Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kisebb LE verziók elvileg szerkezetileg nem különböznek, olcsóbb csak ecuból visszavenni a turbónyomást. Ezért olyan nagy üzlet MO-n chippelni, mert a sok falusi azt hiszi, hogy akkora mûvészet az ecura egy másik autó programját rátölteni... csak aztán visznek hozzájuk egy szivo autot, es maris megallt a tudomany...
Vagy szivo folytás van benne (pl más piacra készült ahol szigorubb a környzetvédelmi norma), vagy a turbo töltése van visszavéve az ECU-val.
Mindkét eset könnyen feloldható, és elvileg nem fogja jelentõsen befolyásolni a motor élettartamát (hacsak amúgy sincs valami gyikja).
Viszont nemtom mit akarsz bejelenteni, minek?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Amúgy a chip miatt ne aggódj úgysem szúrják ki. Nálam pl. pár plusz paci lett a kipufrendszer módosítgatásaival, na az már necc, egy átlagember is kiszúrja hogy büdös 😄
Kereskedõ, kitõl vásároltuk a kocsimat, azt mondta, a motor, ami most a kocsiban van, le van fojtva/korlátozva, és azt a szerelõk le tudják venni, amit meg is csinálnak nekem ingyen és bérmentve. Ezzel nem is lenne probléma, de mivel ezzel viszonylag sok pacit kapok a kocsihoz pluszban, felmerült bennem, hogy ettõl a motor nem fog elõbb "elfáradni"? Elviekben nem kellene, mert nem húzzák a motort, hanem a valós teljes teljesitményt hozzák ki belõle. Mondta ezt a volvo-s szerelõ.
Másik, fontosabb kérdés, hogy az adók miatti bejelentés során, nagyobb teljesítményadós kategóriába kerülnék, mint amiben most vagyok. (170LE -> 200LE). A kérdésem az lenne, hogy ha ezt esetleg nem jelentem be, akkor az mikor és hol derülhet ki, hogy a kocsi valójában nem 170lóerõvel üzemel? Pl mûszaki során?
.: mobilize.hu :.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Emlékszem amikor én kezdtem vezetni apám mondta,hogy egyenes úton bárki tudja nyomni neki.Kimentünk egy Wartburggal és utánfutóval göröngyös földútra és ott kellett tolatnom.
Nehéz volt mint állat,folyton keresztbe állt😊
tegnap delelött lementünk faterral, a jó öreg 1200s-sel(:p) gyakorolgatni dunapartra.hát nekem ez a 62 ló felér 300zal😄D
1.tök furcsa volt hogy milyen érzékeny a pedál egy autóban(bár nem tudtam mihez viszonyitani,azt hittem van egy kis holtjateka.szval nekem karaj közvetlennek tünik a pedál,hulyeseg de ezvan😄)
2.a kuplungot felendeve gáz nélküli elindulás egesz jol megy már😊
igaz egyszer ketszer lefullad még, de lassan belejövök.ha nem megy akkor marad a gázos megoldás😊
3.király,pöpec benne a váltó.egesz ugyesen tolattam is a géppel. volt egy kis saras rész 1.nap tök jo volt ahogy éreztem hogy icipicit megindul a segge benne😊nem száguldoztam(hova szágoldoznék, ez volt az elsõ alkalom) 1,2,3-ban poroszkáltam ,tolatgattam, faterral dobáltunk fát a csomagtartoba,mivel még fölösleges a gázfütést belõni,annyira még nincs hideg:p
nah és mai napra jutott egy "kis" kaland😄D
elmentünk egy másik útra.földút egykét helyen pocsolya, gödör stb a szokásos...
volt egy rész ahol kebaszott nagy dagonya volt.mondom elmegyek jobbon, a füvön.jolvan.visszafordultunk, mert fel volt túrva az út vége.megin mennék a füvön, aszongya fater inkabb ne ,mer sose tudhatod mi van a fûben.mondom jóvan bele a dagonyába😄 csakhogy kicsi volt a lendület,oszt ottragadtunk😊.nagy-nagy kínok árán, egy-két gallyal a hátsó kerekek alatt kiszedtük(jah igen közben én toltam kifelé,csupa sár voltam a cipõm,pólóm,lábam mindenem😊
kijöttünk.nice,happy.megyünk hazafele, egyszer csak lefulladXD
fater néz: mivan?😄 mondom semmi megállt.hát persze hogy elfogyott a maradék benzin(ugyebár a saras kalandnál megzabált nemkevés naftát,ahogy próbáltuk kiszenvedni a vasat)kéne benzin.de honnan?😄 hivjuk haveromat ,hogy faterja hozzon le benzint.ááá õõ nemtudja leszivni a suzukijábol meg mittomén.nembaj azé jöjjön le, hozzon slagot, egy félbevágott üditösüveget.közben elõrementem a a földuton, hogy tudja hova kell pontosan jönni.várok-várok.és mit látok?fékznek a "szolgálunk és védünk" és félreállnak.traffipax.fasza mondom jó hogy itt akartunk a melletuk lévö földuton elporoszkálni a mindenféle papirtol/rendszamtol mentes zsigaval(+ugye no jogsi)ezaz. jön a suzukis arc.dehogy õ nem hozott semmi slagot vagy bármi mást,mer alig van benzin a suzijában.+kicsit már be is volt állva (szokás szerint) Karcsi báttya.akkor kitalaltuk, hogy karcsi báttya visszavisz a dunaparton a suzukival(fõuton nem lehetett, kicsit gázos lett volna,ha még szondáztatnak is azok a majmok)visszavitt a házunkhoz,kereshettem valakit aki ad benzint.találtam.adott egy kólásüvegnyit+röhögött hogy milyen marhák vagyunk😄 kösz.visszafele, gyalog keresnem kellett egy másik utat, mivel az elözön nem jöhettünk el a zsaruk miatt.jó 10 perc caplatás.hív muter!!! owned! jön értem siessek.mondom jolvan csak kis problem van,de mingyart otthon vagyok.igyis ellenzi az egesz autos temat,még pipább lettXD
aztan visszaertem a faterhoz meg a ladahoz és beleöntötte a naftát,és hazamentünk.
nah a lényeg kb ennyi😄
bocs a regényért.de nekem nagy elmeny volt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ha jól tudom, akkor az RS bútor szervezi. Van több féle verseny meg családi program.
Volt valaki?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
respect to the man in the ice cream van
más:
lemezfelninek a méretei megállapíthatóak a rajta lévõ gumi méreteibõl?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szülõk Alteája mintha gyárból jött volna, minden ugyanúgy csomagolva 😊, külsõ csupa zsír stb. 😊