101020
.
-
#90624 Gyönyörűek ezek az Alfák... -
#90623 Gergely... nem kell irogatni ugyis ki leszel torolve. -
#90622 menj már innen a büdös fenébe. Miért kell minden héten egy ilyen kreténnel szarakodni? :( Menj a CRX-eddel, aztán borulj fel. -
#90619 "megy"..... aztán blokkcsere -
#90618 Nekünk olyan van, quattro. 2002-es. 130-as tempónál pályán 7 körül.
110-nél 6.3litert eszik. Nagyon megbízható. 180le, húz mint az állat.
Szóval, keveset eszik, de megy mint a meszes. -
#90617 engem arra a jamaikagyerekre emlékeztet :DD
egyébként elég gáz, ha csak 180-at megy a crx-ed :D -
#90616 új pepsi? :DDD -
#90615 Valaki tud valamit ezekkel az Audi A6 2.5 V6 TDI-kel kapcsolatban? Mennyit esznek, mennyire megbízhatóak? 2000 körüli évjáratra gondolok! -
#90614 Csocsó, törlést kérek :> -
#90612 na takarodjál! -
Wicked Belzebub #90609 Ha 160-nál 5000-et pörög, elmondásod szerint, akkor 7500-nál 240-et mész.
De a CRX VT 8500-nál szabályoz tudtommal.
-
#90607 Biztos JDM motor van benne;D -
Wicked Belzebub #90606 És mi miatt szabályoz 180 körül egy CRX? -
#90605 A_S?D_AS?D_SA??SDDA_S -
Ambrus Gergely #90604 na akkor elmesélem.
tehát mentem a sztrádán kb 170-nel (nem mondom hogy nyugisan, mert a rövid áttétel miatt sokat forog a motor), és egyszercsak egy kamion mögül (valószínüsíthetően egy nő volt, de arra se volt időm, hogy a kocsi márkáját megnézzem) kiállt egy nő, alig volt párszáz méter közöttünk, megfékezni nem tudtam volna, mert hátulról úgy telibeverem, hogy talán még én se állok fel a baleset után, pláne a gyerek aki hátul ült (igen gyerekülés volt benne).
Ezért a vezetési tudásomnak köszönhetően megmentettem a helyzetet, és a nőt is, mégpedig úgy hogy jobbra elrántottam a kormányt és elmentem a kamion mellett a leállósávba kb 150-nel. :D
És vissza a belső sávba.
Utánna elhúztam a csíkot.
Itt kb 50% ba lettem volna a hibás a gyorshajtás miatt.
Én azt vallom, aki érzi az autót, és jó a reakciőideje, az mehet gyorsan. -
Ambrus Gergely #90603 néha néha én is így száguldok a sztrádán, a hondámmal, igaz van egy porchem is de az a garázsban áll.
160-nal szoktam repeszteni 5 erzres fordulaton.
De megy 180-at is csak akkor már szabályoz majdnem.
Mondjuk az nem 300 km/h.
M.O-on amúgy se nagyon lehet mert egy nő biztos elémkeveredik 90-nel a belső sávba.
180-ről még megfékezem, vagy átmegyek a leállósávba és megelőzöm.-(erre is volt már példa) -
#90602 Valami ilyesmit akartam én is megfogalmazni:D -
#90601 jól bírja a gyomra -
#90600 közúton ez már inkább szerencsejáték, mint tudás. -
#90599 egyszer kipróbálnám ezeket a +300-as sebességeket! :) -
#90598 -
#90597 De vad! :O
-
"Az autó műszakilag egy az egyben a Viper ACR-en alapszik, 8,3 literes V10-es motorja 600 lóerős, a futómű és a fékrendszer pedig versenypályán való használatra készült, azaz a TZ3 Stradale úttartásával és sebességével aligha lesz baj.
A Stradale ugyan utcai használatra is alkalmas, de egész biztosan gyűjtők csapnak le az összesre, hiszen mindössze 9 példányt építenek." -
#90595 -
Szabi1991 #90594 -
-
még sok tucat kép -
Borg #90591 Ja, tényleg, mekferzon autókban van toronycsapágy is :) -
#90590 Toronycsapágy esetleg. Nekem melegben szokott nyöszörögni,ha eltekerem kb negyed fordulatot a kormányt. Ilyen gumis nyöszörgés a hangja. -
Szabi1991 #90589 astrán pontosan ugyanilyen furcsaság volt, a lekopott fékbetét cseréje megoldotta :D -
#90588 nem mondom hogy lehetetlen de annak kattogo hangot kene kiadnia kitekereskor, nem? nekem az meg nincs -
Borg #90587 Féltengely csukló. -
#90586 na erre mondjon valaki valami okosat.
Az autom bal elolrol erdekes hangot ad. Szerintem a fek de az erdekesseg hogy a csicsergo, eles hang 40mph folott jon elo es ha eltekerem a kormanyt kozeprol fel cm re jobbra akkor jon elo a csicserges es ha tovabbtekerem meg 1 cm et akkor abbahagyja.
Ja es egyebkent a csicserges sebessege is valtozik attol fuggoen mennyire tekerem a kormanyt abban az 1cm ben. kurva idegesito a hang. Mas mint amikor a fekpofa elfogyott es fekezeskor nyikorog. Ez inkabb amolyan csicsergo, cincogo hang es a fekezeskor is abba hagyja a hangot.
De ami jobban kiakaszt hogy kormany mozgatasakor is elojon meg elmegy. -
#90585 VÉGRE van egy mx5-ös az egyik helyi kereskedésben!!!! :DDD
A héten elmegyek tesztelni valamelyik nap :> -
Szabi1991 #90584 elméletileg nyáron megékezik az első magyar is :D -
DIESEL DOG #90583 A hátuljáról nekem az Aston Martin DB9 jutott eszembe... :) -
#90582 lol
nem irigykedtem hanem csak jelezni szerettem volna,hogy pont nekünk írja amikor itthon sokkal rosszabb életkörülmények vannak
mindenem megvan amire csak valamikor vágyhattam
jó munkahely,saját lakás,autó(hitel nélkül),egészség,nyugalom
semmire sincs szükségem,panaszkodni sem szoktam soha... -
#90581 valami hasonlót pedzegettem én is -
#90580 Vicces, ahogy itt irígykedsz, miközben Indiában millióan élnek úgy, hogy nincs kiépített csatornázás a körzetükben, ezért közeli folyókba / kiásott gödrökbe szarnak-hugyoznak. Szerintem inkább becsüld meg azt amid van, és irígykedés helyett próbáld meg megteremteni magadnak azt az életkörülényt, amilyet szeretnél. -
#90579 szar ügy de ilyenbe sajnos mindenki belefut néha
tőlem már többmilliót loptak volt pl. 3 hetes 600-as motor is köztük
nehéz megemészteni az biztos,hogy egy évig ingyen dolgozol
szóval ez még nem is olyan vészes