Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://www.vezess.hu/magazin/befekudtunk_autok_koze/28278/
ez az, és a hsz be vannak a kuplungosak. azok árát vki nem tudja?
Mercedes E320 kaszinó rójál
én nekem is még csak bicajra van jogsim, nahh de vitszet félretéve igazad van, bár egy jó kis bicaj olyan 50 nél kezdõdik
remélem ebbe aq jó kis autós közöségbe hamar beilleszkedhettek, és virágozni fog a barátság mindenki közt és szebbnél szebb autós titkokat oszthatunk meg egymással!!!!!!
szerintetek?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Persze engem se nagyon érdekel, hiszen magától is a szakadék felé robog ez a modell. A kérdés inkább az, hogy mire lenne értelme költeni, fõleg ha az ember valami jövõt akar biztosítani saját magának 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#fejvakaras>#fejvakaras><#schmoll2>#schmoll2><#miaz>#miaz>
nemhiába régi széo dõk mi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elgondolkoztató, hogy mennyivel vagyok puhányabb az autó miatt. Persze sok dolog kényelmesebb vele, de közel sem nélkülözhetetlen, fõleg itt.
Ha kell kocsi, akármikor elkérhetem az öregemét. -.-
#87902: vegyél egy gázos ladát, és fele annyiból eljársz vele.
+ megspórolod a javítási költséget, + kitaposhatod a belét is, nem fog kijelezni hülye hibakódokat, nem igényli meg a drága olajat, nem igényli meg a sukársé felnit.<#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként ja. De azért gondolj bele, hogy mi minden egyszerûbb az autó által. Bicajra meg kurvára rá lehet fagyni ilyen idõben, én szoktam néha azzal járni 😊
Gumiszett min 80, bár ez most nem kell, ellenben veszek új futómûvet, az 120k, lesz egy progizós nap, az is vagy 40, kuplungszett kéne lassan, az is 70-80 melóval... De legalább B10-ben most csak 13k lett az éves biztosításom 😊
Egyébként megkérdeztem: Borabora 550k/fõ/hét 😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Most õszintén. Mondjuk másfél tank havonta, az egy évben 340ezer forint. Gumiszett 60, ez most pont kell tavasszal. Javítások idén 150 ezer (volt benne egy komplett vezérlés csere). Ez már majdnem 600k. Hát a faszomat. Nyáron megint mûszaki, blablabla.. Kell ez nekem?
Szerk: adót meg biztosítást nem is számoltam. -.-
Így is esti vezetésnél semmi nem láttam oldalra, volt olyan, hogy le kellett húznom az ablakot este, autópályán, mert nem láttam, hogy mire húzom rá a kormányt éppen.
Nembaj, nagyritkán még mindig tudok 250ért eurót, azzal bõven jó vagyok.