63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Culram #10590
    Multkor vkinek volt egy olyan hogy az animációja villogott. Nos nekem ugyanez a problémám. Nem mindig ugyanolyan a gamma a képeken, ezért olyan mintha régi filmeket néznék moziban. villog. Már észre vettem képenkénti rendereken is hogy nem mindig ugyan olyan szinte minden második világosabb. Volt e rá vmi megoldás mert nem vmi szép látvány, kivéve ha vkinek ilyen effect kellene.

Szóval ha tud vki akkor segítsen.
  • petesilver
  • nenad
    FASZA! :)
  • fle go
    Szevasztok!
    Nos ime a végeredmény, remélem elnyeri a tetszéseteket. Szivasen fogadok bármilyen kritikát!
    Ezen felül köszi mindenkinek a segítséget! aki hozzájárult hogy létrejöhessen ez a model!
    Óriási köszönet nenadnak!
    Hamarosan elkészülnek a materialok is azt is be fogom mutatni.
  • petesilver
    Design21 újsága pdf fájlban van esetleg valakinek. A legelső példányt megkaptam Rylehtől. Van esetleg több is?
  • FRenkie
    Szeva! rég láttalak.

Quit starting my Tits!
  • FREAK
    asszem paprika
  • petesilver
    Freak a pók után mi jön? Répa, vagy paprika?
  • FREAK
    hi újra mindenki

kis kihagyás után helyrepofoztam a gépet meg magamat, és újra elkezdtem maxozni

finalrendert használok, valaki más is esetleg?

vannak itt új arcok is (nekem), üdv mindenkinek

mi a pálya manapság? :)
  • petesilver
    THX!
    :))
  • fle go
    PeteSilver, a munka folyamatban:)
  • petesilver
    Flego, ha sikerül, rendelnék egy nagy felbontást belőle itthonra háttérképnek! Most csak ez van, ezt régebben csináltam
  • fle go
    nenad csekkold a privit
  • petesilver
    Privi ment!
  • fle go
    nenad koszi szepen mindjart nezem is
  • Adjust Man
    Hi!
    Tudok brazil-t és vray-t is!
    Ha adsz helyet ahova nyomhatom adom!
  • nenad
    amugy csak 480.000 poly. Valami nem volt jo a meshekkel.
    es ami azt illeti masok millio polygonos sceneket renderelnek gond nelkul, marcsak azert is gondoltam valami nem stimmel.
  • nenad
    feltettem ugyanoda ahova te a scenet raktad, beletettem az archivba a mesht is kulon. De(!) szerintem mentsd el egyes reszeket ujbol, pislantsd meg a renedelt kepet, nehol atutnek darabok...
  • nenad
    jo hirem van, csak ugy probakeppen megneztem a mesht, es azzal volt a gond, polytransal at-vissza konvertaltam es hasit mint allat! 2 perc alatt kirakja az egeszet! :)
    Mindja dobok egy kepet! :)
  • nenad
    na, kiprobaltam vegul is elindult mindkettovel, a dynamiccal most gyorsabb volt, (nem vartam vegig) viszont gondolom a vrayplane miatt neha van unhandled exception.azt csak le kell okezni es akkor megy tovabb. Mondjuk nem kene ezzel a secennel ennyit szaroznia, valami nem stimmel...

Nekem pl egy tnt2 videokartyaval tok jol mozog a viewportban... Lehet maxot/windowst kene valtanod.
    Most megprobalom majd a regi vrayel.
  • fle go
    nenad privi üzenet ment
  • petesilver
    tudtok olyan brazil, és vray verziót, ami már műkszik max 6-al?
  • nenad
    csekkoljad a privatot
  • fle go
    nenead: össz vissz 12 MB
  • petesilver
    Ezt pl raytraced shadowal ki se renderelte. Kéretik az egyik képet törölni, és bocs.
  • petesilver
    Ettől a gagyi képtől makkant meg a max, 1024*768-as rendernél
    [/IMG]
  • nenad
    a bsp tree miatt van, hmm-hmm, mekkora a scene flego?
    (emailezz)
  • petesilver
    Hja, és a kereket lehetne kérni feketében? A legoban fekete gumibol van, sokat dobna rajta'
  • fle go
    GixEr: pontosan ezen morfondiroztam, mas valasztasom nincs is, remelem ugy jo lesz, koszi a tippet!
  • GixEr
    Miert nem probalod meg a "hagyomanyosan" bevilagitani vagy fakeGI-vel? Probakhozrenderekhez eleg csak a 4 kerek, ha azokon jok a fenyek/arnyekok akkor mehet a full render.
  • fle go
    ez a max amit ki tudtam csikarni a gepbol, csak nem ertem en ezeket a dolgokat...scan line megcsinalja, vray nem, igaz ez utobbinal van GI de hogy az ekkora kulombseget okozna?...
    mindenesetre le vagyok torve mint a bili fule, pedig mar miota csinalom vegre kesz es most mar joforman max 1 ora render valasztana el a vegleges keptol es erre nem megy:(
    no majd ha sok pezem lesz veszek a gepembe 2.5G RAM-ot hatha az eleg lesz.
  • petesilver
    Flego, Vray nélkul sem rendereli ki?
  • toto2700
    És én még azt hittem, hogy fél giga elég lesz a 3D-hez. Ezek szerint megin be kell ruháznom menóriába.
    Toto
  • fle go
    az egyikben 1G a masikban fel giga
  • toto2700
    Mennyi memória van a gépedben, hogy ilyen gondok vannak?
  • fle go
    Pete Silver: azok a csövek csak spline-ok megadtam a vastagságát meg bekapcsoltam hogy renderben látszódjon.
  • fle go
    khm...nem megy egybe kirenderelés:( se region se sehogy, gondolom be kell ruházzak memóriába, de kérdés ezek után mennyi lenne az elég, hogy ezt a sz@ros legoracert kirenderelje gond nélkül?
  • fle go
    Frenkie: sajnos 5.1-esben van osszerakva.
    Pete Silver :)))
    nenad 2 mondatban kifejtened az angol szoveget, biztosan valami jo dolog mert orulsz neki:)
  • petesilver
    Lehet, most hogy mondod' 5 féle fatípust raktam bele, és copyval sokszoroztam. Lehet ikermásolat kellett volna? Van memoriakezelési kulonbség? /tetves hp bill, semmi nem az rajta, ami kéne :(/
  • petesilver
    Flego beraktam a félkész legot háttérnek a melohelyen, naggyon cool' Jol látom, hogy az első cső az loft?