6730
-
dashed_ #998 998 -
#997 Lol mindjart 1k -
#996 basszus!!! ez kibaszott jo!! nem tudtam szinte eldonteni hogy film vagy jatek e !!áááá nagyon naagy -
#995 -
#994 biztos jó, de mondjuk én egy demonak jobban örülnék -
#993 Zúzzátok lefele ezt a packot, van benne egy nagy csomó törés! :D (új videók) -
#992 Ha valaki esetleg találna olyan videot,amin gokart is van,akkor majd a linkjet nyugodtan benyomhatna;) -
#991 Én találtam egy ingame videót, bár nem ezek vannak benne, de azért menézhetitek.
Egy autóval szlalomozik Miami utcáin.
http://www.xbox365.hu
Itt kezdjetek lefelé kersegélni, és ott lesz 1 Doom videóval.
-
#990 bazz ,ha meg gokart is lesz benne:) zsir -
#989 hát jah!
kapják be!!
mondjuk demot már tényleg kilökhetnék -
#988 lol :) -
#987 Pár kép az E3-as trailerből, leszűrhető pár újdonság (pl.: Go-Kart. ;)).
Ha valaki találkozik a trailerrel, ne tartsa vissza!
Katt
-
#986 azé vitszes, hogy ott van az E3-on a játék, de csak a konzolosoknak -
#985 az biztos -
Szabyka #984 Demo már jöhetne :) -
#983 PS2, Xbox júniusban -
#982 ŐSSZEL -
#981 mikor jön a game? -
#980 Szerintem akiknek kis pénzük van, azok nem vesznek eredeti játékot. GTA-t meg főleg nem, mert abban nincs multi, nem úgy, mint mondjuk egy Fifában, ahol az EA szerver használatát kell megfizetni. -
#979 PC-re iden biztos nem jon uj gta, szoval tolhatjak egy ideig, ha azzal akarnak csatazni. -
#978 Hát sztem nem tök mind1! Ugyanis azon kívül, h nekünk sz@r h állandóan tolják, nekik is sz@r, mert ha a GTA-val 1 időben jelenik + vagy nagyon közel ahhoz, akkor lesznek olyanok, -jó sokan- akik azt fogják mondani, h az összespórolt kis pénzüket inkább a GTA SA-ra verik el! Ez ugye vitat6atlanul fos helyzet az Atari számára... + azt is adjuk hozzá, h a GTA-knak jóval nagyobb a rajongótábora! -
#977 nem tök mind1. Ha megjelenik örülünk, ha ősszel akkor meg nem. ha itt lesz itt lesz ha nem akkor sem adják ide nekünk... majd meglátjuk. -
#976 Hja :( -
#975 Június? Dehogy lesz ez júniusban... Nincs nekünk akkora szerencsénk :) -
#974 Hát nem nem tudodm, de az eddig megjelent kb 600kép közül, mind konzolos.
PC-s kéőet még nem láttam. -
#973 Most már nemtom, h mit higgyek! Egy másik fórumon + váltig állítják, h az őszi +jelnés kamu & júniusban mindenképp +lesz! Akkor most mi az igazság??? (a pc-s verzióról van szó)
-
#972 Áhh szerintem ez nem változik már, mert amúgy is csak az idő kitolása miatt jelenik meg csak ősszel. -
#971 legalábbis van, az, hogy szeptember, de az messze van és változhat még... -
#970 hát ja, de ez van. nincs pontos megjelenési dátum. sajnos -
Kingsley #969 Hát az nem túl bíztató. -
#968 már leírtuk legalább hatszor. ŐSSZEL -
Kingsley #967 Mikorra várható a megjelenés? -
#966 Van 1 rosszhírem: Ha Miamit nézzük, akkor ott direkt megnéztem az ingame képeken, hogy ugyanazok az utak vannak ezeken a térképeken, mint a játékközbeni térképen.
Innen kicsinek tűnikm de játékközben szerintem sokkal nagyobb lesz.
Nézzétek meg azokat a képeket amin a South Beach-ről menő hidak vannak és nézzétek meg mekkora táv van a szárazföl és a sziget között.
Innen következtessetek, szerintem így már nagynak fog tűnni:)) -
mike369 #965 thx -
#964 sztem még tök mind1. ;)
de nmint 86x leírtuk, nem lesz nagy, a GTA VC-nél kicsit nagyobb... -
mike369 #963 Üdv! valaki tudja esetleg, hogy mi lesz kb. a gépigénye? -
#962 sztem is rendben lesznek a méretek. Raktam be én is anno képeket és írtam, hogy hány vkm lesz a játékban... -
#961 Isztambul a kafa lesz :) -
#960 ezt már kitárgyaltuk... valszeg csak a főutakat mutatja a térkép, mellékutak nélkül, szal jó nagy pályák lesznek nyugalom :) -
#959 Váááááááááárom!!! Első dolgom lesz, ha megjelenik, hogy nyomjak a sárga taxival egy DieHard3 -as menetet a csúcsforgalomban!!
...
A térképen nincsnek jelölve a kis uccák sztem is! (remélem)