönjön vissza ugyanaz a csokoládé a zöldséges polcán"
Erre meg azt tanácsolom hogy utazz többet. Még az únión belüli országokban is vannak bõven sajátos, egyedi termékek, nem csak a kokakóla létezik...
Értelek egyébként, dee nem kell feltétlen a rosszabb oldaláról megközelíteni a dolgokat... 😄
Az meg lól, hogy a fönököd tuareggel jár, ha a hazájában 1.4 milláardból kb 1,2 millárd gondolni sem mer saját autóra, nem hogy tuaregre. Kínáról mindenki azt gondolja, hogy micsoda gazdagság meg paradicsom a tengerparti régiói után. Beljebb már senki nem néz.
Japán meg akkor indult meg az erkölcsi (ázsiai) züllés felé, mikor az amcsik betették oda a lábukat, és azóta is ott tanyáznak. Japán ugyanúgy elérte volna ezt az amcsik nélkül is, csak méltósággal.
Mert a neten azt találja meg elõször egy kínai.
Ezek alapján majmoknak nevezel 1,3 milliárd embert?
Azt viszont utálom, mikor valaki eldobja a saját kultúráját, a globûlizált egyenkultúra érdekében. Az meg a lehetõlegdurvább, mikor a nyugati mentelitást keveri valaki a keleti értékrenddel. Kína csak egyre rosszabb lesz. Miért van az, hogy ahova betör a nyugati gondolkodásmód, és tvolkeleti ország, ott meghülyül mindenki? Japánok közül kerül ki a legtöbb aberrált, aki kisiskolás lányokra élvezkedik a metrón, stb. Nagyon el van baszva ez a világ 😞
Mondjuk nem pont ien, dee egyik ismerõsöm, még anno, amikor még az aasztali DVD épphogy csak bejött, volt egy iesmi nyereményjáték, h aki tovább tudja fogni, az viheti, a végén már fél lábon kellett állnia, dee tizen akárhány óra után az ismerõsömé lett...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ha fakormány,akkor nem értem ezt az alfát hogy a váltókar miért nem fa!
Az a minimum,hogy a kettõ egyforma legyen!