Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
Tudomásom szerint egyik sofõr se nyilatkozott! Ez már egyszer eljátszotta a Blikk, hogy egyik hazai Audis nevébe olyan nyilatkozatot írt, ami vérlázító volt! Ilyen képtelenségek voltak a cikkbe, hogy Pest utcáin azzal szórakoznak, hogy egymással szembe hajtanak, és aki elõbb rántja el a kormány az a vesztes... Mint egy filmbe... Meg, hogy Porsche motort rakott az Audijába... Természetesen azonnal feljelentette a Blikk így a következõ napokba még egy cikk, hogy Ö most már csak legális versenyeken vesz rész... :/ Tehát még itt se írták le a valóságot csak szépíteni próbáltak rajta! Úgyhogy a Blikk és társai szavára senki se adjon! Ezzel a húzással gyakorlatilag lejárattak egy teljesen legálisan versenyzõ embert!

Másrész! A Porsche azért akarta eladni, mert tartozásai vannak? Mióta hirdetve van az óta már egyszer kivitte Németbe a TechArt-hoz és még 10millát költött rá! Úgyhogy aki ennyire tartozik nem hiszem, hogy még súlyos milliókat költ az autóra!

Másrész! Én nem tudom, hogy milyen életet élnek mivel csalnak, lopnak, bûnöznek! Lehet, van valami valóság alapja! De nem érdekel! Nekem ahhoz vagy bárkinek mi köze van?! Nem én megyek börtönbe nem én adósodom el! Úgyhogy szerintem mindenki azt csinál, ami akar, és saját maga dönt, hogy mennyit vállal be!

hát ez az, van egy tisztességes üzletet folytató ismerõsöm, van egy 7-es BMW-je és kész, pedig megtehetné, igaz nem 20-on éves.
Épp ezért vicces, hogy ilyen max. 30 évesek ücsörögnek legtöbbször ilyenekben, önerõbõl becsületesen nehéz lenne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hát Stop, Bors, nem biztos hogy minden így van 😊, de annyi biztos, tuti nem kóser ipsék

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

na látjátok ha vki szidja õket akkor rögtön jön a szöveg: "látjátok ez a magyar mentalitás, egybõl irigykedünk, meg szidjuk õket mer mi nem vagyunk olyan gazdagok" Közben ebbõl is látszik hogy jogosan szidjuk õket, hisz aki itthon feltûnõen drága autóval jár az 90% hogy nem tisztességes úton szerezte.

Az meg hogy kiengedik folyton no comment. Tipikus rendõrség. Engem meg folyton levillognak hogy "mi ez az ültetés URAMM!!????? maga normális???"

SötétBarom
<#idiota>
Tiszta most wanted ..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

M@TriX
Nem tudom mennyire hiteles összefoglaló, de mindenképpen érdekes...

"Tegnapi Borsban nyilatkozott az az F.Árpád aki a Lamborghinit vezette. Õ azt mondta a Lamborghinirõl, hogy egy kereskedés tulajdona az autó (állítólag 400 ezer Ft-nyi összegért bérelték ki). A kép alapján meg könnyen beazonosítható, hogy a www.hasznaltauto.hu -n a Magic Car (Óbuda Bécsi út) által hírdetett Murcielago-ról van szó. Ez az ember pár hete került 3 kg kokainnal és 55 millió Ft-al a rendõrség látókörébe. De 72 óra után kiengedték.

A Porschét szintén árulták. Ez volt a Hatvani Róbert autója, akinek több Night Clubja van és tetemes tartozásai.

Az egész verseny milliós nagyságrendû fogadásból fakadt. 20 és 11 millió Ft. Ez a pénz égett az autókban ami a Híradóban is volt.

"A Porsche Carrerát vezetõ fiatalember a STOP információi szerint két budapesti night klub tulajdonosa, de más üzletekbõl is profitál. Autóját nemrégiben cserélte, de egy hete már elkezdte hirdetni, mivel hatalmas tartozásai vannak. Úgy tudjuk, sem õ, sem a baleset másik résztvevõje nem ismeretlen a rendõrség számára.

A sportautó baleset másik súlyos sérültje - a Lamborghini vezetõje - az az F.Á., akinek a neve jól ismert a Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Ellenes Osztály munkatársainak a körében. A férfi neve több drog-ügyben is felmerült az elmúlt években és hetekben egyaránt, de mindig kiderül róla, hogy ártatlan, sõt, csupán rossz helyen volt, rossz idõben.

2001-ben F.Á. lakásán találtak nagyobb mennyiségû kábítószert a nyomozók, de õt nem ítélték el emiatt, társa azonban 8 év fegyházbüntetést kapott. Az elmúlt hetekben szintén rendõri akcióba keveredett a porrá égett és rommá tört Lamborghini sofõrje. Három kilogrammnyi kokainnal és 55 millió forint készpénzzel akadt a nyomozók hálójába. F. Á.-t azonban 72 óra után szabadon engedték és még a pénzét is visszakapta. A 30 éves férfinek egyébként nem ez volt az elsõ lángoló autója. Néhány hónappal ezelõtt egy gyönyörû, tízmilliós SLK Mercedes gyulladt fel a Flórián téren. Azt, hogy mi, vagy ki okozta a tüzet, nem derült ki.

