101020
.
-
Mentol #90744 Teljesen szélső állásban, ha tartod a kormányt, akkor a szervó még dolgozna, de már nem tud... Ne tartsd ütközésinél a kormányt! -
#90743 Miért van az, hogy ha a kormányt (szervó, körülbelül egy éves szervofolyadékkal) minimális sebbességnél, például parkolásnál balra tekerem, valami bal oldalról, elölről búgó hangot ad? Egy bizonyos pontnál csak. Ha megtartom ott a kormányt, akkor addig csinálja, amíg megint el nem forgatom egy pár fokkal. 10 km/h-nál már nem hallom. Szinte teljesen ütközésnél van a kormány. -
#90742 Én is kaptam tőle, de nem olvastam el, ill. egyből letiltottam. Remélem valami hosszút írt, legalább több erőfeszítése ment kárba :DD -
#90741 nem szokásom ilyet, de olyan aranyos pm-et írtál hogy muszáj megosztanom
-
#90740 Kizárt. Csapattársam 2.4 (vagy 2.7? olyan van?) V6 benzinese eszik 13 környékén, pedig elég finoma bánik vele. -
#90739 Teljesen hülyeség!
Nekünk 140-nél 8 liter. 110-nél olyan 7 körül. 2.5 tdi quattro v6 automata, full extra. -
#90738 "turbo kis fordulaton szállít sok benzint,"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD orgonát nem hoz? elvégre anyák napja van! -
#90737 már komolyan kíváncsi vagyok hogy kinek lehetsz az alregje, meg a másik ambrus redva.. -
#90736 köszi! -
#90735 Itt nézelődj... -
HollandRules #90734 Valakinek tapasztalata erről:
BMW E34 520i -
#90733 Kizártnak tartom. Persze biztos, ki lehet belőle sajtolni, de ésszerű keretek közt tuti nem eszik annyit. -
#90732 Audi 2.5 TDI-ről nekem 13-14l-es fogyasztást magyaráznak, mennyire hihető ez? O.o
Szerintem a V6-ra gondol a srác, vagy nem tudom... -
#90731 "mert a turbo kis fordulaton szállít sok benzint"
ehhez csak gratulalni tudok.... remeljuk nemsokara megjelensz es elmondod, hogy jajj te nem arra gondoltam meg pont forditva gondoltad...
-
#90730 jarok ide minden nap de kicsit mas orakban.. miert kell ezt nekem minden alakollam elmondani ?:) -
#90729 gondolom :P -
#90728 Az ok, de ha felveszed a kagylót, az mobilozásnak számít? :D -
#90727 Nekem is van telefonom, de lehet kormányról vezérelni/kihangosítani gyárilag :) -
#90726 az igaz hogy akinek turbós kocsija van annak büdösebb a lába? -
#90725 "turbo kis fordulaton szállít sok benzint"
-
#90724 Igen levegőt.
Én nem értek hozzá, szelektív a memóriám is, szóval biztos levegőt mondott, csak én írtam benzint. -
#90723 A turbo levegőt "szállít", nem benzint. -
#90722 Egyszer volt szerencsém eltölteni egy-két órát egy olyan tepsiben, kibaszott jó cucc :> Különösen viccesnek találtam benne a telefont.
Itthon amúgy a jog mit mond az autóba épített telefonkagyló használatáról? :D -
#90721 na az akkor nem túl sok -
#90720 bár faterom kocsija, de többségbe én használom mostanába :D
MEg kell szokni a dsg-t mert lámpánál mikor rányomok a gázpedálra, még eltellik 1 msp mire reagál. -
#90719 Én is értetlenül álltam a dolog előtt, aztán bementem a szervízbe és azt magyarázták be, hogy a városi sok kigyorsítás miatt eszik annyit, mert a turbo kis fordulaton szállít sok benzint, ezért adja le hamar a nyomatékát.
Ismerősömnek 1.4 TSi octaviája van kézi váltóval az is ugyanennyit eszik, bár az nagyobb autó.
De azt a DSG re fogom.
De átlagba simán 8 literből járok, és ha kell van tartalék. -
#90718 Kezdem unni amúgy, fárasztó. Ha tényleg egy hülyegyerek lenne, akkor még lenne benne fun, de alreggel kimerítő beszélgetni. Át kéne adni a házigazda jogot valaki másnak, aki tényleg gyakrabban itt van. Az ilyen maszka jellegű minimálisan humoros regeket meg kibaszni a gecibe. =) -
#90717 Majd leestem a székről -
#90716 10 litert bezabál ez a kis motor? Az enyém eszik ennyit,pedig az 2.0-es... -
#90715 :DD:D:DD -
#90714 Sötétbarom (tényleg sötét) meg menőzik a Fiattal, ami 12 éves, és még a motorháztető se van rajta lefényezve, de ossza az észt. -
#90713 simán kicsizoli.
kicsizoli vesz magának egy opelt ami sose kop el és boldogan elmegy az 1.2 es motorral.
Na az biztos termeli az üzemanyagot.
Persze nem kell bevallani, nincs pénzetek csórók vagytok azt kész.
-
#90712 -
#90711 Nem nagyon. Lambda-szondákat kellett cserélni most, de az ugye kopóalkatrész. Meg most kell majd az olajpumpa csavarjait megnézni, mert típushiba, hogy nagyobb fékezéseknél ki tud lazulni a csavar, és akkor úgy érzékeli, hogy alacsony az olajnyomás. Más nem nagyon. Olajat a decit nem eszik. Nem füstöl, brutálmódon húz, a fékek olyan erősek, hogy ha nem vagy hozzászokva lefejeled a kormányt. Majd a lengőkarokat kell cserélni, mert szegények kicsit már öregek, de vezetős közben fel se tűnik, csak mikor alá néztünk. Minden extra működik benne, a TV, GPS, tolatóradar, stb is. Szóval összességében egyben van eléggé. -
#90710 Hülye vagy, faszább mint a Lupo 3L! :DDD -
#90709 jó féle
és amúgy van vele gond?? -
#90708 4-5liter..sőtt országúton termeli a benzin..muhhaha -
#90707 E38 740i -
#90706 nekem meg a haverom haverjanak ismerosének a biciklije eszik 30 litert -