Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ui.: Hírtelen elkapott a hányinger.. Dazdarovnye !
ENNYI. ezenkivul googlizzatok ki, hogy ezek az oktanszamok nem ugyan azok amik euban vannak. ha jol emlekszem a 91 es megfelel az eu 97esnek
zúzdába vele<#vigyor1>#vigyor1>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Charade GTti
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
" A tanulók felkészítésének rovására mehet ugyanis az, hogy teljesen átveszi az órák szerepét az internetes képzés. Az alapszabályokat, a teszteket kétség kívül meg lehet tanulni az internet segítségével is, ám az óriási hiba, hogy a szakoktatóknak már nincs módjuk hasznos tanácsokkal, magyarázatokkal, értelmezésekkel segíteni a tanulókat."
Szaktanács my ass. Nálunk csak a feleségérõl meg a magánéletérõl sztorizgatott az oktató anno amikor csináltam a jogsit, és ezeknek a történeknek 90%-ban köze nem volt a közlekedéshez. Azért pattognak, mert a sok "szakoktatónak" most kevesebb melója lesz, ha interneten keresztül fel lehet készülni a Kresz vizsgára. Még ha tanított volna valamit, és hozzáadott volna valami olyasmit, ami nincs leírva a könyvben, akkor talán még sajnálnám is picit õket, de az az igazség hogy kidobott pénz és idõ volt eljárni az órákra, mert teljes egészében a konyvbõl készültem fel a vizsgára.
Az elomelegitetlen 'CFR' motornal 600 rpm-nel nem jelentkezhet kopogas.
Az amerikai kutaknal a "road octane number" van feltuntetve, ami egy tobbhengeres motor normal utcai korulmenyeire vonatkozik, amit a ROZ es a MOZ(Motor-oktanszam) kettovel valo elosztasaval szamolnak ki.
A MOZ:az elomelegitett 'CFR' motornal 900rpm-nel nem jelentkezhet kopogas.
A MOZ altalaban 8-10 ponttal kevesebb mint a ROZ.
Tehat amerikai oktanszam😞ROZ+MOZ)/2.
Igy a 87-es amcsi benzin kb.93-95 europainak felel meg."
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Itthon tudom, hogy a kísérleti oktánszámot adják meg, aminél a motoroktánszám jóval alacsonyabb, max arra tudok gondolni, hogy ott meg azt adják meg.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Amúgy ez a 3 kategória mit jelent, milyen oktánszám?