A mostani ámokfutás tétje állítólag 20 millió, vagy 11 millió forint volt, ami a súlyos baleset miatt porrá égett. Ennyiben fogadott F.Á. alkalmi versenyzõtársával. Aki nyer, azé a pénz. Névtelenségét kérõ interjú alanyunk a következõket mondta. "A Lamborghini vezetõje mindig pénzért versenyez, és általában nagyobb összegekért. Itt nem pár tízezer forintról van szó, hanem súlyos milliókról. Ez egy átlag munkásnak szinte elképzelhetetlenül nagy összeg. A drogügyekrõl nem sokat tudok. Nem is tudom, van-e hozzá köze, de egyébként meg mindig megússza" - nyilatkozta az ámokfutó sportautós egy ismerõse a STOP-nak.

Mint ismeretes, egy Lamborghini ütközött össze egy Porschéval szombatra virradó éjszaka az M1-M7 közös szakaszán. A két sportkocsi a befelé vezetõ oldalon karambolozott. A sportkocsik kidöntöttek egy lámpaoszlopot, a Porsche a hátuljával a zajvédõ falnak csapódott, úgy, hogy a külsõ szalagkorlátra felakadt, a Lamborghini három kereke pedig kiszakadt, olyan erõvel csapódtak egymásnak a sportautók. A balesetben a méregdrága Lamborghini kigyulladt, s teljesen kiégett. A lángokat a helyszínre kiérkezõ tûzoltók fékezték meg és mentették ki a két ámokfutót."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zico87
azért vicces hogy milyen autók szerepelnek a listán fõleg a 7-es BMW+ a H2 meglepett de fõleg a 7-es mert a h2-rõl hallotam elég sok kritikát..de nekem akoris istenautó😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

ez vicces:

You may know what they say: during our lifespan we all should write a book, have a child and plant a tree. Well, the latter is easy: if you purchase a Volkswagen Polo BlueMotion in Spain, the German marque will plant 17 trees for you.

SötétBarom
Ez ugyan az a színvonalas lista ami nem is olyan rég vótmá..

A fószer azzal indokolta a multipla szereplését a listán, hogy nem elég ha jó egy autó, szép is legyen :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

azért nem gyenge s*ggfejek szóltak hozzá a cikkhez...
lehet el sem olvasták, mert szinte mást nem szajkóztak, minthogy a H2 és BMW7 igen jó...
az a baj, hogy akik a Time cikkét írták, azok tudják, hogy az iDrive egy szégyen, míg a cikket kommentáló mókusok max flashanimációban láttak ilyen autót...

http://gaborszantai.co.uk/

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

CSOCSO
tehat a blikknek volt igaza?😄😄😄
igen ez szopatás, bármi van az a hibás aki hátul volt...

desigo
Én egyszer autópályán hátulról utolértem egy baleset miatt álló kocsisort.
Az elõttem lévõ sofõrnek elrepedt a csigolyája ami 8 napon túl gyógyul.
110.000 Ft volt a bírság...

Nem hiszem,hogy õk sokkal több pénzbüntetést kapnak majd.
SötétBarom
187. §
(1) Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével másnak vagy másoknak gondatlanságból súlyos testi sértést okoz, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ.
2) A büntetés
a) három évig terjedõ szabadságvesztés, ha a bûncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy tömegszerencsétlenséget,
b) egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha a bûncselekmény halált,
c) két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztés, ha a bûncselekmény kettõnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget okoz.

MikX
Ja, kapnak egy csekket a biztonsági öv hiánya miatt... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
"Mindkét férfi azt mondta a Blikknek, hogy a baleset után nem fognak ennyire száguldozni."

Hát a sitten max a szappan után száguldozhatnak 😄 Bár amilyen jó a magyar igazságszolgáltatás megússzák egy 10ezer forintos bírsággal.

Amúgy az egyik itt szokott parkolni a Caligula night club elött az út közepén, elakadásjelzõvel... Rendõrök persze nem tesznek semmit.
MikX
Sõt, mindjárt sajnáljukis õket, szegények...
tele vannak lóvéval, ez mekkora teher lehet, nem is tudták feldolgozni... ezért lehetett...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Pl a társadalom több tagjának a jövõbeli védelmére is lehetne használni.
cement
de asszem bizonyos sebességátlépés már bûncselekmény is lehet, nemcsak szabálysértés, bár ebben nem vok biztos. a lényeg hogy megússzák úgy is, bár ez valahol igazságos mert tanultak õk ebbõl eleget, másnak meg nem esett baja. lehet azt mondani hogy vétlenek is meghalhattak volna, de szerencsére nem. a "volna" szót bármikor bármire lehetne használni..

respect to the man in the ice cream van

akár 3 év börtön
(persze tudjuk hogy úgysem, de ha a vétkeseknek nem ér el elég messzire a keze/pénze akár ez is megtörténhet)

Ja, ráadásul nekik majd telik olyan ügyvédre is, aki jól leenyhíti a büntetést. Legalábbis az egyikét biztosan, merhogy a másik ment neki, õ okozta a balesetet...
szerintem a megfelelõ személyek számláján már ott a 7számjegyû összeg...

minimum jogsibevonás 5 évre, hangsúlyozom minimum.
KRESZ hatványozott figyelmen kívül hagyása, mások életének veszélyeztetése, baleset okozása (igaz hogy egymással, de jogilag ez történt) stb.

