.
  • DJ BP
    ,,Alig múlik el hét, hogy a Kisalföld hasábjain ne szerepelnének motorosbalesetek. Százszor és ezerszer is leírtuk már, figyelnünk kell egymásra az utakon. A közlekedés veszélyes üzem. Az autósok a kétkerekűeket hibáztatják, a motorosok a tolerancia hiányára panaszkodnak, aztán hol az egyik, hol a másik vét a szabályok ellen."

Azért ezt épp nem olyan cikkbe írnám bele, ahol 220-szal száguldozó motoros szerepel... Jelen esetben nincs mit vitázni, figyeljen ő b*ssza meg, vagy nyelje le a békát, így járt... Másik meg, hogy az ilyen ipsék hobbiból közlekednek, míg az autósok 95%-a nem viccből, én nem értem miért nekem kéne vigyázni ilyen esetben. Robogósok más tészte, lehet apám hatása is van benne, de általában nézem a tükröt, és ha meglátom, lehúzódok városban, hogy elférjen. De pl. tegnap előtt is 4-5 nagy Harley-s nyomult városban, gyanítom nem munkaügyben, és ott kínlódtak a forgalomban, váltogatták a sávokat, be is engedtem 1x egyiket, mert úgy nézett hátra piros lámpánál sávváltáshoz készülve, hogy első kereke átlógott a sávomba, szóval nem tartottam be nekik. De nem értem, hova a fenébe sietnek, miért kéne nekem figyelni rájuk jobban, nem szórakozunk az úton