Ja és megvizsgálni mennyi eszük van...

semmilyet, már ígérgetik, hogy a Ferrarival és a Bugattival nem fognak gyorsan menni...

hát ez mit gondol? Ha nem mennek oda, bennég, tuti nem õ szállt ki, meg nem is mondta 😊

És arról nincs szó, hogy ellenük milyen lépések lesznek? Mert arról nem beszél...

M@TriX
talán nézd meg a hír dátumát, amúgy már ide is be volt szúrva.... meg amúgyis a Blikk-re hivatkozik, szóval... 😊

amúgy élve kihozták õket, nem értem mit sír a szája, ha bennégett volna, akkor lenne oka fellebezni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

cement
jah ezt neztem en is... ezt vagy az ujsagiro nagyitotta fel, vagy a srác tulsagosan beverte a fejét...

"Az egyik sofõr szerint nagyjából 320 km/h-s sebességgel szlalomoztak az autók között,"

lol
ráért volna mégegyszer ennyit tökölni, akkor az M3 elõtt ér be😊
vagy tolathatott volna😊

desigo
jó,hogy elbírt indulni a Veyron 😊
Balyy
😮
ki beszélt itt pénzrõl? 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Csabesz6
<#hehe>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

én egyiket sem, ennyi pénzért autót is lehet venni😊

Balyy
A "gyengébbet" is elfogadnám! 😊
Végülis csak 600 lóerõ különbség van! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Veyron vs M3

szegény bömbinek esélye annyi, mint vakondnak az rotációs kapa ellen😊))

desigo
desigo
Évente + 1 pont megy ha balesetmentesen közlekedsz
Ha biztosítót váltasz akkor az elõzõ biztosítótól ki kell kérni a bónusz igazolást.Ezt kötelesek ingyen kiadni kb január 31-ig.
Ezután ezt az igazolást be kell mutatni az új biztosítónál asszem márc 31-ig.
pszihopata
95 körül vezették be a bonus-malust,csak azóta számít.Ugyhogy asszem 12 a max.

Lehet hogy tévedek egy évet!

Tufa
Anyámnak 1975 óta van jogsia, kb 80-85tõl pedig mindig volt kocsi a nevén és nem volt még balesete illetve õ nem okozott balesetet.
Igazából azzal sem vagyunk tisztában hogy hol lehetne variálni a bonusal, amikr kötöttük akkor nem tudták. Gondolom 32éves jogsival már járna vmi kedvezmény. (bp)

autoszimulator
balesetmentes vezetéssel eltöltött sok sok évvel 😄

fateromnak 20 évig volt balesetmentes, két éve nincs a nevén kocsi, el is veszett minden bónusz..
De még igy is jobban jártunk, mintha a nevemre kötöttük volna, és legalább van olyan, hogy én vagyok a tulaj, fater meg az üzembentartó. Ez legalább még korrekt dolog.
5ezer nemtudom miért lett, vidéken élünk, Szombathelyen, tehát nem Pest, ez lehet egy mellékes pozitivum, talán. Allianznál van múgy.

.: mobilize.hu :.

Tufa
És pl anyám hogy kerülhetne át?

pszihopata
Régen kis zsebbelóvé elég volt,de én 1991-óta vezetek /ésszel/,úgyhogy nekem jár.
Most már igen kemény a nyilvántartás,szerintem nem lehet bundázni!

Tufa
hogy lehet pl átkerülni más bonus malusba(nyilván kedvezõ irányba😛)?

pszihopata
Az életkoron kívül az is számít hogy vidéken él-e,meg ugye hol köti.
Sunyiban hozzácsaphatnak egy-két kiegészítõ biztosítást is,amirõl utána a tulaj azt sem tudja hogy fizeti.Bonus-malus pláne!
Én maximum bonusban vagyok,asszem talán B 12 2000 ccm-esre fizetek 9000 körül.

Tufa
Anyám nevén az omegára 22ezer a mávnál nekünk, a vectrára aszem 15körül van, pedig neki is van 30éve jogsija balesetmentesen, A0, két gyerek... Nem értem mi alapján számolják a biztosítást és miért van ekkora diferencia...

autoszimulator
Errõl van szó, na meg arról nem is beszélve, hogy az ilyenek miatt van az, hogy egy alap kötelezõ biztositás nekem, mint 20évesnek 19ezer ft, fateromnak, aki szintén ebbe a kategóriába tartozik, csak idõsebb, 5ezer....

.: mobilize.hu :.

SötétBarom

cement
jóvan, zárjuk már le, majd meglátjátok a hírekbõl hogy meghaltam-e avagy sem.